Δήμητρα Τσανάκα: «Ότι έπαθε η Κατερίνα είχα πάθει και εγώ επί Εριφυλλίδη, και όσον αφορά την Κορίνα …

Αναρτήθηκε στις 14/11/2017

Ότι συνέβη με τη δημοτική σύμβουλο του Παπαδόπουλου είχε συμβεί και με εμένα επί Εριφυλλίδη»! Τάδε έφη η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα το πρωί της Τρίτης στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 κάνοντας λόγο για αυστηρή απόφαση του Μάκη Παπαδόπουλου αναφορικά με μία εξαίρετη σύμβουλο την Κατερίνα Ιωαννίδου που προσφέρει πολλά στο Δ.Σ. με τις παρεμβάσεις τηςθυμίζοντας μάλιστα ότι στη δημοτική της ομάδα όπου ο Τουλκίδης, ο Τριανταφυλλίδης, και ο Γραμμένος συμμετέχουν σε εκλογικές αναμετρήσεις άλλων φορέων δεν σκέφτηκε ποτέ να τους αφαιρέσει το επαγγελματικό δικαίωμα να ασχοληθούν αφού το επιθυμούν.

Όσον αφορά τέλος για τις τελευταίες δηλώσεις του π. ΔημάρχουΣ.Εριφυλλίδη στην Πρωινή η κ. Τσανάκα τόνισε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αναφορικά με το κτίριο του Εθνικού Οργανισμού Καπνού μιας και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις Βύζικα ότι έκανε «ντου» στο κτίριο προκειμένου να στεγάσει επί εποχής Εριφυλλίδη τα εκθέματα του υπό δημιουργία Μουσείου Καπνού.

Τέλος για τις σχέσεις της με την Κορίνα Χιώτη Πρασσά η Δήμαρχος Καβάλας τόνισε ότι αναγνωρίζει τη συμβολή της στην συνολική προσπάθεια της διοίκησης ξεκαθαρίζοντας ότι όλοι οι σύμβουλοι έχουν ελευθερία λόγου και διατύπωσης της γνώμης τους και όπως τόνισε χαρακτηριστικά… «…με την Κορίνα οι σχέσεις μας στην δημοτική παράταξη είναι άψογες».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 «Σε κακό χάλι» παραμένουν τα σχολικά κτίρια Αναρτήθηκε 15 Νοεμβρίου 2017 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: Εσείς δημιουργήσατε το σημερινό οικονομικό σύστημα Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 6 Νοεμβρίου 2017 ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΕΕ – ΑΜ, 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» Αναρτήθηκε 1 Νοεμβρίου 2017 O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ στη Θάσο Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποχαιρετά τον Νικόλαο Ρουδομέτωφ Αναρτήθηκε 16 Οκτωβρίου 2017 Εμείς «εκλογές για λίγους» δεν θα επιτρέψουμε να διεξαχθούν Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Διδασκόμαστε. Εμπνεόμαστε Συνεχίζουμε Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος στον Σκοπιανό ΥΠΕΞ: «Σφετερίζεστε την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ