Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Μία πασχαλινή δράση αφιερωμένη στο Ίδρυμα “Αγία Μαρίνα”

Αναρτήθηκε στις 19/04/2017

Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα και το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης που εκφράζουν, η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ επέλεξε να πραγματοποιήσει μία δράση με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί – Αγία Μαρίνα». Μέλη της δημοτικής μας κίνησης συγκέντρωσαν ένα ποσό και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες που έφτιαξαν τα παιδιά του ιδρύματος. Κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με μέλη της δημοτικής κίνησης επισκέφθηκαν γειτονιές, κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και τη λαϊκή αγορά της Καβάλας, τοπικές κοινότητες του Δήμου, ΚΑΠΗ, αλλά και την Ιχθυόσκαλα, τη Δημοτική Αγορά και τη Δημοτική Λαχαναγορά, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν τις λαμπάδες σε πολίτες και επαγγελματίες. Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ο Μάκης Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Κάθε χρόνο Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ οργανώνει δράσεις με πολιτιστικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο, με σκοπό να προωθήσουμε ζητήματα του τόπου μας που θεωρούμε σημαντικά. Αυτή την άνοιξη επιλέξαμε να διοργανώσουμε μία δράση αφιερωμένη στο ίδρυμα “Αγία Μαρίνα” και να βάλουμε στην προτεραιότητα την στήριξη των ανθρώπων του ιδρύματος. Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να προβάλλουμε το έργο του και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για το μέλλον του. Δυστυχώς, εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από πλευράς Πολιτείας και Δήμου για να βρεθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματά του και οι συμπολίτες μας το επισημαίνουν αυτό. Όπως και να ‘χει, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πολύ θετική και ιδιαίτερα θερμή και έχουμε την ικανοποίηση ότι συμβάλλαμε και εμείς με τις λιγοστές μας δυνάμεις στο να στηριχθεί το ίδρυμα λίγο περισσότερο. Ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα μία οριστική λύση, ώστε να τελειώσει ο “γολγοθάς” που βιώνει το ίδρυμα τα τελευταία χρόνια».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Φίλιπποι – Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ψήφισμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Κ. Εξακουστός στο δημαρχείο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Συγχαρητήρια Αναστασιάδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αναρτήθηκε 4 Απριλίου 2017 Στρατηγός Επιτήδειος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων» Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2017 Συγκέντρωση αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2017 Εγκρίθηκε για χρηματοδότηση το διακρατικό έργο DIONYSOS Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Ολέθριο Τρίγωνο Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Ευχαριστούμε Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Η Ομοσπονδία και οι Έμποροι δίπλα στους πράκτορες του ΟΠΑΠ Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Είναι άραγε σημάδι εκνευρισμού; Ή θέμα χαρακτήρα; Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Η δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της Αναρτήθηκε 20 Μαρτίου 2017 Στρατόπεδα Ασημακόπουλου και Κοτσάλου, και πάλι στο σημείο μηδέν… Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 Τα νέα του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 20 Μαρτίου 2017: Παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 Ο Δήμος Παγγαίου επικεφαλής του διακρατικού έργου «ΗERMES» Αναρτήθηκε 5 Μαρτίου 2017 Απάντηση Τσανάκα σε Σιμιτσή: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ Αναρτήθηκε 1 Μαρτίου 2017 Στήριξη στην απεργία των νοσοκομειακών γιατρών Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2017 ΕΦΚΑ: Ανακούφιση στην αγορά της Καβάλας-Τέλος στη γαλάζια προπαγάνδα