Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/06/2019

 

 

*Ένας εργολάβος με τρία αεροπλάνα  παίρνει κάθε χρόνο την εργολαβία για την αντιχαλαζική προστασία σε όλη την Ελλάδα και περιέργως εδώ και 15 χρόνια η Καβάλα εξαιρείται με τα γνωστά αποτελέσματα (βλέπε Μυρτόφυτο).

*Τάδε έφη μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο αμπελουργός και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικού τομέα της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Κώστας Παπαμερής.

* «Επειδή όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη διαδικασία από την οποία περιέργως εξαιρείται ο Ν.Καβάλας, από το 2005 με όλες τις κυβερνήσεις και όλους τους κατά καιρούς κυβερνητικούς βουλευτές έχουμε βρεθεί στο γραφείο του αρμόδιου Υπουργού. Έχουμε πάρει υποσχέσεις ότι σε ένα εξάμηνο θα ρυθμιστεί, στο άλλο εξάμηνο θα ρυθμιστεί και έχουν περάσει 14 χρόνια»! δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμερής

* «Φθάσαμε στο σημείο να μιλήσουμε και με τον εργολάβο ο οποίος μας είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αυτές τις 50 ώρες πτήσεις μπορεί να τις διαθέσει δωρεάν αν και του είπαμε ότι είμαστε πρόθυμοι να καλύψουμε τα έξοδα …αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την περιοχή της Καβάλας και δίνεται προτεραιότητα στα σιτάρια και κριθάρια στα Τρίκαλα και γενικότερα στη Θεσσαλία με την εύνοια των Υπουργών για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους»! είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Ράδιο Νεάπολις 90.8

* «Υπήρξε μάλιστα και μελέτη από το Πανεπιστήμιο που μας είχε ζητηθεί και προχώρησε όσο ήταν βουλευτής ο Γιάννης Πασχαλίδης αλλά και σκέψεις για αγορά αεροπλάνου που θα σταθμεύει στη Χρυσούπολη το οποίο θα έκανε αντιχαλαζική προστασία αλλά και πάλι δεν προχώρησε». Τόνισε ο κ. Παπαμερής εκφράζοντας την απόγνωσή του.

* «Φέρνουμε ως κλάδος εκατομμύρια δολάρια, νέες καλλιέργειες και κλήματα στην περιοχή του Παγγαίου αλλά μόνοι μας, και πάλι αντί για στήριξη μας δημιουργούν προβλήματα και μας βάζουν και γραφειοκρατικά εμπόδια  και μιλώ για όλες τις κυβερνήσεις» κατέληξε ο κ Κ.Παπαμερής δηλώνοντας πεισματικά ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση.

 

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 13/06/2019

 

 

*Πολλά μπορεί να πει κανείς αλλά το μόνο που δεν μπορεί να χρεώσει στη διοίκηση Τσανάκα είναι ότι η Δήμαρχος πίεσε τους στενούς της συνεργάτες.

*Με το γνωστό ύφος της η Δήμητρα Τσανάκα αν και γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις εντούτοις άφηνε πολλά πράγματα να εκτονωθούν χωρίς να δίνει λύσεις και να βάλει κάποιους που την εξέθεταν είτε με τις κινήσεις τους είτε με την απραξία τους στην θέση τους.

*Πραγματικό πάρτυ σκαψίματος για την τοποθέτηση νέων οπτικών ινών πάνω στις προηγούμενες που είχαν μπει με τον ίδιο τρόπο επί Δημαρχίας Σιμιτσή. Ελπίζουμε οι νέες να λειτουργούν και να μην σέρνεται το ίντερνετ ακόμα και στην κεντρική πλατεία όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες.

*Να μην πάνε τζάμπα και πάλι τα σκαψίματα τα πασαλείμματα με τις ασφαλτοστρώσεις αλλά και η σκόνη που τρώνε καταστηματάρχες και πελάτες.

*Κάποιοι προσπαθούν ακόμα να εξηγήσουν για ποιο λόγο και ενώ κάποιοι νεοδημοκράτες μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής δεν στήριξαν όπως φαίνεται την Δήμαρχο Καβάλας η ίδια πέταξε τη βόμβα των 2000 μεταναστών στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. προκαλώντας αναστάτωση στον τοπικό και όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ.

*Οι προεκλογικοί ρυθμοί έχουν ανέβει σημαντικά και εντός των ημερών αυτοί που θα τρέξουν περισσότερο είναι όλοι αυτοί που θα δουν (από ώρα σε ώρα)  λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές το ονοματάκι τους σε κάποια λίστα υποψηφίων.

*Ο πόλεμος καλά κρατεί πάντως σε τοπικό επίπεδο όπου η φημολογία οργιάζει και όλοι αναμένουν να δουν το ονοματάκι τους με την αγωνία να κορυφώνεται όσο δεν χτυπάει το τηλέφωνο!

* «Οι Κορεάτες αποτελούν μια πολύ καλή τουριστική αγορά (και εκτός σαιζόν) μιας και δεν επιλέγουν την περιοχή μας έπειτα από 10 ώρες ταξίδι για τα θαλάσσια μπάνια τους…αλλά για να επισκεφθούν τους Φιλίππους και το βαπτιστήριο της Λυδίας». Τάδε έφη η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ μιλώντας την Πέμπτη το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις 90.8

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 12/06/2019

 

 

*Τα δίνουν όλα κάποιοι προκειμένου να βρεθούν σε θέσεις εξουσίας και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο δελεαστική είναι η εξουσία για να υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον!

*Αλλαγές προσώπων έρχονται και μάλιστα σημαντικές ειδικά σε δύο Δήμους αυτούς της Θάσου και της Καβάλας όπου είχαμε αλλαγές στις διοικήσεις των Δήμων.

*Στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας επικρατεί μια περίεργη ησυχία και όπως μαθαίνω αν και νικητής στην Καβάλα ο Μαρκόπουλος σκέφτεται και αυτός το πώς θα αποχωρήσει από τη θέση που κατέχει στο 2ο όροφο της Αντιπεριφέρειας.

*Αυτό που τον στεναχωρεί ιδιαίτερα όπως μαθαίνω είναι και το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει μιας και για τον Θόδωρο μερικά πρόσωπα αποτελούν  κόκκινο πανί!

*Για τις δηλώσεις Γραμμένου…περί της φημολογούμενης έλευσης νέων προσφύγων στο Ασημακοπούλου τοι μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Πρόεδρος ξεπέρασε τα όρια της λογικής και της αυτοσυγκράτησης και θα πρέπει να σκεφτεί ότι εκπροσωπεί δύο πολύ σοβαρούς θεσμούς.

*Όσον αφορά το χάλι που επικρατεί στα καμπ προσφύγων αυτό είναι γνωστό μαζί με την απουσία σχεδιασμού και πολιτικής για το προσφυγικό από πλευράς του Κράτους, την οποία τη ζούμε όλα τα τελευταία χρόνια.

*Ο αρμόδιος Υπουργός μπορεί να διέψευσε την είδηση ως προς τον αριθμό των 2.000 μεταναστών αλλά επιβεβαίωσε ότι ο εργολάβος πραγματοποιεί ήδη εργασίες στο καμπ ενώ ο αριθμός των μεταναστών θα αυξηθεί.

*Ο Πασχαλίδης και πάλι στα πρωτοσέλιδα αυτή τη φορά όχι γιατί αφήνει τη δουλειά του και πάει στον Εσπερινό …αλλά γιατί επέλεξε την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου!

*Αυτή τη φορά έστειλε εξώδικο και αναμένεται όπως μου δήλωσε στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα προκειμένου να προφυλάξει την τιμή και την αξιοπρέπεια τόσο τη δική του όσο και της οικογένειάς του!

και  ηλίαση.
11.    Αν κουραστείτε κολυμπώντας ή πάθετε κράμπα μη σας πιάσει πανικός. Μείνετε στην επιφάνεια σε οριζόντια θέση και ή συνεχίστε ήρεμα όταν ξεκουραστείτε ή φωνάξτε σε βοήθεια έτσι ώστε

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 06/06/2019

 

*Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησαν χθες και όπως τόνισε ο Προιστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Απόστολος Βαγενάς στα πρόσωπα των παιδιών διέκρινε δημιουργικό άγχος.

*Έδωσε και μία συμβουλή προς τους γονείς να μην πιέζουν τα παιδιά μιας και κάθε προσπάθεια στη ζωή δεν έχει μόνο θετική έκβαση… και οι προσπάθειες δεν σταματούν όσο κάποιος ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

*Οι αποζημιώσεις των σταφυλοπαραγωγών στο Παγγαίο από πέρυσι καθυστερούν ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί των συναδέλφων τους σε Ηράκλειο και Κόρινθο. Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ τυγχάνει να είναι από την Κόρινθο και όπως δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο π. βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης αν και έχει στα χέρια του έτοιμη μελέτη για να προχωρήσει στις αποζημιώσεις των δικών μας σταφυλοπαραγωγών περιέργως δεν το κάνει!

*  «Να παρακαλέσω του κυβερνητικούς βουλευτές της Καβάλας να τον πιέσουν και αυτοί  για να κάνει ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ (ο οποίος περιέργως δεν μου βγαίνει στο τηλέφωνο…)  τη δουλειά του και να μην εξαιρεί τους Καβαλιώτες σταφυλοπαραγωγούς…» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

*Τροπολογίες και ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων στη Βουλή για μία κυβέρνηση που φαίνεται ότι είναι σε αποδρομή…

*Τώρα όσον αφορά την ελάφρυνση της ποινής για το ποινικό αδίκημα του βιασμού ήταν τόσο μεγάλες οι αντιδράσεις που λογικό είναι να μην προχωρήσει η σχετική νομοθετική ρύθμιση.

*Ανησυχία επικρατεί και σε όσους κατέχουν κρατικές θέσεις σε οργανισμούς και ιδρύματα μιας και ενδεχόμενη αλλαγή της Κυβέρνησης σημαίνει και δική τους πιθανή αντικατάσταση.

* «Αφού συγχαρώ πρώτα τον κ. Μουριάδη, είναι αυτονόητο να υπάρξει ένα πρόσωπο που θα ηγηθεί του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ μετά και τη δήλωση Τσανάκα ότι η 2η θητεία θα είναι και η τελευταία της. Δεν πρόκειται να διαλυθεί ο συνδυασμός. Έγιναν λάθη και υποστήκαμε αυτή τη μεγάλη ήττα αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα μέλη του συνδυασμού και ειδικά εμείς που βρισκόμαστε στη διοίκηση άσχετα αν λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου δεν θα είμαστε μέσα στο νέο Δ.Σ. για να συζητήσουμε το τι έφταιξε. Θα είμαι πάντα παρούσα και θα ενδιαφέρομαι για τα της τοπικής αυτοδιοίκησης την οποία και υπηρέτησα με αυταπάρνηση» μου δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ.Κορίνα Χιώτη Πρασσά.

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 05/06/2019

 

*Όσο η Φώφη δεν έπαιρνε αποφάσεις τις καταλόγιζαν ότι δεν έχει το τσαγανό να σταθεί και να αντιληφθεί το μέγεθος της ιστορικής της ευθύνης. Τώρα που αποφάσισε να ξεβολέψει από το Επικρατείας τον Βενιζέλο την καταγγέλλουν ότι καταστρέφει το ΚΙΝΑΛ.

*Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κίνηση Γεννηματά υπήρχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της εδώ και καιρό αλλά την έκανε πράξη τώρα που το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στα πάνω του!

*Η Ιλιάδα Ρήγα από τα βαριά χαρτιά της Ενεργειακής στον τομέα της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης ανέλαβε το σχεδιασμό δράσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος με μια τριπλή προσπάθεια σε Καβάλα, Μαυροβούνιο και Ισραήλ.

* « Είναι παγκόσμια επιτυχία για μία εταιρεία παραγωγής πετρελαίου όπως η ENERGEAN η συνεργασία και η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου Ισμαρίδας Βιστωνίδας και Θάσου» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 η κ. Ίλια Ρήγα.

*Μαθαίνω ότι κάποιοι το σκέφτονται και δεν θα ακολουθήσουν την Δήμητρα Τσανάκα αν και στην πλειοψηφία στο Δ.Σ., στην αντιπολίτευση λόγω της νίκης Μουριάδη την β΄Κυριακή.

*Δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι γίνεται με τους πολλούς υποψηφίους για τις εναπομείναντες θέσεις στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στο  Ν.Καβάλας.

*Kανείς πέρα από τις 2 γυναίκες της ΝΔ τις κ.κ. Χατζηκωνσταντίνου και Παπουτσή δεν έχει τη σιγουριά της συμμετοχής μιας και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι εναπομείναντες θέσεις μόνο 2!

*Ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφεται η στήλη μπορεί να έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά οι «τυχεροί» από το γραφείο του Προέδρου για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Ν.Καβάλας εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

*Το πόσο δεμένη ήταν η ομάδα της διοίκησης στο Δήμο Καβάλας φαίνεται μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής. Όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν ότι συγκεκριμένα πρόσωπα δεν στάθηκαν στο ύψος ευθύνης που τους ανέθεσε η Δήμαρχος.

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 04/06/2019

 

*Είναι να απορεί κανείς με τη στάση των στελεχών του ΚΙΝΑΛ μετά την κίνηση Γεννηματά να βγάλει εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Βενιζέλο. Η οργή και ο θυμός μεγάλος αλλά η κομματική πειθαρχία τελικά κυριάρχησε!

*Τώρα φυσικά στο τοπικό ΚΙΝΑΛ τα χαμόγελα περισσεύουν μιας και η επικράτηση Μουριάδη έφερε πολλά χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

* «Δεν πανηγυρίζουμε ούτε φωνασκούμε…» μου δήλωνε το πρωί στο ραδιόφωνο ο π. βουλευτής του Πασόκ Δημήτρης Παπουτσής και συμπλήρωνε… « Συντεταγμένοι όλοι μαζί με την Φώφη Γεννηματά θα προχωρήσουμε άλλωστε και ο ίδιος ο Βενιζέλος δεν επρόκειτο να κάνει τίποτα που να πλήγωνε την παράταξη».

* «Είχα δίπλα την κόρη μου συνέχεια προεκλογικά…και δεν έλειψα ούτε στιγμή από το γραφείο μου στην Περιφέρεια μιας και εκτός από υποψήφιος είχα και τις ευθύνες της θέσης» Αυτό μου δήλωσε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8

* «Θα δω με πολύ προσοχή τι συνέβη σε κάθε Νομό σε όλη την Περιφέρεια, και θα βγάλω τα συμπεράσματά μου. Αμέσως μετά θα προχωρήσω σε δηλώσεις. Υπήρξαν ευτυχώς 5-6 πρόσωπα που αμέσως με την εκλογή μου ξεκίνησαν να με αμφισβητούν και αυτό με ενόχλησε πολύ…» δήλωσε ο Χρήστος Μέτιος.

* «Έδειχναν πολλοί …αλλά από τους 36 ήταν μόνο 5-6 από την πρώτη στιγμή μου δημιουργούσαν πρόβλημα» κατέληξε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

*Η Κορακάκη από τη Δράμα ξανά στην 1η θέση στη σκοποβολή.

*Είναι τόσο ευμετάβλητος ο καιρός που οι καταιγίδες, οι βροχοπτώσεις αλλά και οι αστραπές δεν έχουν τελειωμό αν και διανύουμε τον 1ο μήνα του καλοκαιριού.

*Το ότι η Κορίνα δεν βρήκε ούτε το σταυρό της στο 107 εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα μιας και δικαίως αναρωτιέται το τι συνέβη η πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ.

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 03/06/2019

 

*Οι ανατροπές έγιναν και αυτό που μετράει στην πολιτική είναι αν τις αλλαγές θα τις δει στην πράξη ο απλός λαός με τις πολιτικές που θα ασκηθούν από τους κερδισμένους των εκλογών.

*Οι ηττημένοι πρέπει να κάνουν ταμείο και να δουν επιτέλους με καθαρή ματιά την αιτία της χασούρας…

*Έσπασε στην Καβάλα και το εθιμοτυπικό της δεύτερης τετραετίας που έδινε ο λαός στον Δήμαρχο που βρισκόταν στην 1η θητεία και ήθελε να επανεκλεγεί.

*Οι αιτίες της ήττας τόσο για το Δήμαρχο Θάσου και περισσότερο για τη Δήμητρα Τσανάκα γνωστές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

*Ο πρώτος κατήγγειλε επιχειρηματικά συμφέροντα που τον ξαναπολέμησαν και βγήκαν νικητές, ενώ η Δήμαρχος Καβάλα εμπιστεύτηκε πρόσωπα τα οποία κάθε άλλο παρά λειτουργούσαν ομαδικά με γνώμονα το καλό της παράταξης!

*Όσον αφορά την Περιφέρεια ΑΜΘ είχαμε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου μεταξύ Μέτιου και Τοψίδη με τον πρώτο να επικρατεί. Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο ίδιος ο κ. Μέτιος ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα αλλά η εμπιστοσύνη των πολιτών έδωσε και τη τελική λύση στην κάλπη.

*Στο Δοξάτο ο Θέμις Ζεκερίδης ο γνωστός χειρούργος του νοσοκομείου Καβάλας  θα είναι ο νέος Δήμαρχος.

*Αλλαγές είχαμε και στους Δήμους Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης με νέα πρόσωπα να εκλέγονται πρώτοι πολίτες!

*Χαράς πανηγύρια στην Ομόνοια στο εκλογικό κέντρο του Μουριάδη με τόσο κόσμο που έκλεισε για λίγη ώρα την οδό το βράδυ της Κυριακής.

*Ο Τάσος Σμυρλόγλου από τη μακρινή Αυστραλία βρέθηκε στο πλευρό του Μουριάδη ερχόμενος στην Καβάλα, ενώ καταλυτικό ρόλο στον ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ έπαιξε και η εμπειρία του Λεωνίδα Παπά.

*Στην πεσμένη γέφυρα, στο Περιγιάλι  αλλά και στην καθημερινότητα βλέπε Καλαμίτσα επικέντρωσε από τις πρώτες δηλώσεις του ο νέος Δήμαρχος Καβάλας.

 

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 29/05/2019

 

*120 δόσεις όχι όμως για όλους …αυτό συνειδητοποιούν όσοι επιχειρούν να μπουν στην πλατφόρμα και να ρυθμίσουν τα χρέη τους δίνοντας παράλληλα ώθηση στα έσοδα του Κράτους.

*Το προεκλογικό κλίμα είναι έντονο και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων αφού πρώτα ανακοινωθούν η συμπληρωθούν κάποια από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

*Ο εκλογικός αιφνιδιασμός και ο λίγος χρόνος μέχρι τις 7 Ιουλίου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει απροετοίμαστους τους μικρούς σχηματισμούς κομμάτων ενώ δεν υπάρχει και χρόνος απαραίτητος και για προεκλογικές συνεργασίες.

*Το γεγονός των τετραπλών εκλογών αλλά και η απειρία δικαστικών αντιπροσώπων όπως επίσης και η μη χρήση από όλους Η/Υ και tablet δημιούργησαν καθυστερήσεις ειδικά στην ανακοίνωση των σταυρών που είναι καταμετρημένοι στα τηλεγραφήματα από τα ξημερώματα της Δευτέρας των εκλογών!

*Κινητοποιήσεις τραπεζοϋπαλλήλων οι οποίοι χάνουν τη δουλειά τους λόγω της πώλησης των κόκκινων δανείων μιας και μένουν χωρίς απασχόληση. Σειρά πήραν οι υπάλληλοι στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ μιας και πάνω από 1000 θα πρέπει να αποχωρήσουν αν η διοίκηση προχωρήσει στην παραπάνω διαδικασία.

*29 Μαίου 1453, η Αλωση της Πόλης. Μία επέτειος που τιμήθηκε δεόντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά όχι στα σχολειά μας.

*Τώρα ανακάλυψαν όλοι τον Βελόπουλο και αρχίζουν να τον καλούν στα μεγάλα κανάλια…δεν έχουν σκεφτεί όμως ότι με την αλλαγή στάσης των μεγάλων καναλαρχών θα κόψουν το ψωμί από τους μικρούς στα Περιφερειακά κανάλια από τα οποία αγόραζε τηλεοπτικό χρόνο ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης.

*Υπάρχει ελπίδα και προσμονή σε όλους όσους γύρισαν την πλάτη τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της διαμαρτυρίας κατευθύνθηκε προς την πλευρά της ΝΔ η οποία και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 28/05/2019

*Οι εκλογολόγοι έχουν ξεκινήσει τις προβλέψεις και ως γνωστόν η 2η Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιφυλάσσει και εκπλήξεις ευχάριστες η δυσάρεστες κάποιες φορές.

*Τα δίδυμα στην Καβάλα (Τσανάκα - Μουριάδης) και στη Θάσο (Χατζηεμμανουήλ – Κυριακίδης) όπως και η αναμέτρηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ (Μέτιου – Τοψίδη) αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ειδικά των κομμάτων.

*Η ΝΔ έχει κηρύξει πανστρατιά για να κερδηθούν στο β’ γύρο Δήμοι και Περιφέρειες που έχουν υποψηφίους που στηρίχτηκαν από τη γαλάζια παράταξη.

*Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα μου λένε όσοι ξέρουν από ντέρμπι και από αγωνία εν όψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι  η 2η Κυριακή έχει το δικό της εκλογικό χαρακτήρα και το κοντέρ ξεκινά από το μηδέν.

*Καθημερινά στο αστυνομικό δελτίο συναντάμε αυτοκτονίες συνανθρώπων μας και αναρωτιέμαι αν κάποιοι από τους διεκδικητές θέσεων εξουσίας έχει σκύψει σοβαρά πάνω από το πρόβλημα!

*Ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί προ πολλού και ο πνευματικός κόσμος μαζί με πολιτικούς και λοιπές εξουσίες θα πρέπει να ενεργήσουν ανάλογα μιας και οι κοινωνίες δεν προοδεύουν χωρίς αρχές αξίες και πάνω από όλα οικονομική ευημερία των πολιτών.

*Το στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει μπει και αν θελήσει να το κερδίσει πρέπει να στραφεί στον απλό λαό και να δει από κοντά τις ανάγκες του.

*Το ίδιο στοίχημα φαίνεται ότι χάνει ο Τσίπρας με υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις και μεγάλα φιλολαϊκά λόγια χωρίς όμως αντίκρισμα η αυταπάτες.

*Αντωνιάδης και Πολίτης όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται πρώτοι σε ψήφους στην Περιφέρεια στο ψηφοδέλτιο Μέτιου με τον Μαρκόπουλο να έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε ψήφους του συνυποψηφίους του και να βρίσκεται πολύ μπροστά  στο ψηφοδέλτιο Τοψίδη.

 

 

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 27/05/2019

*Οι εκλογές έχουν τη δική τους σημασία και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αλλά και των Αυτοδιοικητικών πρέπει να αναλυθούν από όλες τις πλευρές.

*Η διαφορά πολύ μεγάλη στις Ευρωεκλογές μαζί με την ευθύνη που αναλαμβάνει η ΝΔ αν στις Εθνικές εκλογές επαναλάβει η ακόμα οδεύσει και προς την αυτοδυναμία.

*Τα στελέχη της σε όλη την Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως χαρούμενα μιας και η πολυπόθητη πρωτιά ήρθε και μάλιστα ήταν πεντακάθαρη!

*Χαμογελούν και στο ΚΙΝΑΛ το οποίο πέρασε δια πυρός και σιδήρου και κατάφερε να αποτελεί την 3η πολιτική δύναμη σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών ενώ ευσεβής πόθος των ανθρώπων του κινήματος είναι να διατηρηθεί η 3η θέση και στις Εθνικές.

*Τώρα αναφορικά με την άνοδο του Βελόπουλου και της Ελληνικής λύσης το κόμμα του οποίου στο Ν.Καβάλας βρίσκεται στην 4η θέση ο λαός αποφάσισε!

*Ισχυροποιήθηκε και το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ενώ εξαερώθηκαν Λεβέντης, Θεοδωράκης και Καμμένος.

* «Είναι πιο κοντά μου ειδικά στα Περιβαλλοντικά οι δύο άλλοι συνδυασμοί στη Θάσο …» δήλωσε ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ ο οποίος μίλησε και για τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου αλλά και για τη συνέχιση των έργων που τόσο ανάγκη έχει το νησί.

*Στο Δήμο της Καβάλας το δίδυμο Τσανάκα και Μουριάδη πάει δεύτερη Κυριακή με τους νεοδημοκράτες να συσπειρώνονται γύρω από την Δήμαρχο μιας και απολαμβάνει και την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

* «Ο π. Δήμος Φιλίππων δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε…έπρεπε να ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος» Τάδε έφη ο Ανέστης Δημητριάδης από τον Σύγχρονο Δήμο του Θ.Μουριάδη.

* «Ο πολιτικός πολιτισμός κυριάρχησε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν…» Τάδε έφη ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης.

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2021 ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Μαύρα Χριστούγεννα για τους εργαζομένους (Βγαίνουν σε διαθεσιμότητα…) Αναρτήθηκε 15 Νοεμβρίου 2021 ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Η ENERGEAN μηνύει εργαζομένους, και εγκαταλείπει το «Νέο Πρίνο» Αναρτήθηκε 14 Νοεμβρίου 2021 Θεσσαλονίκη – Γλέντι με Καρρά και ένα βουνό λουλούδια στη πίστα (φώτο) Αναρτήθηκε 10 Νοεμβρίου 2021 Alexander Haditaghi: «Αυτοί είναι που στάθηκαν δίπλα στον ΑΟΚ, δέχθηκαν πόλεμο και δεν λύγισαν» Αναρτήθηκε 4 Νοεμβρίου 2021 ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας – Εκμετάλλευση του πόνου, από τον ΣΥΡΙΖΑ Αναρτήθηκε 4 Νοεμβρίου 2021 Συμμετοχή του Δήμου Θάσου στην 36η Philoxenia 2021 Αναρτήθηκε 2 Νοεμβρίου 2021 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ !!!ΕNERGEAN ΟIL&GAS – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ Αναρτήθηκε 1 Νοεμβρίου 2021 Εγινε παππούς ο Γιώργος Καλαντζής – Θεοδώρα το όνομα της πρώτης του εγγονής Αναρτήθηκε 29 Οκτωβρίου 2021 Δωρεάν Rapid Test στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας Αναρτήθηκε 28 Οκτωβρίου 2021 ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ – Θερμές ευχές Αγγελίδη σε Ιωσηφίδου και Κουφατζή Αναρτήθηκε 25 Οκτωβρίου 2021 Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάζει την εικαστική, καλλιτεχνική έκθεση με θέμα: «Ταξίδι σε 3 Δήμους Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα» Αναρτήθηκε 22 Οκτωβρίου 2021 2,1 εκ. € από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειάς ΑΜΘ στην ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ Αναρτήθηκε 5 Οκτωβρίου 2021 Αυξάνεται η χρηματοδότηση της αναβάθμισης του εκπαιδευτικού εξοπλισμού του ΔΠΘ κατά 1.5 εκατ. ευρώ Αναρτήθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2021 Στο κόκκινο παραμένουν οι ΠΕ Καστοριάς, Δράμας, Ημαθίας, Ξάνθης, Πιερίας, Πέλλας και Καβάλας Αναρτήθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2021 ΚΑΒΑΛΑ – Επιδειξίας ολόγυμνος μπαίνει σε αυλές στον Αμυγδαλεώνα Αναρτήθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2021 Προχωράει το έργο της αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων Αναρτήθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2021 ΚΑΒΑΛΑ – Έπιασαν «πάτο» οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της FRAPORT Αναρτήθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2021 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ 2021 – Τον χαιρετισμό της Δημάρχου Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου μετέφερε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου Αναρτήθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2021 Έγινε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ η έκθεση «ΤΕΧΝΗΣ ΦΛΟΓΑ» – ΚΟΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Αναρτήθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2021 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ – Φυλλοροεί η παράταξη Τοψίδη – Έφυγε και ο Αμοιρίδης Αναρτήθηκε 9 Σεπτεμβρίου 2021 Θωρακίζει το Δήμο Νέστου εξοπλίζοντας τις τεχνικές υπηρεσίες ο Σάββας Μιχαηλίδης Αναρτήθηκε 27 Αυγούστου 2021 Dr Μιχάλης Σωτηρόπουλος: «Μοναδικό δίχτυ προστασίας για πολλούς θα είναι το εμβόλιο (και η μάσκα) και για άλλους η τύχη…» Αναρτήθηκε 27 Αυγούστου 2021 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Κ.Βακιρτζής: Ο Δημήτρης μας έκανε περήφανους Αναρτήθηκε 24 Αυγούστου 2021 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έστειλαν μήνυμα στους ανεμβολίαστους Αναρτήθηκε 19 Αυγούστου 2021 Καταχρηστική η κράτηση του Οσμάν Καβάλα στις φυλακές Σηλυβρίας Αναρτήθηκε 16 Αυγούστου 2021 Από το σχέδιο εθελουσίας «απολύσεων» δεν γλύτωσε ούτε η Energean Kavala BC (Όλο το παρασκήνιο) Αναρτήθηκε 9 Αυγούστου 2021 ΜΑΘΙΟΣ ΡΗΓΑΣ: «Έχουμε καταλήξει η τεχνική βάση της Energean να είναι πλέον το Μιλάνο, η παραγωγική το Ισραήλ και η Αίγυπτος, και η διοικητική, το Λονδίνο και η Αθήνα» Αναρτήθηκε 5 Αυγούστου 2021 ΕΝΕΡGEAN OIL&GAS: «Χωρίς Τεχνικό Ασφαλείας» – Χάθηκε η «μπάλα» στις πετρελαικές εγκαταστάσεις; Αναρτήθηκε 4 Αυγούστου 2021 Αναστολή λειτουργίας των διοδίων Αγ. Ανδρέα ζητά ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναρτήθηκε 28 Ιουλίου 2021 Mια αξέχαστη βραδιά στο «ΒΑΡΟΥΛΚΟ» στο Μικρολίμανο Αναρτήθηκε 14 Ιουλίου 2021 ΘΑΣΟΣ – Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Pitsas Camp Αναρτήθηκε 14 Ιουλίου 2021 ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ O ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΥΔΗΣ (Έκθεση Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας, 9/7 έως 26/9, 08:30 – 15:00) Αναρτήθηκε 13 Ιουλίου 2021 Ερώτηση Μακάριου σε Λιβανό για αποζημιώσεις σταφυλοπαραγωγών Αναρτήθηκε 11 Ιουλίου 2021 Caribbean beach bar – «PEPONI» AMMOLOFOI KAVALA