Μακάριος Λαζαρίδης: «Προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία ο πολίτης»

Αναρτήθηκε στις 13/03/2018

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, μαζί με τον Βουλευτή Καβάλας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης.

Οι κ. Παναγιωτόπουλος και Λαζαρίδης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη   διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και να συζητήσουν  με τους πολίτες, αλλά και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Είχαμε, σήμερα, την ευκαιρία μαζί με τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο να επισκεφθούμε το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται σε ένα πλαίσιο συναντήσεων με φορείς και πολίτες για να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο τομέας της υγείας είναι στις βασικές προτεραιότητές της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτήν τη στιγμή, τα αρμόδια όργανα δουλεύουν καθημερινά με στόχο την κατάρτιση του Προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Προτεραιότητά μας αποτελεί ο πολίτης. Να μην ταλαιπωρείται και να μην εξευτελίζεται στους διαδρόμους των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας ο άνθρωπος».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προοπτικές του Δήμου Νέστου, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι επαφές που έχω ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», θα συνεχιστούν, θα ενταθούν σε όλα τα χωριά, σε όλες τις περιοχές του νομού καταγράφοντας τα προβλήματα. Ειδικότερα, ο Νέστος έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Έχει πρωτογενή τομέα, τουρισμό και ένα πολύ σημαντικό γεωθερμικό πεδίο. Όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητες για τη Νέα Δημοκρατία, για όλους εμάς που αγαπάμε το νομό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαστε διαρκώς κοντά στην κοινωνία για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αλλά, θα πρέπει να λυθούν τα πιο σημαντικά κατά προτεραιότητα». (δελτίο τύπου)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2018 Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες» Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2018 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΧΙ στην υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα των Ταχυδρομείων Αναρτήθηκε 12 Μαρτίου 2018 Εκδήλωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018 4 χρόνια η Δήμαρχος “παίζει” με την υγεία των κατοίκων του Ζυγού! Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ