Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάσου: ‘’Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα αλλά τα αντιμετωπίζουμε’’

Αναρτήθηκε στις 13/02/2018

Μιλώντας την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του νησιού της Θάσου κ. Γιάννης Πλαφαδέλης αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρατηρείται σήμερα μετά την εξυγίανση στα οικονομικά του Δήμου αλλά και στα έργα υποδομής που αναμένουν το άνοιγμα του ΕΣΠΑ. Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Εξυγιάναμε οικονομικά το Δήμο σε μνημονιακούς καιρούς όταν οι περισσότεροι Δήμοι ως γνωστόν αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, και καθημερινά σχεδιάζουμε προς όφελος των δημοτών έργα πνοής βάζοντας το νησί σε μια νέα εποχή ανάπτυξης. Απαλλαχτήκαμε από τα βαρίδια και έχουμε πόρους για να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά μας. Ασκούμε κοινωνική πολιτική, στηρίζουμε το Κέντρο Υγείας, την Εκπαίδευση, θέλουμε νέα διδακτήρια, έχουμε χώρο που πρέπει να διευθετηθεί στο Πρίνο, καλύπτουμε οικονομικά εμείς τη μεταφορά των μαθητών στο ΕΠΑΛ μέχρι να ξεμπλοκάρει την υπόθεση η Περιφέρεια. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα αλλά τα αντιμετωπίζουμε. Θέσαμε στόχους εξυγιάναμε το Δήμο και διατηρήσαμε (το πιο δύσκολο…)  αυτή την καθαρότητα στα οικονομικά μας. Περιμένουμε με αγωνία να ανοίξει το ΕΣΠΑ είμαστε πανέτοιμοι με μεγάλο αριθμό έργων υποδομών που είναι υποψήφια για χρηματοδότηση. Η Θάσος έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε με πολύ δουλειά και έχουμε ένα Δήμο που δεν είναι πια επαίτης. Απαιτούμε πλέον, εκσυγχρονιζόμαστε και θέλουμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους δημότες μας».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018 4 χρόνια η Δήμαρχος “παίζει” με την υγεία των κατοίκων του Ζυγού! Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017 Λ.Φουντούλης: «Το Κίνημα μας ήταν το μόνο που στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων» Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ