Διώχνουν οι Γερμανοί, Ελληνική Αεροπορική Εταιρεία από το Μ.Αλέξανδρος

Αναρτήθηκε στις 08/03/2018

Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα το Eλληνικό δημόσιο παραιτείται πλήρως των... δικαιωμάτων του, η Fraport που το αγοράζει δεν είναι αποκλειστικά ιδιωτικών συμφερόντων. Η Fraport ως εισηγμένη στο χρηματιστήριο διοικείται από ένα εποπτικό συμβούλιο, το οποίο και είναι υπεύθυνο για την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη στρατηγική της. Το συμβούλιο απαρτίζουν, όπως διαβάζουμε:

- Τρεις εκπρόσωποι του ομοσπονδιακού κράτους της Έσσης

- Δύο εκπρόσωποι της πόλης της Φρανκφούρτης

- Ένας εκπρόσωπος της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

- Τέσσερις ιδιώτες μέτοχοι

- 10 εκπρόσωποι των εργαζομένων

H Fraport με την δικαιολογία ότι θέλει αναπτύξει το αεροδρόμιο της Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» απέστειλε τελεσίγραφο προκειμένου να αποχωρήσει στην Ελληνική Αεροπορική εταιρεία ΕGNATIAAVIATION προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις,οι περισσότερες στήριξης της τελευταίας και καταγγελίας των πρακτικών της  Fraport στην Καβαλιώτικη κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Egnatia Aviation κ. Δ.Λυμπεράκης καλείται να βρει νέα στέγη μιας και το Μέγας Αλέξανδρος είναι πλέον αφιλόξενο για τα αεροπλάνα και τους πιλότους του.

Το αξιοπερίεργο όπως σχολιάζεται από την κοινή γνώμη είναι ότι σε περίοδο μνημονίων και οικονομικής ύφεσης μία Αεροπορική Εταιρεία από τις πρώτες σε στόλο στην Ελλάδα με μεγάλο κύκλο εργασιών εκδιώκεται κακήν κακώς από Ελληνικό αεροδρόμιο το ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Καβάλας με το που παραχωρήθηκε στην εταιρεία Fraport γερμανικών συμφερόντων στην οποία μετέχει και το Γερμανικό δημόσιο!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2018 Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες» Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2018 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΧΙ στην υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα των Ταχυδρομείων Αναρτήθηκε 12 Μαρτίου 2018 Εκδήλωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018 4 χρόνια η Δήμαρχος “παίζει” με την υγεία των κατοίκων του Ζυγού! Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ