Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Δήμαρχος Καβάλας: Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία

Αναρτήθηκε στις 19/04/2018

Σε εξέλιξη η ποινική δικογραφία που προκάλεσε για πρώτη φορά στα χρονικά ο Δήμος Καβάλας για θέματα περιβαλλοντικής ρύπανσης

Στις κατηγορίες του πρώην Δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, για δήθεν μηδενικό έργο στην αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, στην εκπομπή του Γιάννη Χατζηεμμανουήλ «Εξελίξεις» του ENA CHANNEL, έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις.

Επεσήμανε την αλλοπρόσαλλη πολιτική του, κατά την οποία, η παράταξή του, όπως και η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου, ψήφισαν ΟΧΙ για την προμήθεια σταθμού μέτρησης της ρύπανσης. Στη συνέχεια σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει πως συντάσσεται με την πρόθεση της διοίκησης να κάνει την προμήθεια. Και πάλι όμως, δηλώνει αρνητικός, επειδή τάχα, δεν μπορεί η προμήθεια να γίνει από την Δημωφέλεια, ενώ στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο. Ότι η προμήθεια δεν μπορεί να γίνει από τον Δήμο και πρέπει να γίνει από τη Δημωφέλεια.

Στην ίδια εκπομπή η Δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, δήλωσε, ότι είναι η πρώτη και η μόνη Δήμαρχος, που σε παρόμοια περιβαλλοντική κατάσταση πριν ενάμιση χρόνο, είχε δώσει εντολή, από τη Νυρεμβέργη όπου βρισκόταν και έγινε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Καβάλας. Η ποινική δικογραφία βρίσκεται σε εξέλιξη (δεν μπήκε δηλαδή στο αρχείο) και διερευνάται από πταισματοδίκη των Αθηνών.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 16 Μάϊου 2018 ΨΗΦΙΣΜΑ για τα διόδια Αναρτήθηκε 8 Μάϊου 2018 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΙΑΛΟΓΟΣ Αναρτήθηκε 3 Μάϊου 2018 Επίσκεψη 1ου Δημοτικού σχολείου στα γραφεία της ΔΕΥΑΔ Αναρτήθηκε 23 Απριλίου 2018 Προς ενημέρωση… Αναρτήθηκε 19 Απριλίου 2018 Δήμαρχος Καβάλας: Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αναρτήθηκε 18 Απριλίου 2018 Eκδήλωση από την ΛΑΕ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 16 Απριλίου 2018 Ατμοσφαιρική ρύπανση: αδιάφορη η Δημοτική Αρχή Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2018 Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες» Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2018 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΧΙ στην υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα των Ταχυδρομείων Αναρτήθηκε 12 Μαρτίου 2018 Εκδήλωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο