Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 25/04/2018

*Μέσα σε λίγα 24ωρα μετά τη διαμαρτυρία των κατοίκων της Καρβάλης και τη λαϊκή συνέλευση αποφασίσθηκε να νοικιαστούν προσωρινά καταμετρητές, μέχρις ότου αγοραστούν μηχανήματα από πλευράς Δήμου Καβάλας, ενώ η Περιφέρεια ΑΜΘ ενέκρινε ποσό προκειμένου να αγοραστούν ανταλλακτικά προκειμένου να επισκευαστούν οι ήδη υπάρχοντες καταμετρητές οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί επί Ραψομανίκη.

*Αυτό θα πει λαϊκή πίεση προς τους κυβερνώντες!
*Ο ΔήμητρηςΕμανουηλίδης ανάμεσα στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ο Καβαλιώτης βουλευτής τόνισε ότι πέρα από τις ευεργετικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι ακόμα έτοιμη να το δεχθεί η κοινωνία.

*Το έλα να δεις γίνεται με τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τα νήπια τα οποία θα φύγουν άρον άρον από τους παιδικούς σταθμούς και θα βρεθούν στα νηπιαγωγεία τα οποία όλοι συνομολογούν ότι δεν είναι έτοιμα να δεχθούν τόσα παιδιά χωρίς προετοιμασία.

*Μήπως είναι κάπως πρόχειρες και επιπόλαιες οι αποφάσεις του αρμόδιου υπουργείου;

*Το ότι ήρθε την Τρίτη η επικεφαλής του ΤΑΠ στην Καβάλα και είδε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο χωρίς καν να μπει στον κόπο να πάει Κρηνίδες και να κάνει πράξη την περιβόητη διαβούλευση αυτό δείχνει αδυναμία.

*Οι προθεσμίες τρέχουν πάντως και αν δεν κουμπώσει ο αγωγός σε αυτά τα 11χλμ μέχρι τέλος Νοεμβρίου όπως προβλέπει το  Μάστερ Πλαν η νέα επικεφαλής του ΤΑΠ θα αγωνιά και θα έχει μάλλον τη τύχη του Ρίκαρντ Σκούφιας!

*Μπράβο στους αθλητές, στις αθλήτριες στίβου αλλά και στους προπονητές τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και τα μετάλλια που φέρνουν στην Καβάλα.

*Προς το παρόν το φορτίο αντέχει από τις στάσεις εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ και δεν έχουμε διακοπές ρεύματος παρ΄ότι αυτές ανακοινώθηκαν ως πιθανές.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 24/04/2018

*H Bφλ προσπαθεί να πείσει ότι οι ρύποι δεν έχουν υπερβεί τα όρια την ίδια ώρα που οι κάτοικοι της Καβάλας και μάτια έχουν αλλά και όσφρηση.

*Ήδη η έλλειψη κράτους στις αγωνιώδεις εκκλήσεις  πολιτών για δημόσιες μετρήσεις δείχνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι χωρίς  μετρήσεις των ρύπων από ανεξάρτητη αρχή δεν μπορούμε να θεωρούμε ως θέσφατο τις μετρήσεις μόνο της εταιρείας.

*Όσοι ενοχλούνται από την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής στοχοποιώντας μικροπολιτικά ακόμα και τους δημοτικούς συμβούλους που κατάγονται από την επίμαχη περιοχή της Ν.Καρβάλης και οι οποίοι οφείλουν να μεταφέρουν το αίτημα της κοινωνίας, εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και δεν γίνονται πιστευτοί.

*Η αγορά μετρητών και η συνεργασία με επιστήμονες και η σύσταση μιας μόνιμης επιτροπής θα διασφαλίσει σε μόνιμη βάση την υγεία των πολιτών μιας και όλοι μιλούν για  προστασία του περιβάλλοντος και ήρθε η ώρα να το κάνουν πράξη.

*Ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ Σάββας Τακίδης μιλώντας τη Τρίτη 24 Απριλίου το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 απαντώντας στο ερώτημα γιατί άργησε τη Δευτέρα το βράδυ να ανοίξει ο δημόσιος φωτισμός απάντησε ότι μία βλάβη σε αισθητήρα ήταν η αφορμή.

*Λόγω μάλιστα των στάσεων εργασίας από τη Τρίτη το βράδυ θα ξεκινήσουν και οι ωριαίες διακοπές ρεύματος από τις 20.00 μέχρι τις 23.00και στο Ν.Καβάλας.

*Ο τζίρος που φέρνει η Λευκή Νύχτα κάνει πολλούς εμπόρους να θέλουν σχεδιάσουν ακόμα περισσότερα πράγματα προκειμένου πέρα από τον βασικό κορμό των εκδηλώσεων να ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο την πελατεία τους.

*Αρχές Μαίου ξεκινούν και οι προσφορές στην αγορά.

*Ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης πέρα από σημειολογικό χαρακτήρα στην εκδήλωση για τον Β.Βασιλικό δεν ήταν και ο πλέον  κατάλληλος λόγω χωρητικότητάς να φιλοξενήσει μια τόσο σημαντική εκδήλωση.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 23/04/2018

*Μεγάλοι κολυμβητικοί αλλά και αγώνες στίβου πραγματοποιήθηκαν το ΣΚ στην Καβάλα με μεγάλη επιτυχία.

*Η Καβάλα πέρα από την τουριστική προοπτική διαθέτει και τις εγκαταστάσεις αλλά και τη δυνατότητα να διοργανώσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

*Γιορτή του στρατού Ξηράς χθες με τη 20η Μεραρχία στο στρατόπεδο Καρακώστα και τον καθιερωμένο εορτασμό.

*Δούλεψαν ταβέρνες, εστιατόρια, ανθοπωλεία και είδη δώρων χθες με τόσους πολλούς Γιώργηδες και Γεωργίες!

*Στο θέμα του ΤΑΠ η παρουσία της Ευρωβουλευτίνας κ. Σοφίας Σακοράφα στις Κρηνίδες και η ενημέρωση της μαζί με τη συμμετοχή της στις αντίστοιχες Επιτροπές Περιβάλλοντος και αναφορών δίνουν νέα ώθηση στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

*Η Θάσος θα κάνει τουριστικά άλματα φέτος με τις κρατήσεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

*Στο θέμα του περιβάλλοντος και της κατάστασης ειδικά στην Καρβάλη και την περιοχή των λιπασμάτων δεν πρέπει να κατέβει ο πήχης της διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής σε ένα καθαρό περιβάλλον.

*Μέχρι να δούμε πως θα χειριστεί την όλη υπόθεση η Περιφέρεια όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην δημοτική αρχή η οποία δεσμεύτηκε απέναντι στην τοπική κοινωνία κατά τη διάρκεια της τελευταίας λαικής συνέλευσης.

*Στην Κόντρα της Κυριακής τα ονόματα των ΤσαταλμπασίδηΧατζηεμανουήλ ,Χατζηκωνσταντίνου αλλά και Μήτα απουσίαζαν ενώ βρισκόντουσαν εντός ψηφοδελτίου σύμφωνα με το ρεπορταζ της εφημερίδας αυτά των Αντωνιάδη και Κλειτσιώτη.

*Θα έχουμε εκπλήξεις στις εσωκομματικές λένε κάποιοι που εποφθαλμιούν την καρέκλα του Δράκου!
*Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη Λευκή Νύχτα στην Καβάλα.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 19/04/2018

*Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση μετρητών για την μέτρηση της ατμοσφαιρικής ρύπανση στη Ν.Καρβάλη την ίδια ώρα που η βιομηχανία επιμένει ότι δεν έγινε καμία υπέρβαση δείχνοντας και τα σχετικά νούμερα.

*Περιέργως ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει τι γίνεται με τα πλυντήρια που θα ξεπλένουν μόλις τοποθετηθούν τα αέρια και τις σκόνες που πνίγουν τους κατοίκους.

*Ολοι αναρωτιούνται μέχρι να τοποθετηθούν τις γίνονται τα αέρια αυτά …

*Η ευθύνη της Αντιπεριφέρειας μεγάλη μιας και θα πρέπει κάθε φορά που υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης την ανανέωση της άδειας λειτουργίας να γίνεται σχολαστικός έλεγχος στην περιβαλλοντική μελέτη και όρους.

* «Θα πρέπει από κοινού και σε συνεργασία με την βιομηχανία να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις γιατί αν βρεθούμε απέναντι σε ένα ενδεχόμενο κλείσιμο θα μας απομείνουν σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα όπως για παράδειγμα η διαχείριση του φωσφογύψουτα οποία δεν είναι διαχειρίσιμα». Τάδε έφη μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο καθηγητής του Δ.Π.Θ. Γ.Γκαιντατζής.

*Για την τουριστική έκθεση της Κύπρου ταξιδεύει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

*Συνεδριάζει αρχές του επόμενου μήνα ο Τουριστικός Οργανισμός  της Θάσου όπου αναμένεται να ακουστούν καλά μαντάτα για το φετεινό τουριστικό κύμα.

*Για τη Νάπολη ταξιδεύει το ΣΚ ο γιατρός που φέρεται να μην έχει δίπλωμα στο νοσοκομείο Καβάλας όπου μαζί με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Νάπολης θα αναζητήσουν τα πειστήρια των σπουδών του. Αναμένουμε.

*Πολύ καλά πηγαίνουν οι καλλιέργειες στα σταφυλοχώρια του Παγγαίου με την μεγάλη αγωνία των καλλιεργητών να έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του καιρού.

*ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/04/2018

*Άστραψε και βρόντηξε ο π. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας κ. Γιάννης Βύζικας μιλώντας για το θέμα της ΒΦΛ στο Ράδιο Νεάπολις 90.8

*Είναι υπεύθυνη για τα αυξημένα ποσοστά καρκινογενέσεων στην περιοχή δήλωσε χαρακτηριστικά ανατρέχοντας σε μελέτη που είχε γίνει επί των ημερών του με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Καβάλας.

*Ζήτησε μάλιστα για τις παραλείψεις των τοπικών αρχόντων να αναζητηθούν από τη δικαιοσύνη και οι σχετικές ευθύνες που τους αναλογούν μιας και πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας.

*Επιτακτική η ανάγκη τοποθέτησης ενός σταθμού μέτρησης στην Καρβάλη και άλλων δύο στην Καβάλα, τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ.

* «Μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός θα συνεργαστούμε με ιδιωτικό ερευνητικό κέντρο προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος. Χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα και τις μετρήσεις γιατί πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας» συμπλήρωσε η κ. Ιωσηφίδου

*Ενοικιαζόμενα δωμάτια για τουρίστες και στη Ν.Καρβάλη με πολλούς να δραστηριοποιούνται λόγω των αυξητικών τάσεων που παρουσιάζει ο τουρισμός.

*Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην περιοχή της Ν.Καρβάλης δραστηριοποιούνται αγρότες και κτηνοτρόφοι οι οποίοι πωλούν τα προϊόντα τους σε όλους εμάς.

*Οι μετρήσεις των ατμοσφαιρικών ρύπων και η διασταύρωσή τους με τα αποτελέσματα της λιπασματοβιομηχανίας θα δώσουν πειστικές απαντήσεις στους πολίτες που δικαίως ανησυχούν.

*Μπορεί να φυσάει ούριος άνεμος σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό από το Καστελόριζο αλλά αυτό δεν έχει περάσει στην αγορά που εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την ύφεση και την υπερφορολόγηση των μνημονίων.

*Σύμφωνα με τους εμπόρους την περίοδο του Πάσχα η κατανάλωση ήταν αρκετά πεσμένη σε σχέση με πέρσι!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 17/04/2018

*Τελικά ποιος μετράει την ατμοσφαιρική ρύπανση;

*Σ αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν όσοι παραβρεθούν σήμερα το βράδυ στις 19.00 στο Πολύκεντρο της Ν.Καρβάλης.

* Τώρα γιατί εδώ και 4 δεκαετίες αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια και γιατί δεν επεμβαίνει η δικαιοσύνη να διερευνήσει τις ευθύνες των αρμοδίων που με τις πράξεις η παραλείψεις τους έχουν μεταβάλλει σε πειραματόζωα τους κατοίκους μιας ολόκληρης περιοχής, αυτό ακόμα δεν έχει εξηγηθεί.

*Η γνωστή απάντηση ότι χρειαζόμαστε τις θέσεις εργασίας και ότι δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε τη λειτουργία του εργοστασίου δεν πρέπει να επιτρέψει άλλο τη συνέχιση μιας ασύδοτης λειτουργίας όπως καταγγέλλουν ανοικτά πια φορείς και απλοί πολίτες.

*Ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου της Ν.Καρβάλης αλλά και η σύγχρονη αντιρρυπαντική τεχνολογία η οποία πρέπει να τοποθετηθεί αλλά και η ενημέρωση της τοπική κοινωνίας θα έπρεπε να αποτελούν κύριο μέλημα των διοικούντων το εργοστάσιο.

*Τα κρούσματα με τις επιθέσεις σκύλων δημιουργούν μια φοβία στους πολίτες οι οποίοι αισθάνονται ανίσχυροι, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες να αντιδράσουν.

*Η ανάγκη λειτουργία ενός σύγχρονου κυνοκομείου επιτακτική.

*Τα βήματα ανακύκλωσής γίνονται αργά και η επεξεργασία των σκουπιδιών έχει τοποθετηθεί και πάλι στις καλένδες.

* Πυρετώδεις οι προετοιμασίες και τα επιτελεία των επιθυμούντων να διεκδικήσουν θέσεις Δημάρχων και Περιφερειαρχών αναμένουν να πάρουν στα χέρια τους το νέο νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση που προβλέπει εκλογές τον Οκτώβρη του 2019 και μάλιστα με απλή αναλογική.

*Ακόμα δεν προχώρησε ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ στο Ν.Καβάλας την τροπολογία για τους δημοτικούς συμβούλους πρώην και νυν που κάθονται από το Παγγαίο στο σκαμνί για τα περιβόητα δίμηνα.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 16/04/2018

*Χριστός Ανέστη

*Στο Καστελόριζο σήμερα για εγκαίνια μονάδας αφαλάτωσης ο Πρωθυπουργός την ίδια ώρα που στο μυαλό των Ελλήνων το όμορφο νησί μας συνεχίζει να αποτελεί τον τηλεοπτικό φόντο του π. Πρωθυπουργού για την αναγγελία εισαγωγής της χώρας στα μνημόνια!
*Η ατμοσφαιρική ρύπανση στη Ν.Καρβάλη και πάλι στο προσκήνιο με τις παλαιές μηχανές μέτρησης χαλασμένες και νέα προσπάθεια από πλευράς της διοίκησης του Δήμου Καβάλας να προστατεύσει την υγεία των δημοτών.

*Αύριο λαική συνέλευση στη Ν.Καρβάλη.

*Πρέπει να προχωρήσει η Δημωφέλεια στην αγορά μετρητών της ατμοσφαιρικής ρύπανσης  τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολίς 90.8 ο Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γιώργος Γκαιντατζής.

*Ο Πρόεδρος της Στέγης ΠολιτισμούΝ.Καρβάλης κ. Καπλάνης Ιωσηφίδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Καβάλα πρέπει να αντιμετωπίσει από κοινού του πρόβλημα με τη μέγιστη σοβαρότητα!

*Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να ακούσουμε και την άποψη της καθ ύλην αρμόδιας Αντιπεριφέρειας μιας και το δίκτυο μετρητών υπήρχε και κάποια χρόνια πίσω έπαψε περιέργως να λειτουργεί.

*Περιέργως δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα καταγγελλόμενα περί νέφους ρύπανσης εντός της μεγάλης εβδομάδας από πλευράς βιομηχανίας στην Ν.Καρβάλη.

*Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η βιομηχανία θα ήταν αν σέβεται τη κοινωνία της Καβάλας να δώσει στη δημοσιότητα τις μετρήσεις των ρύπων.

*Ο Μακάριος Λαζαρίδης κινείται και προκαλεί ενδιαφέρον το πάθος του να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο αλλά και να στήσει έναν μηχανισμό στο άψε σβήσε προκαλώντας φυσικά ποικίλα σχόλια με τη στάση του.

*Πάνε πίσω και οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για κάποιους λόγους που μόνο ο Πρόεδρος ξέρει…τζάμπα και ο ντόρος αλλά και οι διευκρινιστικές!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 02/04/2018

*Η στήλη εύχεται ολόψυχα σε όλους του αναγνώστες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 29/03/2018

*Μετακομίζουν οι υπηρεσίες αλλά και η ίδια η Δήμαρχος στο νέο Δημαρχείο λίγο πιο κάτω εκεί που στεγάζεται τώρα το Μουσείου Καπνού και όπως δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 η ίδια η Δήμαρχος αναμένεται μετά από τη δεκαετία του ’30 να αποκτήσουν οι δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και η εκάστοτε διοίκηση τις υποδομές που τους αρμόζουν.

* «Στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα το Δημαρχείο θα διατηρηθεί το γραφείο Δημάρχου και θα χρησιμοποιηθεί για επίσημες τελετές και υποδοχή επισήμων» Σε αυτό κατέληξε μιλώντας η κ. Τσανάκα.

*Ο απολογισμός Ξανθόπουλου σε κεντρικό ξενοδοχείο μπορεί να σχολιάστηκε ως αρχηγική εμφάνιση αλλά και ως κάθοδος υποψηφίου Δημάρχου λόγω  του timingπου επιλέχθηκε από τον π.Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.

*Είθισται να γίνεται απολογισμός με την ανακοίνωση των αλλαγών αλλά όπως είπαν όσοι γνωρίζουν το ταπεραμέντο του Νίκου Ξανθόπουλου θα πραγματοποιούσε μια μεγαλύτερη εκδήλωση η οποία θα δημιουργούσε και τους αναγκαίους συνειρμούς!

*Το ΤΕΙ συγχωνεύεται στην κατεύθυνση που το Υπουργείου Παιδείας επιθυμεί και στην περιοχή μας και η συνένωση προς την πλευρά της Θες/νικης «περπατάει» περισσότερο από ότι προς τη πλευρά της Θράκης και του Δημοκριτείου.

*Τώρα το ζητούμενο είναι όπως τονίζει και ο πρύτανης η ποιότητα των σπουδών ο αριθμός των εισερχόμενων φοιτητών αλλά και η κατανομή των χρηματοδοτήσεων, τα οποία παραμένουν άγνωστα προς στιγμή.

*« Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα ετοιμάζει εκδήλωση μετά το Πάσχα στη Θες/νικη για τη χρηματοδότηση του ΤΑΠ που απ ΄ότι φαίνεται έχει κολλήσει λόγω του προβλήματος στα Τενάγη με την έλλειψη διαβούλευσης.

*Πρέπει να αλλάξει ο σχετικός νόμος που αφορά το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε την είσοδο ληστών μέσα στο σπίτι μας και το ποιος είναι ο νόμιμος τρόπος αντίδρασης. Αυτό μετέφερε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο δικηγόρος Αχιλλέας Μέγας.

*Προς το παρόν η σημερινή νομοθεσία επιτρέπει να αντιμετωπίζεις τον εισβολέα με αντίστοιχο και ισοδύναμο με το όπλο που διαθέτει!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 28/03/2018

*Σύσκεψη για τον ΤΑΠ στην Αθήνα στο γραφείο του αρμόδιου Υπουργού κ. Γ.Σταθάκη χθες το μεσημέρι με τα 11χλμ που έχει κολλήσει η κατασκευή του αγωγού να αποτελούν το σημείο τριβής της Κοινοπραξίας με την τοπική Κοινωνίατης Καβάλας.

*Μέχρι το Νοέμβριο θα πρέπει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και να έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά το έργο δήλωνε λίγες ώρες πριν από τη σύσκεψη η επικεφαλής του ΤΑΠ στην Ελλάδα κ. Κ.Παπαλεξανδρή από την Κρυσταλοπηγή της Καστοριάς.

*« Το ΣτΕ μπορεί να έβγαλε απόφαση και να έκρινε αντισυνταγματικές τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών αλλά τόσο ο πρώην όσο και ο νυν Υπουργός Παδείας χαρακτήρισαν μεσαιωνικήτηναποφάση δηλώνοντας μάλιστα και ότι δεν θα τηρηθούν από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου οι αποφάσεις της δικαιοσύνης.

*Αυτό θα πει σεβασμός στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης!
*Στο θέμα του φυσικού αερίου που η Καβάλα και πάλι βγαίνει χαμένη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι αρμόδιοι φορείς ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το γεγονός ότι οι αρμόδιοι στη σχετική μελέτη προβλέπουν μόλις 25 περίπου χλμδικτύο και γύρω στις 500 συνδέσεις!

*Είναι αστείο και εξοργιστικό παράλληλα να μας συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο και σ αυτό το θέμα όταν είναι ορθάνοικτα ζητήματα όπως το μεγάλο λιμάνι η σιδηροδρομική σύνδεση, η Περιμετρική κ.α.

*Η στάση των 4 βουλευτών της Καβάλας θα πρέπει σε θέματα που η ατζέντα είναι Καβαλιώτικη να είναι κοινή και οι διεκδικήσεις στα κέντρα των αποφάσεων να βάζει σε δεύτερη μοίρα μικροκομματικά οφέλη!

*Tην Παρασκευή το πρωί σε δρομολόγιο αστικού λεωφορείου στη γραμμή του κάτω νοσοκομείου στην Καβάλα μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβαινόντων πρόσφυγες και μετανάστες από το καμπ των στρατοπέδων πλακώθηκαν μεταξύ τους. Η γκετοποίηση έχει οδηγήσει σε δημιουργία διαφόρων ομάδων με βίαιες συμπεριφορές.

*Έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στην αγορά τα πρώτα αρνιά αλλά η συμβουλή του Προέδρου των κτηνοτρόφων στο Ν.Καβάλας κ. Ν.Δημόπουλου προς τους καταναλωτές είναι να μην επιλέγουμε τα πολύ φθηνά αλλά και αυτά που έχουν σφαχτεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και διατηρούνται ψεκαζόμενα με άζωτο στη συντήρηση από τις μεγάλες αλυσίδες.

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 23 Απριλίου 2018 Προς ενημέρωση… Αναρτήθηκε 19 Απριλίου 2018 Δήμαρχος Καβάλας: Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αναρτήθηκε 18 Απριλίου 2018 Eκδήλωση από την ΛΑΕ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 16 Απριλίου 2018 Ατμοσφαιρική ρύπανση: αδιάφορη η Δημοτική Αρχή Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2018 Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες» Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2018 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΧΙ στην υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα των Ταχυδρομείων Αναρτήθηκε 12 Μαρτίου 2018 Εκδήλωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο