Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Απάντηση Τσανάκα σε Σιμιτσή: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ

Αναρτήθηκε στις 05/03/2017

Δεν αποτελεί έκπληξη για μας η απέλπιδα προσπάθεια που κατέβαλε χθες εκ νέου, ο πιο απαξιωμένος δήμαρχος στη συνείδηση των δημοτών μας τις τελευταίες δεκαετίες. Νομίζοντας πως βρίσκεται εικονικά κάπου στο 2010, επιχείρησε να παρουσιάσει το δήθεν έργο του!!!

Ξεχνά βέβαια πως οι δημότες μας έκριναν αυτόν και την παράταξη του το 2014,  τοποθετώντας τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οριστικά και αμετάκλητα.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι ο κατά τα άλλα λαλίστατος  κ.Σημιτσής στις πράξεις αποδείχθηκε ολίγιστος.

Το μόνο που του μένει είναι να διολισθαίνει συνεχώς σε μια κριτική άνευρη, χωρίς  στοιχεία και φυσικά πάντα συνοδευόμενη με μια δόση διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Γιατί πράγματι θέλει πολύ θράσος να μιλά για έργα ο δήμαρχος που δεν  ολοκλήρωσε ποτέ ούτε ένα έργο σε δυο θητείες!!! Είναι αλήθεια κ.Σημιτσή πως η καινούρια διοίκηση του Δήμου μας κατάφερε να αποπερατώσει σε μόλις δυο χρόνια έργα που στις ημέρες σας σερνόντουσαν χωρίς καμία προοπτική ολοκλήρωσης. Είναι αλήθεια κ.Σημιτσή ότι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε έργα που καρκινοβατούσαν με κίνδυνο απένταξης τους από τα ευρωπαϊκά προγράμματα κάτι που θα είχε τεράστιες επιπτώσεις για την πόλη μας γενικότερα. Είναι αλήθεια πως διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε επιπλέον πόρους μέσω των προγραμμάτων ΒΑΑ για καινούρια έργα -έργα πνοής που τα έχει ανάγκη η πόλη μας. Εμείς όμως σε αντίθεση με εσάς πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε-ό,τι καταφέρνουμε ανήκει στους δημότες της πόλης μας. Δεν διεκδικούμε την πατρότητα των έργων απλά και μόνο για να φουσκώνουμε σαν τα παγώνια όπως κάνετε εσείς.

ΥΓ: Κατανοούμε απολύτως τον εκνευρισμό του τέως δημάρχου για την πληθώρα σοβαρών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που γίνονται στον δήμο μας και αποτελούν αφενός μεν πόλο έλξης επισκεπτών,  αφετέρου δε ανάσα διασκέδασης και απόδρασης από την σκληρή οικονομική κατάστασή για τους δημότες μας.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο κ. Σιμιτσής δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του στην θέση ενός απλού δημότη. Τον έβλεπε και τον βλέπει πάντα αφ’ υψηλού. Κι αυτή είναι μια από τις μεγάλες διάφορες μας. Κρείττον του λαλείν το σιγάν κ. Σιμιτσή. (δελτίο τύπου)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Φίλιπποι – Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ψήφισμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Κ. Εξακουστός στο δημαρχείο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Συγχαρητήρια Αναστασιάδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αναρτήθηκε 4 Απριλίου 2017 Στρατηγός Επιτήδειος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων» Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2017 Συγκέντρωση αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2017 Εγκρίθηκε για χρηματοδότηση το διακρατικό έργο DIONYSOS Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Ολέθριο Τρίγωνο Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Ευχαριστούμε Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Η Ομοσπονδία και οι Έμποροι δίπλα στους πράκτορες του ΟΠΑΠ Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Είναι άραγε σημάδι εκνευρισμού; Ή θέμα χαρακτήρα; Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Η δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της Αναρτήθηκε 20 Μαρτίου 2017 Στρατόπεδα Ασημακόπουλου και Κοτσάλου, και πάλι στο σημείο μηδέν… Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 Τα νέα του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 20 Μαρτίου 2017: Παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 Ο Δήμος Παγγαίου επικεφαλής του διακρατικού έργου «ΗERMES» Αναρτήθηκε 5 Μαρτίου 2017 Απάντηση Τσανάκα σε Σιμιτσή: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ Αναρτήθηκε 1 Μαρτίου 2017 Στήριξη στην απεργία των νοσοκομειακών γιατρών Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2017 ΕΦΚΑ: Ανακούφιση στην αγορά της Καβάλας-Τέλος στη γαλάζια προπαγάνδα