Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Media News

ΚΑΒΑΛΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΜΗΤΣΟΥ – Τίτλοι τέλους για την τηλεοπτική περσόνα – Αφήνει το ΕΝΑ και πάει Μύκονο

Αναρτήθηκε στις 29/06/2023

Ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασης στο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι ΕΝΑ CHANNEL με το δημοσιογραφικό της ταλέντο την προσεγμένη εμφάνιση και την τηλεοπτική της άνεση.

Η Μαρία Βλαμήτσου από τις πρώτες τηλεοπτικές παρουσίες στα χρόνια δημιουργίας στο ξεκίνημα της ελεύθερης ιδιωτικής τηλεόρασης τράβηξε από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα αποκτώντας το δικό της κοινό ξεχωρίζοντας πάντα με το δημοσιογραφικό της ταλέντο και το χάρισμα επικοινωνίας που διαθέτει.

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα της Καβάλας η Μαρία Βλαμήτσου επέστρεψε ακόμα πιο large, επιλέγοντας το ΕΝΑ Τσάνελ από όλες τις προτάσεις που είχε δεχτεί, και τους τελευταίους μήνες ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασης καλύπτοντας τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καβάλα.

Καλά ενημερωμένη, έμπειρη, με καλό χειρισμό λόγου ξεχώρισε για τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης της είδησης αλλά και για την εξαιρετική τηλεοπτική της παρουσία η οποία την έχει φέρει πολλές φορές στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής και κακεντρεχών σχολίων.

Η Μαρία Βλαμήτσου, το κορίτσι της Καβαλιώτικης τοπικής τηλεοράσης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο εκπομπών στον τοπικό τηλεοπτικό συαθμό ΕΝΑ ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί των ανέμων την Μύκονο για ξεκούραση προκειμένου να γεμίσει εκ νέου μπαταρίες!

Εν αναμονή των νέων σχεδίων της.

 

Ξεμείναμε απο ειδήσεις αλλά έρχεται «τσουνάμι» ειδήσεων!

Αναρτήθηκε στις 29/12/2022

Και εκεί που η ροή των ειδήσεων στα τοπικά μέσα έτρεχε σαν... "τρελή", ξαφνικά τις μέρες των Χριστουγέννων οι ειδήσεις έβγαιναν στην κυριολεξία με το σταγονόμετρο.

Φυσιολογικό βέβαια ως ένα σημείο αφού, πλην των εορταστικών εκδηλώσεων, οι υπόλοιπες, καθημερινές δραστηριότητες, βρίσκονται σε ύφεση.

Μετα τις γιορτές όμως, ελλοχεύει τσουνάμι ειδήσεων. Οι διαθέσεις κομματικών μηχανισμών και υποψηφίων, φαίνονται... άγριες τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Ήδη οι περισσότεροι, στις διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, φροντίζουν να βρίσκονται πλέον εντός του πεδίου της κάμερας...

Όπως και να έχει, είτε οι εκλογές γίνουν πριν το Πάσχα, είτε γίνουν καλοκαίρι, η προεκλογική περίοδος ξεκινάει για τα καλά, μετά και τα Θεοφάνεια. Οπότε.... αναμένετε....

 

Το Καβαλιώτικο ΕΝΑ Channel θα μεταδίδει αγώνες της Α2 Basket

Αναρτήθηκε στις 17/11/2022

Η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος αποφάσισε πρόσφατα να δώσει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των φετινών αγώνων της Α2 basket (σεζόν 2022 - 2023) στα μεγαλύτερα περιφερειακά κανάλια που κάλυπταν τις προδιαγραφές που τέθηκαν.  
Στην πρόσφατη  συνέντευξη τύπου στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, έκανε ειδική μνεία, αναφέροντας ότι η περιφερειακή τηλεόραση έχει σημαντικούς δείκτες τηλεθέασης και θα μεταδώσει την σημαντική κατηγορία της Α2 του ελληνικού μπάσκετ αφού η συγκεκριμένη κατηγορία είναι κομμάτι της Ελληνικής περιφέρειας.
Μεταξύ των καναλιών είναι και ένα της Καβάλας, το ΕΝΑ Channel, το οποίο συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια, θα μεταδίδει ζωντανά σε αποκλειστικότητα κάθε Κυριακή στις 15.00 για την Αν. Μακεδονία, Θράκη και ΠΕ Σερρών, αλλά και μέσω του COSMOTE TV (συχνότητα 658) σε όλη την Ελλάδα, τους σημαντικότερους αγώνες της ELITELEAGUE -  A2 Basket, προσφέροντας ένα ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού.
Οι αγώνες που θα μεταδοθούν από το «ΕΝΑ Channel» για τον μήνα Νοέμβριο, είναι:​

  • 20/11/22 | 15:00 : ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΤΡΙΤΩΝΑΣ
  • 27/11/22 | 15:00 : ΚΑΒΑΛΑ-ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
  • 04/12/22 | 15:00 : ΜΕΓΑΡΙΔΑ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ
  • 11/12/22 | 15:00 : ΑΜΥΝΤΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
  • 21/12/22 | 15:00 : ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΓΡΙΝΙΟ
 

Αναβίωσε ο Μέτιος το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης

Αναρτήθηκε στις 23/10/2022

Η χατακτηριστική ανάρτηση στα social media του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου:

Μετά από 14 χρόνια, χάρη στη συνεργασία που είχαμε ως Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και τις Ενώσεις Συντακτών της χώρας, και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης έγινε και πάλι πραγματικότητα.

Σε μια περιοχή όπως η δική μας, που στην ιστορία της λειτουργούσε πάντα ως πέρασμα, ως γέφυρα και ως σταθμός στη διασταύρωση σημαντικών χερσαίων και θαλάσσιων δρόμων,σε μια περιοχή πολυπολιτισμικότητας και αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών θρησκειών,που σήμερα αναβαθμίζεται γεωπολιτικά και αναλαμβάνει έναν σημαντικό περιφερειακό ρόλο στους τομείς της ενέργειας, των μεταφορών και του εμπορίου,η αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της Σαμοθράκης στέλνει το μήνυμα ότι η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εκτός από πέρασμα, μπορεί να είναι και προορισμός.

Tο αντικείμενο του φετινού συνεδρίου: «Η Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και η Ελευθερία του Τύπου» είναι εξαιρετικά επίκαιρο.

Ο ρόλος του Τύπου είναι κρίσιμος για τη Δημοκρατία μας. Η ελευθερία του Τύπου είναι δείκτης για την ποιότητα της Δημοκρατίας, για το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.Με χαρά λοιπόν υποδεχθήκαμε ξανά στη Σαμοθράκη δημοσιογράφους, ανθρώπους των Μέσων Επικοινωνίας, ερευνητές και πολιτικούς και ελπίζουμε η διαμονή τους στον τόπο μας να αποτέλεσε αφορμή ώστε να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Στόχος δικός μας είναι το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης να γίνει και πάλι θεσμός και το νησί της Σαμοθράκης, όπως και ολόκληρη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης, διαλόγου και ανταλλαγής γνώσης.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Τάσου Παπαδημητρίου

Αναρτήθηκε στις 17/10/2022

"Η ξαφνική απώλεια του Τάσου Παπαδημητρίου μας συγκλόνισε όλους. Ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός. Εξαίρετος οικογενειάρχης, άριστος επαγγελματίας και πολύ καλός φίλος για όσους είχαν την ευλογία να συμπορευτούν μαζί του.

Ο Τάσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά, αλλά ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην καβαλιώτικη κοινωνία, χάρη στο ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Υπήρξε επί σειρά ετών ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους της πόλης μας, υπηρετώντας αρχές και αξίες που τείνουν να εκλείψουν στις μέρες μας.

Στη σύζυγο του, Άντα, στα παιδιά του, Ελένη, Ισίδωρο και Αναστασία και στους αναρίθμητους φίλους του, εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου"

 

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – 21-23 Οκτωβρίου επιστρέφει το 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο

Αναρτήθηκε στις

Η Σαμοθράκη γίνεται  και πάλι κέντρο διαλόγου για τη Δημοσιογραφία

Στις 21-23 Οκτωβρίου το 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης


Περισσότεροι από 80 δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι στην Ενημέρωση, ερευνητές, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών για τη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, εκπρόσωποι των ελληνικών ενώσεων συντακτών και πολιτικοί θα συμμετάσχουν στις εργασίες του 17ου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτωβρίου στο νησί της Σαμοθράκης.

Το Συνέδριο, που για περισσότερα από 15 χρόνια αποτέλεσε θεσμό για την ελληνική δημοσιογραφία, αναβιώνει φέτος μετά από χρόνια, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τις Ενώσεις Συντακτών και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. 

Αντικείμενο των εργασιών θα είναι η Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και η Ελευθερία του Τύπου, ζητήματα που απασχολούν σε κορυφαίο επίπεδο τον ευρωπαϊκό διάλογο για την Ενημέρωση. Η Ευρωπαϊκή Πράξη για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων, οι επιθέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση, τo φαινόμενο των SLAPPS, οι παράγοντες που περιορίζουν την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είναι μεταξύ των θεματικών πεδίων που θα συζητήσουν οι σύνεδροι.  

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, οι εισηγητές και άλλες πληροφορίες είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: press-samothraki.gr

Στην ίδια σελίδα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου διαδικτυακά. 

 

Μετά από 14χρόνια το Δημοσιογραφικό Συνέδριο επιστρέφει στη Σαμοθράκη

Αναρτήθηκε στις 21/09/2022



           

Επανέρχεται το Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης
έπειτα από 14 χρόνια απουσία
ς

Η Ασφάλεια των Δημοσιογράφων και η Ελευθερία του Τύπου είναι το αντικείμενο που θα απασχολήσει  περισσότερους από 70 Έλληνες και ξένους ερευνητές και δημοσιογράφους στο 17ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Οκτωβρίου 2022 στο νησί της Σαμοθράκης. 

Το Συνέδριο διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με τις Ενώσεις Συντακτών στην Ελλάδα και την Ομοσπονδία τους (ΠΟΕΣΥ). 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναβιώνει φέτος, μετά από 14 χρόνια, το δημοσιογραφικό συνέδριο Σαμοθράκης το οποίο θέλει να καταστήσει και πάλι θεσμό.

Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. 

Το πρόγραμμα των εργασιών θα αναπτυχθεί σε πέντε ενότητες: 

1. Οι πρωτοβουλίες της ΕΕ και οι προσδοκίες του δημοσιογραφικού κόσμου. Από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προάσπιση της ασφάλειας των δημοσιογράφων ως την  Ευρωπαϊκή πράξη για την ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης. Τι σημαίνουν στην πράξη για τους δημοσιογράφους;

2. Τι απειλεί την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη και στην Ελλάδα; Οι έρευνες,  οι κατατάξεις, οι αντιδράσεις, οι αναγκαίες παρεμβάσεις. 

3. Δημοσιογράφοι στο στόχαστρο. Απειλές, επιθέσεις, βία.

4. Αγωγές και SLAPPS εναντίον της ελεύθερης ενημέρωσης

5. Συνθήκες κρίσης και Ελευθερία του Τύπου: Τι μας δίδαξαν η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία. 

Στις εργασίες του 17ου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης μπορούν να συμμετάσχουν δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στην Ενημέρωση απ’ όλη την Ελλάδα. Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός θέσεων με φυσική παρουσία. Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτημα συμμετοχής. Για την εξέλιξη του αιτήματός τους θα ενημερωθούν από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, οι εισηγητές και άλλες πληροφορίες είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: press-samothraki.gr

 

ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΓΚΑ – Παντρεύεται ο Γιάννης την εκλεκτή της καρδιάς του Βασιλική-Ζαφειρία

Αναρτήθηκε στις 19/09/2022

ΤΗΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΖΑΦΕΙΡΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ

Έρχονται εις Γάμον Κοινωνία την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στη μαγευτική Τήνο, το νησί της Παναγιάς, ο γνωστός Καβαλιώτης επιχειρηματίας στο τομέα των Εκδόσεων και των ΜΜΕ Γιάννης Τσίγκας με την επίσης επιχειρηματία Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη.

Η ΑΝΝΑ ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ

Η γαμήλια τελετή θα γίνει σε στενό κύκλο με κουμπάρους την κ. Άννα Μισσιρι΄άν τον Πρύτανη κ. Ιωάννη Παλλήκαρη και την κ. Βαρβάρα Τερζάκη Παλλήκαρη.

Το ζεύγος Ιωάννης και Βαρβάρα Παλλήκαρη
 

MEDIA NEWS

Αναρτήθηκε στις 18/03/2020

Τι χαμπάρια αλάνια;

Όλα καλά;

*Περαστικά αλάνι ALEXIS.

*Η στήλη δεν κόλλησε ακόμα... ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ!

*Απουσιάζουν πολλά αλάνια λόγω κορωνοιού!

*Πλήρης ενημέρωση από την αλάνισα Μαρία στο ΕΝΑ και... περαστικά από τη στήλη!

*Απουσίες πολλές από MEDIA...τα αλάνια Τόλης, Χλώρος, Βιβή και αρκετά ακόμα την έκαναν!

*Σούπερ τα πλάνα του αλανιού του Ευάγγελου!

*Η στήλη το ριξε στη γυμναστική μαζί με την αλάνισα Δήμητρα!!!

*Εκθαμβωτική στο παράθυρο και η αλάνισα η Διευθύντρια στο CENTER.

*Βουτιά σε διαφημίσεις, συνδρομές και money money ψάχνουν πολλά αλάνια.

  • Στέλιο Πέτσα !!! Μέτρα ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για τα Περιφερειακά ΜΜΕ
 

MEDIA NEWS

Αναρτήθηκε στις 01/01/2020

Τι χαμπάρια αλάνια;

Όλα καλά;

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλα τα αλάνια!

*Ποδαρικό σήμερα αλάνια με το μενού να έχει MEDIA NEAPOLIS γιατί... αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... και το αλάνι το Δεληγιάννη σε SELFIE με όλα τα αλάνια από το γιορτινό τραπέζι του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

*Αφιερωμένη photo εξαιρετικά στα αλάνια Βαγγέλη και Μαρία

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2024 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Ήττα στην έδρα του Ερμή Σχηματαρίου με 73-60 Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2024 Γυναίκα χαστούκισε την Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη! Αναρτήθηκε 20 Απριλίου 2024 Επίσκεψη Φλωριδη στην Καβάλα. Συνάντηση με μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αναρτήθηκε 20 Απριλίου 2024 ΔΡΑΜΑ – Βρήκε κομμένα τα φρένα από ανθρώπινο χέρι – Κινδύνεψαν και τα παιδιά της Αναρτήθηκε 19 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Συζήτηση Δημάρχου με τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου για θέματα που τους αφορούν Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 ΚΡΗΝΙΔΕΣ – Κινδύνευσαν οι αποθήκες του Δήμου Καβάλας επειδή έβαλε φωτιά σε χόρτα! Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 Διευρυμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 «Καθάρισε» τις προκαταβολές στους πληγέντες σε Διαλεχτό, Αβραμυλιά, Ξεριά και Μυρτόφυτο ο Μακάριος – Δεσμεύτηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συλλήψεις δυο ανηλίκων για ναρκωτικά Αναρτήθηκε 15 Απριλίου 2024 Συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Θάσο ενόψει των Ευρωεκλογών Αναρτήθηκε 15 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να μεριμνήσουν για την αντιπυρική προστασία Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 ΘΑΣΟΣ – Στο αυτόφωρο ένας άνδρας για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην FRESKON – HELEXPO Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 Συνάντηση εργασίας Τοψίδη-Μουριάδη για τα έργα που αφορούν την Καβάλα Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 Συνάντηση Προέδρου Ε.Π.Σ. Καβάλας με Περιφερειάρχη ΑΜΘ και Προέδρους των Ε.Π.Σ. Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ: «Το Παληό δεν θα έχει πρόβλημα υδροδότησης όσο και αν αναπτυχθεί» Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στο Παληό ενισχύεται Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Δεν έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής, το παραμικρό επίσημο ενδιαφέρον” Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 Ο Δήμος Καβάλας εντατικοποιεί τις στειρώσεις και απευθύνει κάλεσμα Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 Η παράταξη Μέτιου καταγγέλλει τη διοίκηση Τοψίδη για χαμηλότατες εκπτώσεις στα αντιπλημμυρικά έργα που προγραμματίζονται Αναρτήθηκε 8 Απριλίου 2024 Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ΑΜ-Θ: “Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών” Αναρτήθηκε 7 Απριλίου 2024 Θοδωρής Ζαγοράκης και Άννα Βερούλη παρουσιάστηκαν από τον Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με ακόμη 32 υποψήφιους Αναρτήθηκε 7 Απριλίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Πενήντα χρόνια Νέα Δημοκρατία! Πενήντα χρόνια στην σωστή πλευρά της ιστορίας» Αναρτήθηκε 6 Απριλίου 2024 Συναντήσεις του Θ. Μαρκόπουλου με τους Γιατρούς του Κόσμου και την Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 Αυτοί είναι οι 20 λαμπαδηδρόμοι στο Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Εγκατάσταση επιπλέον ειδικών κάδων. 50 τόνοι ανακυκλώθηκαν το 2023 Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΘΑΣΟΥ – Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της» Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Ακόμη μία δικαστική απόφαση κρίνει νόμιμες τις απολύσεις στα Πετρέλαια Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ – Ξεκίνησαν οι ενέργειες για την καταπολέμηση των κουνουπιών Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Για την Δημοτική Καπναποθήκη και το Φρούριο συζήτησε ο Δήμαρχος Καβάλας με την γ.γ. Σύγχρονου Πολιτισμού Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 Σύλληψη σε οικισμό του Δήμου Νέστου για παραβίαση λεωφορείων και αφαίρεση χρημάτων Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή