Τώρα

  • Παλιά Λαϊκά
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ

Αναρτήθηκε στις 09/10/2017

«Τέρμα με τους Αγιατολάχ. Το να εγκρίνει η Εκκλησία τους νόμους συμβαίνει μόνο στο Ιράν», τόνισε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, αναφερόμενος στην σύγκρουση της Εκκλησίας με την κυβέρνηση, που έχει ξεσπάσει με αφορμή το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

«Το θέμα της αλλαγής ταυτότητας φύλου από την ηλικία των δεκαπέντε δεν είναι απλό ζήτημα, όπως παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, υπάρχουν νέοι που δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, το σώμα τους και το φύλο τους. Στην ηλικία των δεκαπέντε, πλέον, τα παιδιά έχουν καταλάβει το σώμα τους. Προκειμένου αυτά τα παιδιά να μην δυστυχούν - σε εκείνα αναφέρεται το νομοσχέδιο, εάν υπάρχει η συναίνεση των γονέων και οι ιατρικές γνωματεύσεις, θα μπορεί να γίνεται η αλλαγή. Αυτό αποτελεί πανευρωπαϊκή τάση», είπε ο Στέλιος Κούλογλου.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, που ανέφερε πως «το προτεινόμενο νομοσχέδιο προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας και τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η Εκκλησία πρέπει να συνεχίσει την δουλειά της και να αφήσει στους εκλεγμένους να κάνουν την δική τους, που είναι να νομοθετούν», συμπληρώνοντας ότι «πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοιες παρεμβάσεις. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, και ενδεχομένως στην Πολωνία, που είναι ιδιαίτερα καθολική. Και πάλι εκεί δεν έχουμε δει τέτοια φαινόμενα!»

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 16 Οκτωβρίου 2017 Εμείς «εκλογές για λίγους» δεν θα επιτρέψουμε να διεξαχθούν Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Διδασκόμαστε. Εμπνεόμαστε Συνεχίζουμε Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος στον Σκοπιανό ΥΠΕΞ: «Σφετερίζεστε την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ Αναρτήθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ Αναρτήθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ Αναρτήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΙΘΡΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ Αναρτήθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ: Τελετή Έναρξη Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: Η Ε.Ε. υιοθετεί την αμερικανική επιθετικότητα εναντίον της Ρωσσίας Αναρτήθηκε 7 Σεπτεμβρίου 2017 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ: Πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων 2017 Αναρτήθηκε 2 Αυγούστου 2017 Τοποθέτηση Εμμανουηλίδη για τα Μεταπτυχιακά Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι Αναρτήθηκε 25 Ιουλίου 2017 Ομόφωνη αποδοχή του έργου με τίτλο «MED4AL Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης