Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 06/04/2017

*Αλωνίζουν οι διακινητές λαθρομεταναστών και η χώρα μας διαφημίζεται στα ξένα ΜΜΕ ως χώρα «Μπάτε σκύλοι αλέστε»!

*Ο Πετρόπουλος στο ΔΗΠΕΘΕ βγάζει αποτέλεσμα και η συνεργασία του με τον Γκόνη είναι άψογη.

*Άψογη και η εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Καβάλας την Τετάρτη το βράδυ στο κατάμεστο Αντιγόνη Βαλάκου.

*Υπάρχει πάντως μεγάλη ανάγκη για τη δημιουργία ενός χώρου προδιαγραφών προκειμένου να φιλοξενεί ανάλογες εκδηλώσεις και να μην αναγκάζεται κόσμος (που διψά) να φύγει γιατί απλά δεν χωρά.

*Μεγάλη Λέσχη και καπναποθήκη καπνεργάτη θα πρέπει κάποτε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να παραδοθούν προς χρήση στους Καβαλιώτες.

*Πολύ καλή η συνεργασία Τελίδη με τον Διευθυντή στο ΔΩΚ και αυτό φαίνεται στο παραγόμενο καθημερινό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

*Στα όσα δηλώνει βρισκόμενος σε πολιτικό «οίστρο» ο Μπαλαούρας …κανένα σχόλιο.

*Η αποκατάσταση των καμένων στη Θάσο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή αλλά και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

*Προς Θάσιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξεχνάτε κ. Παπαφιλίππου το παράρτημα της Πυροσβεστικής στο νότιο τμήμα του νησιού, αλλά και την ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος στο Λιμένα.

*Κάθε μέρα που περνάει για χιλιάδες επαγγελματίες αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα η εξυπηρέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων που η έλλειψη τζίρου τις μεγεθύνει σε βαθμό που τα λουκέτα να αποτελούν την ύστατη λύση.

*Τώρα όσον αφορά τα χρέη …αυτά θα τους ακολουθούν για την υπόλοιπη ζωή τους ενώ ο κίνδυνος ακόμα για απώλεια του σπιτιού τους είναι ορατός.

*Στις εκκλησιές παιδιά να ανάψουμε κεράκι και να δυναμώσουμε την πίστη μας.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις

*Συνεχίζονται οι κόντρες εντός της ομάδας της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ο αντίκτυπος φαίνεται στις συμπεριφορές συμβούλων που κάποιοι απ΄ αυτούς βρίσκονται ακόμα και στα όρια της εξόδου…

*Ψιλόβροχο που αυξάνει την επικινδυνότητα στους δρόμους γι αυτό προσέξτε όσοι κινείστε ειδικά χωρίς λάστιχα.

*Η κινητικότητα που παρατηρείται με την ΕΤΑΔ είναι αξιοσημείωτη μιας και προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα ο Δήμος στη χρήση της πλαζ θα πρέπει να ακυρώσει τα πρόστιμα από εποχής Μάκαρου!

*Οι συμβασιούχοι του Δήμου Καβάλας εξασφάλισαν μέσω δικαστηρίου την καταβολή ενός μήνα λόγω της εορτής του Πάσχα.

*Όσο για την ακτοπλοϊκή γραμμή Θάσου – Καβάλας αποτελεί είδηση ότι πραγματοποιούνται δρομολόγια τόσο η τοπική οικονομία θα δέχεται σοβαρά πλήγματα.

*Με τη Θάσο να μην έχει ίχνος ανεργίας, με τον τουρισμό, και το μάρμαρο, να έχει δώσει πραγματική ώθηση τα τελευταία χρόνια στο νησί είναι απορίας άξιο το γεγονός πως η αγορά της Καβάλας ανέχεται να χάνει πολύτιμα ευρώ.

*Απεργούν την Παρασκευή οι τραπεζουπάλληλοι στην Εθνική Τράπεζα και αυτό  έχει ως αποτέλεσμα να μπορούν να πάρουν τις συντάξεις τους μόνο όσοι διαθέτουν κάρτα ανάληψης μέσω ΑΤΜ.

*Και όπως λέει ο λαός μας …ήταν στραβό το κλίμα (capitalcontrol) το ΄φαγε και ο γάιδαρος!

*Αύριο  Παρασκευή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας.

*Τα θερμότερα συλλυπητήρια στον Στέφανο Μυτακίδη και τους οικείους του που αποχαιρέτησαν τις προάλλες τον πατέρα τους Κωνσταντίνο.

*Επιλέξτε την αγορά της Καβάλας για τις αγορές σας την πασχαλινή περίοδο.

*Κάθε ευρώ που μένει στην Καβάλα δημιουργεί θέσεις εργασίας.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 05/04/2017

*Η υπόθεση ΒΦΛ μετατίθεται για μετά το Πάσχα μιας και την έχει και αυτή συμπαρασύρει η «ανοικτή» αξιολόγηση. Στα αρμόδια υπουργεία όπως φαίνεται δεν κινείται τίποτα με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλά υπέρ του Λαυρέντη.

*Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης το γιατί κουβαλάμε τον Υφυπουργό Παιδείας στην Καβάλα (άκαιρη η επίσκεψη) όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να φέρουν άλλα μέλη της κυβέρνησης που να είναι και σχετικά με τα ανοικτά θέματα της Καβάλας και φυσικά να πιέσουμε για λύσεις.

*Το ότι δεν υπάρχει η κινητικότητα που θα έπρεπε να υπάρχει στο υπό κατάρτιση γαλάζιο ψηφοδέλτιο αυτό είναι γεγονός. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι έχουν πάει στα κεντρικά της ΝΔ έχουν πάρει διαβεβαιώσεις αλλά απομένει η απόφαση του Κυριάκου.

*Ειδικά μάλιστα στην υπόθεση ψηφοδέλτιο Καβάλας ο Κυριάκος έχει από πρώτο χέρι πληροφόρηση από πρόσωπο κλειδί που δεν είναι άλλο για τα τεκταινόμενα στον τόπο από τον Μακάριο Λαζαρίδη.

*Λέγεται μάλιστα ότι η άποψη του Μακάριου ο οποίος σημειωτέων δεν θα βρίσκεται στη λίστα βαραίνει περισσότερο μιας και είναι αυτός που ενημέρωνε τον σημερινό Πρόεδρο για τους γαλάζιους της Καβάλας που στην κούρσα για την Προεδρία ξεπέρασαν τα όρια του αξιοπρεπούς αγώνα.

*Το ότι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου της Καβάλας επιχειρεί να κάνει τομές στην παρεχόμενη περίθαλψη αυτό είναι μονόδρομος με αποτέλεσμα να ενισχύει νευραλγικά σημεία όπως είναι το Τμήμα Επειγόντων αλλά και η ΜΕΘ.

*Στους άμεσους στόχους του είναι επίσης και η προμήθεια αναγκαίων μηχανημάτων για τα οποία αναζητά χρηματοδότηση.

*Με πανηγυρικό χαρακτήρα ο εορτασμός του Πολιούχου Αποστόλου Παύλου από την Μητρόπολη ΦΝΘ.

*Απομένει να δούμε και το εάν αξιοποιηθεί το Συνεδριακό κέντρο στη Λυδία για το οποίο πολλά ακούσαμε αλλά στην πράξη παραμένει ερμητικά κλειστό στην τοπική κοινωνία.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 04/04/2017

*Μετά την εκστρατεία καθαρισμού Lets doit… πόσες μέρες η πόσες ώρες θα διατηρηθούν άραγε καθαρά όλα αυτά που με τόση επιμέλεια καθαρίστηκαν από πολίτες, συλλόγους και φορείς;

*Στα συν της όλης προσπάθειας πάντως η συμμετοχή νέων και το μήνυμα που πρέπει επιτέλους να περάσει στις επόμενες γενιές για σεβασμό των δημόσιων χώρων.

*Η παράταξη της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πολλούς κραδασμούς στην μετά Παυλίδη εποχή.

*Ψάχνουν τους δράστες οι αστυνομικοί για τους βανδαλισμούς στο μνημείο των Εβραίων αλλά όπως πληροφορούμαι τα καλυμμένα πρόσωπα δεν βοηθούν στην ανεύρεση των δραστών.

*Το ίδιο έργο σε επανάληψη με τα δρομολόγια του Πρίνου και στην τελική την μη εξυπηρέτηση των πολιτών της Καβάλας που επιμένουν να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη γραμμή.

*Ε ρε γλέντια με την ΕΤΑΔ και το Δήμο Καβάλας, με μήλο της έριδος την πλαζ της Καλαμίτσας η οποία φυλάσσεται (για να μην μας φύγει…) από ιδιωτική σεκιούριτι.

*Χαμός με πλαστά διαβατήρια, ναρκωτικά, άσκηση βίας και ξυλοδαρμούς διαβάζω στο αστυνομικό δελτίο.

*Το ότι η τουριστική σαιζόν ξεκίνησε αυτό φαίνεται δειλά δειλά σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα πρώτα μηνύματα εν όψει και της Πασχαλινής περιόδου είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα.

* Όσο συνεχίζεται η ταραχώδης κατάσταση μέχρι το δημοψήφισμα στην Τουρκία τόσο ο Ελληνικός Τουρισμός θα παίρνει τα πάνω του. Αυτό δηλώνουν οι τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι αν δεν έχουμε κάποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο τότε η χρονιά προδιαγράφετε πολύ καλή.

*Η τύχη του Ιδρύματος Αγία Μαρίνα βρίσκεται πια στα χέρια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

*Αυξανόμενη καθημερινά η επισκεψιμότητα στο κάστρο της Καβάλας όπου οι επισκέπτες έχουν πανοραμική θέα της πόλης και του πελάγους.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 30/03/2017

*Άντε πάλι από την αρχή τα περί μνημείου των Εβραίων με τους ανεγκέφαλους να προκαλούν εκθέτοντας όλους μας.

*Κάθε πράξη βίας είναι καταδικαστέα και ο σεβασμός όλων των μνημείων δείχνει τον πολιτισμό μας.

*Από την άλλη αναφορικά με την πλαζ της Καλαμίτσας και τα σενάρια ότι φυλάσσεται από σεκιουριτάδες θα πρέπει να διευκρινιστεί και να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην λαϊκή πλαζ της Καβάλας.

*«Μπορούμε σε περίπτωση που μας καταγγελθεί από το Δήμο Νέστου η καύση των καλαμιών να επέμβουμε ως ΓΕΩΤΕΕ» μου δήλωνε χθες στο Ράδιο Νεάπολις 90.8  ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ζαφείρης Μυστακίδης.

*Συμπλήρωσε μάλιστα ότι.. «οι συγκεκριμένοι αγρότες με αυτή τους την ενέργεια χάνουν τις όποιες επιδοτήσεις και η λύση είναι απλή, τα μηχανήματα που αλέθουν τις καλαμιές και τις μεταβάλλουν σε μία μορφή λιπάσματος.

*Τώρα για όλους εμάς που εισπνεύσαμε το ντουμάνι την Τετάρτη το απόγευμα …καμία απάντηση δεν μπορεί να δώσει  ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πυροσβεστική αλλά και ούτε και το αρμόδιο τμήμα Περιβάλλοντος της Αντιπεριφέρειας.

* «Εκτός απροόπτου η φετινή τουριστική σαιζόν θα έχει αυξητικές τάσεις. Ήδη είμαστε γεμάτοι για Ιούλιο και Αύγουστο» δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης.

*Οσον αφορά την υπερφορολόγηση και τον οριζόντιο φόρο που επέβαλαν στους ξενοδόχους ο κ. Μιτζάλης εξέφρασε την ανησυχία του κάνοντας λόγο για φοροεπιδρομή.

*Δωρεάν οικογενειακές κάρτες υγείας θα μοιράσει το Επιμελητήριο της Καβάλας σε ανασφάλιστα μέλη του.

*Πολύ δύσκολες ώρες περνούν πολλά μαγαζιά στην αγορά της Καβάλας με την έλλειψη αγοραστικού ενδιαφέροντος που παρατηρείται από τους καταναλωτές λόγω έλλειψης χρημάτων.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις

*Τα δικαστήρια ασχολούνται με τους απολυμένους των λιπασμάτων και τα ταχυδακτυλουργικά Λαυρεντιάδη την ίδια ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν τα αρμόδια υπουργεία να επιληφθούν…

*Στην υπόθεση Ν.Καρβάλη  όπως και στην αντίστοιχη με τον ΤΑΠ επικρατεί μια περίεργη στασιμότητα από πλευράς των κυβερνώντων ενώ η επαγρύπνηση των κοινωνιών στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

*Το ότι ο Παπαφιλίππου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα εξελέγη γιατί παραμερίστηκε ο Γιάννης Τατσόγλουαυτό το ξέρουν και οι πέτρες.

*Ο Μαρκόπουλος προσπαθεί στην Αντιπεριφέρεια να βγάλει έργο αλλά η απόστασή του συνόλου της «γαλάζιας» Περιφέρειας  από τις κυβερνητικές αποφάσεις είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

*Εντωμεταξύ στην ΝΔ γίνεται μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης μιας και οτιδήποτε παλαιό δεν έλκει πλέον τους ψηφοφόρους.

*Τα όπλα από το τζαμί ελέγχονται στο Εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ στην Αθήνα και αναμένουμε όλοι τα αποτελέσματα.

*Εντωμεταξύ ο Ιμάμης αφέθηκε ελεύθερος αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως κάτω από τη μύτη του κάποιοι τοποθέτησαν όπλα σε λατρευτικό χώρο.

*Πάντως όπως λέγεται στα πηγαδάκια στο γειτονικό νομό ο ψευδομουφτής γνωρίζει στην περιοχή της Ξάνθης ποιος θα ψηφίσει και ποιος όχι Ερντογάν

*Ντουμάνι χθες το απόγευμα από τη Χρυσούπολη όπου κάποιοι παρά την απαγόρευση εξακολουθούν να καίνε καλαμιές.

*Σε παρατεταμένη επιφυλακή οι Ενοπλες Δυνάμεις αυτή τη περίοδο με αποτέλεσμα να μην διατεθούν  αεροπορικά μέσα στο επερχόμενο Αεροπορικό σώου στην Καβάλα.

* «Είναι όλα υπερ της Καβάλας και η διοργάνωση του αεροπορικού σώου θα τετραπλασιάσει τους τζίρους μας» δήλωσε στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο πρόεδρος των καφεζυθεστιατόρων Παναγιώτης Βασιλούδης.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 29/03/2017

*«To θέμα του ΒΙΟΠΑ με πόνεσε γιατί κατηγορήθηκα για κακούργημα και στο τέλος αθωώθηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αγγελος Τσατσούλης.

*Όσον αφορά την παραχώρηση του Βιοτεχνικού Πάρκου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θύμισε σε όλους ότι από το 1959-60 επί εποχής Μαρδύρη υπήρχε το όραμα και ο σχεδιασμός για τη δημιουργία του.

*«Θα κινηθούμε πιο ευέλικτα χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το πολιτικό κόστος το οποίο αποτελεί τροχοπέδη τις περισσότερες φορές στην ευόδωση αντίστοιχων σχεδίων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

* «Σήμερα εισακουγόμαστε και κάποια αιτήματά μας ικανοποιούνται δήλωσε στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Κ.Τσιτσιλικάκης.

*Την επάνδρωση του παραρτήματος του ΕΚΑΒ στη Θάσο, την προμήθεια ενός μίνι ασθενοφόρου αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών στα κτίρια που παραχωρήθηκαν από τη Παιδόπολη στο ΕΚΑΒ έθεσε στον «αέρα» με αφορμή την χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου του ΕΚΑΒ στην Καβάλα.

*Στην Καβάλα η συζήτηση για τον Ε61 έχει σταματήσει και ο περιβόητος δρόμος από Καβάλα για Δράμα εξακολουθεί μετά από τόσα Ευρωπαϊκά προγράμματα να αποτελεί δρόμο καρμανιόλα.

*Γυρνά στα χωριά με τους συνεργάτες του ο π. Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης ο οποίος καταγράφει προβλήματα αλλά και έργα και μελέτες που από την εποχή του μέχρι σήμερα δεν έχουν περπατήσει.

*Η ζωντανή ιστορία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ στην Καβάλα περιέχεται στο βιβλίο αφιέρωμα του Λευτέρη Κελβερίδη που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την γνωστή γιατρό κ. Μπουσμπουκίλια.

*Άξια συγχαρητηρίων η συγκεκριμένη χορηγία.

*Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ζητούνται εργάτες στα σπαραγγοχώρια του Νέστου,  και στο μυαλό μου έρχονται τα λόγια του συγχωρεμένο Γιώργου Μπίλαλα.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 28/03/2017

*Είδες η ΔΕΗ; Τελικά θα το δώσουν στους δανειστές το μέρος του πακέτου που ζητούν προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση;

*Το πώς θα ξεπουληθεί η ΔΕΗ είναι ένα μεγάλο ερώτημα το οποίο πλανάται μεταξύ και των Συριζαίων βουλευτών.

*Θα κάνουν καλλωπισμό και αποψίλωση οι δικηγόροι της Καβάλας στις 2 Απρίλη πέριξ του Δικαστικού μεγάρου.

*Ο Παναγιωτόπουλος ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να χρηματοδοτείται ως Περιφερειακό το νοσοκομείο της Καβάλας κάτι που είχε ξεχάσει φυσικά όλο τον προηγούμενο καιρό όταν ήταν μάλιστα και Υφυπουργός Εργασίας.

*Στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες επανήρθε ο καιρός άσχετα αν κάποιοι μιλούν για νέο κύμα κακοκαιρίας.

*Μικροπαρεμβάσεις ετοιμάζει ο Τουλκίδης στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

*Tις επόμενες μέρες αναμένονται οι πρόσφυγες και μετανάστες στο Ασημακοπούλου μιας και ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των κτιρίων.

*Μόνιμος τοποτηρητής στο Δοξάτο ο βουλευτής της ΝΔ Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης ο οποίος κατά το Δήμαρχο Δημήτρη Δαλακάκη με τις ευλογίες του η αντιπολίτευση δημιουργεί σειρά προβλημάτων στην δημοτική αρχή.

*Στόχος του βουλευτή όπως λένε οι κακές γλώσσες η καρέκλα του Δημάρχου Δοξάτου με την οποία θέλει να ολοκληρώσει την πολιτική του πορεία.

* «Ιστορίες του βάλτου» συνέχεια…με το ΒΙΟΠΑ να απασχολεί ξανά την επικαιρότητα και να μην βρίσκεται κανένας από την π. διοίκηση της Νομαρχία να εξηγήσει τους λόγους που δεν έγινε τίποτα τόσα χρόνια.

*Τα ίδια και με την αλάνα της Ηρακλείτσας όπου και εκεί πέρα από εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μελετών στο τέλος η τότε διοίκηση της Νομαρχίας άφησε στη τύχη του το πολυσυζητημένο ενυδρείο.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 23/03/2017

*Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται και συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί έξω από το π. ΙΚΑ για να διατρανώσουν ακόμα μία φορά την αντίθεσή τους με τις παρεχόμενες συνθήκες υγείας και περίθαλψης.

*Μεγάλος θόρυβος επικρατεί στην αγορά με όλα αυτά που ακούγονται περί κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων που θα φθάνουν μέχρι και τα έπιπλα του σπιτιού.

* «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» μου δήλωνε χθες από τις Βρυξέλλες ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Επιτήδειος υπενθυμίζοντας ότι ο Λαικός Σύνδεσμος έχει διαχρονικά την ίδια θέση για τα σπίτια των Ελλήνων.

*Δόσεις , δόσεις, δόσεις… Επικρατεί μια κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που τέλος του μήνα βραχυκυκλώνουν τον Έλληνα ο οποίος δεν έχει να πληρώσει.

*Καμία ανοχή στους παληκαράδες που παρκάρουν όπου βρουν (διαβάσεις, πεζόδρομους, παρτέρια κτλ) εσείς κύριοι της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

*Τώρα γιατί τρέχουν μερικά αθώα παιδάκια στα δικαστήρια βαφτίζοντάς τους Αντιφα αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα.

*Τους ινστρούχτορες και διαφωτιστές που εκμεταλλεύονται την επαναστατική νιότη θα έπρεπε να κάτσουν στο σκαμνί!

*Στα κάγκελα βρίσκονται οι περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες με την υπερφορολόγηση των Ελληνικών ΑΦΜ η οποία έχει γίνει πια δυσβάσταχτη.

*Όλο και περισσότερα παιδιά επιθυμούν να παρελάσουν μου έλεγε τις προάλλες εκπαιδευτικός βλέποντας τις δοκιμαστικές αυτές τις μέρες.

*Έχουν παγώσει οι χρηματοδοτήσεις λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει κλείσει ακόμα η αξιολόγηση.

*Με τα ιχθυοπωλεία στο υπόγειο της δημοτικής αγοράς αλλά και τον δαχτύλιο ασχολούνται δημοτικές διοικήσεις εδώ και χρόνια. Είναι νομίζω ώρα να δώσει λύση η σημερινή δημοτική αρχή.

*ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 22/03/2017

*Τα καλά νέα από πλευράς Δήμου και ΟΛΚ θα πρέπει να τύχουν και της ανάλογης αποδοχής από όλες τις δημοτικές παρατάξεις μιας και η υπόθεση λιμάνι αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των δημοτικών διοικήσεων.

*Παραδειγματική η διαχείριση από πλευράς της Δημάρχου αν θυμηθεί κανείς ότι είχε προηγηθεί με τον ΟΛΚ στην υπόθεση του ΕσκίΚαπού.

*Όπως μαθαίνω έρχονται και άλλες τέτοιες εκπλήξεις και απ’ ότι φαίνεται  η συνεργασία της Δημάρχου Καβάλας με τους κυβερνητικούς του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει καρπούς.

*Πρέπει να γίνει κάτι με τους συμβασιούχους του Δήμου Καβάλας και είναι να απορεί κανείς με την αναλγησία υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και  βουλευτών οι οποίοι δεν διαισθάνονται από ότι φαίνεται τι σημαίνει να μην έχεις χρήματα να πας γάλα στο παιδί σου στο σπίτι.

*Το τελευταίο διάστημα επικρατεί πανικός στην αγορά με πορτοφολάδες και επιτήδειους οι οποίοι επωφελούνται της όλης κατάστασης και αρπάζουν πορτοφόλια.

* «Υπάρχουν αμνοερίφια αν και μετά την φετινή κακοκαιρία χάθηκαν πολλά ζώα» μου δήλωνε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Πρόεδρος των κτηνοτρόφων Νίκος Δημόπουλος.

* «Τώρα αν πιάσουμε 6 ευρώ το κιλό, θα βγουν και τα έξοδα» προσέθετεoπρόεδρος των κτηνοτρόφων.

*Όλο και περισσότεροι επενδύουν στον τουριστικό τομέα όπου οι αυξητικές τάσεις τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα πολύ θετικό κλίμα.

*Στην κυριολεξία έχει γεμίσει ο τόπος με ενοικιαζόμενα δωμάτια ενώ θραύση κάνουν και οι αντίστοιχες ιστοσελίδες ανταλλαγών.

*Όσες επιχειρήσεις έχουν εξωστρέφεια μπορούν και επιβιώνουν μου έλεγε τις προάλλες επιχειρηματίας προσθέτοντας ότι καταρρέει επιχειρηματικά η χώρα λόγω έλλειψης ρευστού αλλά και λόγω υπερφορολόγησης.

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Φίλιπποι – Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ψήφισμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Κ. Εξακουστός στο δημαρχείο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Συγχαρητήρια Αναστασιάδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αναρτήθηκε 4 Απριλίου 2017 Στρατηγός Επιτήδειος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων» Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2017 Συγκέντρωση αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2017 Εγκρίθηκε για χρηματοδότηση το διακρατικό έργο DIONYSOS Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Ολέθριο Τρίγωνο Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Ευχαριστούμε Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Η Ομοσπονδία και οι Έμποροι δίπλα στους πράκτορες του ΟΠΑΠ Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Είναι άραγε σημάδι εκνευρισμού; Ή θέμα χαρακτήρα; Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2017 Η δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της Αναρτήθηκε 20 Μαρτίου 2017 Στρατόπεδα Ασημακόπουλου και Κοτσάλου, και πάλι στο σημείο μηδέν… Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 Τα νέα του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 20 Μαρτίου 2017: Παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2017 Ο Δήμος Παγγαίου επικεφαλής του διακρατικού έργου «ΗERMES» Αναρτήθηκε 5 Μαρτίου 2017 Απάντηση Τσανάκα σε Σιμιτσή: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ Αναρτήθηκε 1 Μαρτίου 2017 Στήριξη στην απεργία των νοσοκομειακών γιατρών Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2017 ΕΦΚΑ: Ανακούφιση στην αγορά της Καβάλας-Τέλος στη γαλάζια προπαγάνδα