Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 25/09/2017

*H αναβληθείσα σύσκεψη για το λιμάνι της Κεραμωτής και τη διέλευση βαρέων οχημάτων θα γίνει την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

*Η πρόταση των διαμαρτυρομένων κατοίκων από το Νέστο αλλά και των τοπικών φορέων είναι η μεταφορά των φορτηγών από και προς το νησί να γίνεται από το μείζον λιμένα Φίλιππος Β΄.

*Όσον αφορά τώρα την Κυριακάτικη κινητοποίηση σύμφωνα με τον Περικλή Αμπεριάδη επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών διοργανώθηκε από τους κατοίκους και όχι από τη Δημοτική Αρχή.

*Τακτικές πλέον οι επισκέψεις του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριου Λαζαρίδη στην περιοχή μας.

*Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Θάσο και όπως μαθαίνω η συμμετοχή του στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.

*Άρχισαν τα ολοσέλιδα αφιερώματα στις εφημερίδες των Αθηνών για τα έργα και τις ημέρες Λαυρεντιάδη στην περιοχή μας και όπως μαθαίνω κάποιοι ετοιμάζουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην λιπασματοβιομηχανία της Ν.Καρβάλης.

*Τώρα γιατί με ένα νόμο και ένα άρθρο οι σημερινοί κυβερνώντες δεν λύνουν το πρόβλημα κρατώντας πάντα σε λειτουργία τη λιπασματοβιομηχανία αυτό δεν το έχω καταλάβει.

*Όπως δεν έχω καταλάβει την απροθυμία των δεξιών να τοποθετηθούν υπεύθυνα στην συγκεκριμένη υπόθεση που έχει διχάσει την τοπική κοινωνία.

*Η ιστορία με τις υπερσυνταγογραφήσεις επιθεμάτων στο Νοσοκομείο Καβάλας είναι παλιά και έχει αναδειχθεί στην πρώτη σελίδα της ΄Ν΄. Απομένει να δούμε αν θα λάμψει η αλήθεια η θα έχουμε το σύνηθες κουκούλωμα!

*Σήμερα συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών και θα πρέπει να δούμε από πρώτο χέρι αν θα υπάρξει αύξηση των δρομολογίων ειδικά στη γραμμή του Πρίνου.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 21/09/2017

*”Tα νέα πρόσωπα δεν είναι κατ΄ανάγκη και η λύση στο πολιτικό μας σύστημα…είδατε τι πάθαμε με τον Τσίπρα”  Τάδε έφη κληθείς να σχολιάσει στο Ράδιο Νεάπολις 90.8  τις 10 υποψηφιότητες για τη νέα Κεντροαριστερά ο π. βουλευτής του ΠασόκΔ.Παπουτσής.

*Σε αναζήτηση νέων κλιμάτων το ΓΕΩΤΕΕ και ο Κώστας Παπαμερής οι οποίοι επισκέπτονται τη Νεμέα για τεχνογνωσία και αναζήτηση νέων ποικιλιών.

*Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η πολυβραβευμένη σουλτανίνα λόγω προβλημάτων στις εξαγωγές και κακής τελικής τιμής αρχίζει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

*Αναρωτιέμαι όλο αυτό το λαθραίο πετρέλαιο που κυκλοφορεί στο Αιγαίο και μας έγινε γνωστό μετά το τελευταίο ναυάγιο σε ποια βενζινάδικα και ρεζερβουάρ καταλήγει;

*Μια χούφτα από παιδιά με κουκούλες απέκλεισαν την Τετάρτη το απόγευμα την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής αλλά και όλων των υπολοίπων γραφείων που βρίσκονται στην Βενιζέλου στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.

*Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν…

*Πολύ αυξημένη η επιβατική κίνηση από το λιμάνι της Καβάλας και 1.5 εκατ. επιβάτες μετακινήθηκαν  σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά μέχρι σήμερα.

*Ο Πρόεδρος των ξενοδόχων της Θάσου κ. Π.Παρασχούδης ζήτησε τη δημιουργία μαρινών και πλωτών εξεδρών αντίστοιχα με αυτές τις Καβάλας στο νησί.

*Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του εκπροσώπου των ελαιοπαραγωγών από τη Γαληψό κ. Γ.Κιοσεπαρά στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γ.Παπαφιλίππου τους συνέστησε να καλιεργήσουν ινδική κάναβη για βιομηχανική χρήση.

*Σημαντική η συνάντηση Αντωνιάδη-Ιωσηφίδου για τα τουριστικά θέματα του τόπου. Η συνεργασία άλλωστε πάντα φέρνει καρπούς.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 20/09/2017

*O Ραγκούσης γυρνά σε όλη την Ελλάδα επιθυμώντας να τύχει στήριξης για την ηγεσία της κεντροαριστεράς.

*Η κινητικότητα είναι μεγάλη και τα δημοσκοπικά νούμερα «σπρώχνουν» όπως φαίνεται το όλο εγχείρημα στην αναγέννηση ενός άλλου Πασόκ!
*Τα νέα από την παραγωγή ακτινιδίου σε όλη την Ελλάδα και ειδικά από το Νέστο είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ κ.Κ.Λεπίδα.

*Αυτό που δεν χωράει ο νους είναι το γεγονός ότι τα ψυγεία που μπορούν να συντηρήσουν τα ακτινίδια χωρούν έως 30 τόνους την ίδια ώρα που η παραγωγή ξεπερνά τους 15ο τόνους.

*Αυτό έχει ως αποτέλεσμα Ιταλοί έμποροι να αγοράζουν σε χαμηλές τιμές ότι δεν χωράει στα Ελληνικά ψυγεία προκειμένου λόγω κακής χρονιάς για το συγκεκριμένο προιόν στη χώρα τους να καλύπτουν με ελληνικό προιόν τις δικές τους αγορές.

*Απίστευτο και όμως αληθινό.

*Πόλεμος έχει ξεσπάσει για τη χρυσοφόρο πορθμιακή γραμμή της Κεραμωτής με αποτέλεσμα ενώ τα πλοία των εταιρειών να αυξάνονται οι εταιρείες να ζητούν μειωμένο αριθμό δρομολογίων και μικρή θερινή σαιζόν.

*Εξαίρεση του κανόνα τα πλοία του Φιλιάγκου τα οποία ζητούν αν και 2 περισσότερα δρομολόγια και επιμήκυνση της θερινής σαιζόν από Μαίο μέχρι Οκτώβρη.

*Χαμός γίνεται και με τους επαγγελματίες που εμπλέκονται με τον τουρισμό  μιας και βλέπουν τη βασική πηγή τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το νησί να βρίσκονται στα χέρια όχι της επίσημης πολιτείας αλλά των πιο ισχυρών πλοικτητών.

*Δεν είναι τυχαία η φράση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ.Μαρκόπουλου ότι το ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) δεν λειτουργεί προς όφελος των κοινωνιών αλλά προς όφελος των εταιρειών.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 19/09/2017

*Καλά τα νέα για το ΕΠΑΛ της Θάσου μετά από πολλά χρόνια που η τοπική κοινωνία και ο Δήμαρχος του νησιού ζητούσαν αγωνιωδώς τη  λειτουργία παραρτήματος.

*Οι σημερινοί κυβερνώντες κατάφεραν και έκαναν πράξη το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού.

*Τώρα απομένει να δούμε την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος προκειμένου να πάψει η ταλαιπωρία και το πέρα δώθε των μαθητών στη Χρυσούπολη.

*Όσον αφορά τα δρομολόγια των φέρυ στη γραμμή της Κεραμωτής αυτό που γίνεται με τις ναυτιλιακές εταιρείες είναι απίστευτο.

*ΑΝΕΘκαιΝΕΚζητούν και για την περίοδο 2017-2018 όπως αποκαλύπτει σήμερα η ΄Ν΄ και πάλι μείωση δρομολογίων Μάιο και Σεπτέμβριο.

*Δεν αντιλαμβάνονται οι ναυτιλιακές εταιρείες ότι με τη στάση τους λειτουργούν εις βάρος των τοπικών κοινωνιών και δεν βοηθούν την ανάπτυξη του τουρισμού;

*Μάιο και Σεπτέμβρη μόνο η εταιρεία του Φιλιάγκου ζητά συνέχιση των βραδινών δρομολογίων για την εξυπηρέτηση της κίνησης.

*Ασε που για τη γραμμή Πρίνου- Καβάλας υπάρχει πλήρης απροθυμία από όλες τις εταιρείες να εκτελέσουν δρομολόγια!

*Μεγάλη απροθυμία των γιατρών να στελεχώσουν δημόσιες δομές υγείας.

* «Έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους οι Έλληνες με τα μνημόνια και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχει άλλος δρόμος» Τάδε έφη ο Ηλίας Ιωαννίδης π. Γραμ. και βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα.

* «Ο Σύριζα λειτουργεί ως ξενιστής στην χώρα διαλύοντας, κατατρώγοντας και ξεπουλώντας πρώτα το δημόσιο πλούτο, ενώ αμέσως μετά θα ορμήσει στην ιδιωτική περιουσία» Τάδε έφη το στέλεχος του ΕΠΑΜ στην ΑΜΘ Μιχάλης Νικήτας.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/09/2017

*Πολύ θετικά τα μηνύματα από την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των ξενοδόχων στο Ν.Καβάλας Αντώνη Μιτζάλη η έλευση των Βαλκάνιων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

*Πέρα από τις επίσημες κλίνες στα ξενοδοχεία όπου καταγράφεται  αύξηση των επισκεπτών δεν υπάρχουν στοιχεία για τα υπόλοιπα καταλύματα όπου σημειώνεται κατακόρυφη αύξηση κρατήσεων.

* «Το καλοκαίρι και οι κρατήσεις συνεχίζονται …όσο οι θερμοκρασίες βρίσκονται ψηλά» δηλώνει στο Ράδιο Νεάπολις 90.8  ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Γαλαξίας  Γιώργος Σκλήρης.

*Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα events αλλά και στην σπιτική κουζίνα που οι Καβαλιώτες παραδοσιακά εμπιστεύονται στο ROOFGARDEN του ξενοδοχείου.

*Παιδιατρικό συνέδριο μετά από πολλές δεκαετίες ξανά στην Καβάλα και οι μνήμες για τον Δημήτρη Αστεριάδη ζωντάνεψαν ξανά.

*Μνημείο για τους αδικοχαμένους δασοκομάντος στήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση και οι οικογένειές τους νιώθουν δικαίωση, ενώ όσοι δεν βρίσκονταν στην μοιραία πτήση υπέστησαν για πάνω από 2 δεκαετίες απίστευτη ταλαιπωρία στις αγωνιώδεις προσπάθειες να βρουν δουλειά στην πυροσβεστική.

*Για τα δρομολόγια των φέρυ ακόμα δεν είδαμε κάποια απόφαση από το ΣΑΣ μιας και από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έχουμε τελευταίο απογευματινό και όχι βραδινό δρομολόγιο για το νησί της Θάσου.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα διοργανώνει την 19η εκδήλωση Ορεινής Κτηνοτροφίας την 1 Οκτωβρίου, και όσοι πιστοί προσέλθετε.

*Πυρ και μανία οι Θάσιοι από την πολιτική ανικανότητα του Γιώργου Παπαφιλίππου που τους άφησε από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου χωρίς βραδινά δρομολόγια ρίχνοντας με χαρακτηριστική ευκολία όλες τις ευθύνες στις ναυτιλιακές.

*Ο ίδιος γνώριζε εδώ και πολύ καιρό το πρόβλημα που θα προκύψει στην τουριστική ναυαρχίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ και αντί να κινηθεί ταχύτατα προκειμένου να υπογραφεί η σχετική απόφαση για την οποία ήδη έχει ενημερωθεί ο Υπουργός τόσο από τον Αντπεριφερειάρχη όσο και από την Ναυτιλιακή Εταιρεία Στέλιος Φιλιάγκος, εντούτοις σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του στο ΕΝΑ αναμένει και αυτός την υπογραφή Κουρουμπλή.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 20/07/2017

*Μετά τις βραβεύσεις για το AIRSHOW θα πρέπει να ακολουθήσει και η αποτίμηση της όλης εκδήλωσης. Πρέπει να δούμε τα οφέλη σε νούμερα.

*Η σημασία της όλης εκδήλωσης που έγινε σε έναν πανέμορφο χώρο (αυλόγυρο Δημαρχείου) έχει να κάνει και με την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού η οποία κυριάρχησε κατά τα τη διάρκεια του αεροπορικού σώου.

*Ο Βασίλης Λιόγκας μόνιμος πια κάτοικος Αθηνών σύμβουλος Υπουργών σε τεχνικά θέματα κατάφερε να βρει τις επαγγελματικές του ισορροπίες μακριά από τις αγκυλώσεις και τα ιδεολογικά αριστερά φετίχ της ιδιαίτερης πατρίδας του.

*Στα συν των πολλών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα ανά το Νομό και οι χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή μας.

*Θέλει ιδιαίτερη προσοχή πάντως όσοι οδηγείται ακόμα και μέσα σε πόλεις και χωριά μιας και ως καλοί οικοδεσπότες θα πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα και να εξυπηρετούμε τους τουρίστες μιας και η Καβάλα μαζί με τη Θάσο αποτελούν την τουριστική ναυαρχίδα της Περιφέρειας.

*Πολύ καλή εμπειρία και ο Ζέφυρος για εσάς που θέλετε να δείτε κινηματογράφο κάτω από το φως των αστεριών.

*Θα βουλιάξει (λόγω Κοσμόπολις) η χερσόνησος της Παναγίας και οι επαγγελματίες θα ζήσουν απίστευτες μέρες μιας και θα γίνεται το αδιαχώρητο.

*Στο μυαλό όλων φυσικά το πώς θα διατηρηθεί η αυξημένη κίνηση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου μιας και η ιστορική χερσόνησος είναι ένα μοναδικό στολίδι με τεράστια ιστορική αξία.

*Κάποιοι (και καλά κάνουν) επαναφέρουν και το ασανσέρ το οποίο θα πρέπει επιτέλους να τοποθετηθεί στην ιστορική χερσόνησο προκειμένου να πάρει κυκλοφοριακή ανάσα η χερσόνησος που δεινοπαθεί…

*Εννοείται ότι μέχρι και την Κυριακή ανεβαίνουμε ποδαράτοι …

*Στην Καβάλα θα βρεθούν οι βουλευτές μας το τριήμερο.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 19/07/2017

*Εκείνο το teamπου θα επενέβαινε άμεσα σε δρόμους και δρομάκια που έχουν χαντάκια και λακκούβες που βρίσκεται;

*Οι πολίτες από τις γειτονιές της Καβάλας ψάχνονται και αγανακτούν για τα απλά τα καθημερινά που θέλουν φροντίδα.

*Ξεκινά σήμερα το Κοσμόπολις με επίκεντρο την ιστορική χερσόνησο της Παναγίας και με ελεύθερη είσοδο θα μπορούν οι επισκέπτες στις περισσότερες εκδηλώσεις να αφεθούν στην έθνικ μαγεία!
*Στο τρέξιμο βρίσκονται όλα τα συνεργεία του Δήμου αλλά και το επιτελείο της Δημωφέλειας προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πληθώρα εκδηλώσεων που διοργανώνονται στα όρια του Δήμου Καβάλας.

*Εκδηλώσεις συναυλιακού κυρίως περιεχομένου έχουμε και στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού με αξιοσημείωτες παρουσίες τόσο στο Παγγαίο όσο και στη Θάσο.

*Ο καιρός επανήρθε στις καλοκαιρινές του θερμοκρασίες μετά την δροσερή ανάπαυλα των τελευταίων ημερών.

*Μία ακόμα κινητοποίηση για τα διόδια αυτή τη φορά στην περιοχή του Αγίου Σίλλα έδειξε ότι η τοπική κοινωνία αντιδρά αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/07/2017

*Kαι νέα κινητοποίηση σήμερα για τα διόδια και αναμένεται να είναι πιο μαζική και πιο δυναμική.

*Το ραντεβούαυτή τη φορά είναι πιο κοντά και είναι για την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 7 το βράδυ στον ΑγιοΣύλλα.

*Ο Κραουνάκης στη Θάσο την Πέμπτη το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο του νησιού προσκεκλημένος του Δήμου Θάσου με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές.

*Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη η πρόνοια προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας και αυτό το νιώθει από κοντά βρισκόμενη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Κωτσάλου η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη.

*Ολοκληρώθηκε το έργο της ΠΝΟΗΣ και πολλοί αναρωτιούνται το αυτοκίνητο δωρεά του ΤΑΠ ποιους θα εξυπηρετεί;

*Έπεσε κατακόρυφα η βραδινή κίνηση στα καφέ της παραλίας λόγω των καιρικών φαινομένων.

*Αντε να βγάλεις άκρη τώρα με τα όσα συμβαίνουν με το σχέδιο Περιγιαλίου και όσους πλήρωσαν εισφορά και θα είναι απ  ότι φαίνεται στο περίμενε.

*Ο Καμμένος κάνει σχέδια για τα στρατόπεδα και όπως μαθαίνω η Δήμαρχος Καβάλας θέλει να καταφέρει να πάρει την υπογραφή παραχώρησης του Υπουργού ειδικά τώρα που είναι στρυμωγμένος.

*Στους Φιλίππους αλλά και σε χωριά της περιοχής θα βρεθεί διαδοχικά η Δήμαρχος της Καβάλας στα πλαίσια επισκέψεών της προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα των κατοίκων.

*Τσανάκα και Μαρκόπουλος παρακολούθησαν το Σάββατο το βράδυ την μουσική παράσταση Μικρούτσικου αφιερωμένη στον Καββαδία.

*Το ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής ο π. Δήμαρχος Κ.Σιμιτσής αυτό δεν το κρύβει.

*Εκεί που θα υπάρξει πρόβλημα είναι στην διαδοχή του στην δημοτική ομάδα μιας και ήδη έχουν βγει τα μαχαίρια.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 17/07/2017

*Στο νέο νόμισμα δύο ευρώ που θα κυκλοφορήσει θα υπάρχει η απεικόνιση του Αρχαίου Θεάτρου των Φιλίππων.

*Το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο μπορεί να αποφέρει πολλά για την προβολή του τόπου μας.

*Αέρηδες και μποφόρια έχουν δέσει τα πλοία στα λιμάνια (γραμμή Πρίνου) ενώ εκατοντάδες σκαφάτοι έμειναν στη στεριά.

*Ένα δέντρο έπεσε στη Βενιζέλου αλλά ευτυχώς χωρίς ζημιές.

*Η βροχή που έπεσε εντωμεταξύ μείωσε και τους κινδύνους πυρκαγιών.

*Τα διόδια θα τα βρούμε μπροστά μας και οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από δυναμικές.

*Κοινή συνέντευξη τύπου χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο της Καβάλας σχετικά με το θέμα.

*Τα αναλογικά διόδια θα πρέπει να εφαρμοστούν γιατί είναι δίκαια και δεν προκαλούν το κοινό αίσθημα.

*Η διαδοχή στην Προεδρία του Επιμελητηρίου θα είναι ομαλή για όσους ξέρουν εκ των έσω την ομάδα Τσατσούλη.

*Η συνεργασία Δέμπα – Παναγιωτίδη θεωρείται προ των πυλών.

*Πολύ καλό το αφιέρωμα στον Καββαδία από τον Θάνο Μικρούτσικο την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε στους Φιλίππους.

*Με πυρετό ο Δήμαρχος Δοξάτου τρέχει και δεν φτάνει.

*Λάβρος κατά του ΤΑΠ και πάλι οι αγρότες της Καβάλας σχετικά με την αποστράγγιση των Τεναγών.

*Να περιμένουμε και την σχετική ανακοίνωση του ΤΑΠ τώρα που θα διαψεύδει όλα τα παραπάνω!

*Καταιγίδα και ομίχλη έχουν δημιουργήσει φθινοπωρινό σκηνικό τα τελευταία 24ωρα και στην περιοχή μας.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 13/07/2017

*Tα καμώματα του ΤΑΠ έχουν βάλει σε μπελάδες πολύ κόσμο ενώ για κλάματα είναι και το τμήμα επικοινωνίας της Κοινοπραξίας μιας και αντί να επικοινωνεί και να διαβουλεύεται με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών αντιθέτως με δελτία τύπου που απέχουν από την πραγματικότητα προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις.

*Με εντολή Ιωσηφίδου η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ διερευνά τις εργασίες του ΤΑΠ αν έχουν προκαλέσει προβλήματα στο πηλοθεραπευτήριο.

*Τα δικαστήρια δικαιώνουν τους απολυμένους των λιπασμάτων και φυσικά περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος.

*Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι με τις κυβερνητικές κινήσειςγια το μέλλον Λαυρεντιάδη στα λιπασματα εδώ μάλλον θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή ακόμα.

*Α να μην ξεχάσω …τις αποζημιώσεις από ποια εταιρεία θα τις λάβουν; Από κάποια που έχει δραστηριότητα η από κάποια που είναι σε αδράνεια;

*Ασφαλτοστρώσεις απαραίτητες σε πολλά σημεία της πόλης.

*Γεμάτα τα παγκάκια και του ΟΛΚ αλλά και του Δήμου από πολίτες που προσπαθούν να παλέψουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

*Η κρίση ξαναζωντανεύει τις γειτονιές…

*Πολύ καλή η πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας να τιμήσει τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις μεγάλες επιτυχίες και τα έπαθλα που έφεραν στον τόπο.

*Η Τσανάκα όπως αναφέρουν οι σκακιστές ως Δήμαρχος ενισχύει σημαντικά τον ΣΟΚ σε σχέση με τους προκατόχους της.
* Ο Μικρούτσικος αρρώστησε και δεν θα έρθει όπως μαθαίνω στους Φιλίππους.

*Πολύ καλή η συμμετοχή του κοινού στις περισσότερες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ανά το Νομό.

*Ειδικά εκεί που δεν υπάρχει εισιτήριο.

*Το θέμα των συμβασιούχων των Δήμων απασχολεί τους περισσότερους Δημάρχους.

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: Η Ε.Ε. υιοθετεί την αμερικανική επιθετικότητα εναντίον της Ρωσσίας Αναρτήθηκε 2 Αυγούστου 2017 Τοποθέτηση Εμμανουηλίδη για τα Μεταπτυχιακά Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Κινητικότητα στην Ένωση Αναρτήθηκε 25 Ιουλίου 2017 Ομόφωνη αποδοχή του έργου με τίτλο «MED4AL Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Ν. Χουντής :«Καμία επιδημία δεν έχει σύνορα, κανένας φράχτηςδεν την εμποδίζει Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Λ.Φουντούλης: Ανάγκη δίκαιου φορολογικού συστήματος Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Επενέβη στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΑΕΠ της χώρας έπεσε κατά εν τρίτον»