Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ

Αναρτήθηκε στις 09/10/2017

«Τέρμα με τους Αγιατολάχ. Το να εγκρίνει η Εκκλησία τους νόμους συμβαίνει μόνο στο Ιράν», τόνισε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, αναφερόμενος στην σύγκρουση της Εκκλησίας με την κυβέρνηση, που έχει ξεσπάσει με αφορμή το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

«Το θέμα της αλλαγής ταυτότητας φύλου από την ηλικία των δεκαπέντε δεν είναι απλό ζήτημα, όπως παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, υπάρχουν νέοι που δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, το σώμα τους και το φύλο τους. Στην ηλικία των δεκαπέντε, πλέον, τα παιδιά έχουν καταλάβει το σώμα τους. Προκειμένου αυτά τα παιδιά να μην δυστυχούν - σε εκείνα αναφέρεται το νομοσχέδιο, εάν υπάρχει η συναίνεση των γονέων και οι ιατρικές γνωματεύσεις, θα μπορεί να γίνεται η αλλαγή. Αυτό αποτελεί πανευρωπαϊκή τάση», είπε ο Στέλιος Κούλογλου.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, που ανέφερε πως «το προτεινόμενο νομοσχέδιο προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας και τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η Εκκλησία πρέπει να συνεχίσει την δουλειά της και να αφήσει στους εκλεγμένους να κάνουν την δική τους, που είναι να νομοθετούν», συμπληρώνοντας ότι «πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοιες παρεμβάσεις. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, και ενδεχομένως στην Πολωνία, που είναι ιδιαίτερα καθολική. Και πάλι εκεί δεν έχουμε δει τέτοια φαινόμενα!»

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 13 Δεκεμβρίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: Έκθεση 2017 για την ιθαγένεια της ΕΕ Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017 Λ.Φουντούλης: «Το Κίνημα μας ήταν το μόνο που στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων» Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2017 Εφημερίες Καβάλας & Χρυσούπολης Αναρτήθηκε 23 Νοεμβρίου 2017 Καβαλιωτάκι μαθητής του Κατάκαλου στο «THE VOICE OF GREECE» Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 «Σε κακό χάλι» παραμένουν τα σχολικά κτίρια Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 1 Νοεμβρίου 2017 O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ στη Θάσο Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποχαιρετά τον Νικόλαο Ρουδομέτωφ Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Διδασκόμαστε. Εμπνεόμαστε Συνεχίζουμε Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ