Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 25/05/2017

*Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα για να βγει ψήφισμα για τα νέα διόδια που θέλουν να βάλουν σε απόσταση αναπνοής στην Καβάλα.

*Οι βουλευτές θα είναι στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο;

*Η τακτική πάντως του ΤΑΙΠΕΔ είναι ύποπτη και η τοποθέτηση των διοδίων χωρίς σχεδιασμό με μόνο κριτήριο την αφαίμαξη των πολιτών πρέπει να σταματήσει.

*Μπαστούνια τα έχει βρει ο ΤΑΠ στην περιοχή των Τεναγών και παρά τις προσπάθειες να μην αναδειχθεί το θέμα εντούτοις η Κοινοπραξία αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν έχει γίνει καλά στην επικοινωνία με τις συλλογικότητες και την τοπική κοινωνία.

* «Ασχολούνται πολλοί τελευταία με την ΝΔ και την πορεία της προς την εξουσία και αναρωτιέμαι που βρισκόντουσαν όλοι αυτοί επί Καραμανλή όταν η ΝΔ περνούσε δύσκολα και δεν έβρισκα στελέχη να δεχτούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος» Παντελής Ηλιάδης στο Ράδιο Νεάπολις 90.8

*Πολύ καλές οι πρωτοβουλίες από τα άτομα με ειδικές ανάγκες για τη χρήση των σκύλων στην καλυτέρευση της καθημερινής τους διαβίωσης.

*Εργασίες στο Πάρκο Φαλήρου …και ας ελπίσουμε το πράσινο να αυξηθεί σε σχέση με το τσιμέντο.

*Απογοητευμένος με την πορεία του Μουσείου Καπνού ο Γιάννης Βύζικας ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 δήλωσε χαρακτηριστικά… «μας πρόλαβε η Ξάνθη»!

*Για εγκατάλειψη των πολύτεκνων οικογενειών έκανε λόγο μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Νίκος Σμολοκτός από τη Δράμα ο οποίος όμως δηλώνει αισιόδοξος από την συνάντηση με Βρούτση μπας και βγει κάτι!

*Ως π. βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν χαρίστηκε και χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα τον Πάνο Καμμένο.

*Η ιδιωτική πρωτοβουλία βγάζει αποτέλεσμα και χάριν στο Μουζενίδη προσγειώνονται σήμερα 137 Ρώσοι στο Μ.Αλέξανδρος στην Καβάλα.

*Καλή σαιζόν να ευχηθούμε.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 24/05/2017

*Το θέμα των διοδίων απασχολεί όλο και περισσότερους μιας και η τοποθέτησή τους ακόμα και έξω από την Καβάλα δημιουργεί απανωτά προβλήματα μιας και βαρέα οχήματα που θέλουν να τα αποφύγουν προτιμούν να διέρχονται από το παλιό δίκτυο και μέσα από την Καβάλα.

*Και επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχη μελέτη για την τοποθέτησή τους αλλά μόνο εισπρακτική από πλευράς των εταιρειών που θα τα αναλάβουν προβλέπω οι διαμαρτυρίες και οι προσπάθειες όλων όσουν αντιδρούν να πιάσουν τόπο.

*Από το Κίνημα δεν πληρώνω, πάμε στο Κίνημα τα παίρνω από παντού, έγραφε στο FBτο π. μέλος του Δ.Σ. της Εγνατίας οδού Μανώλης Κελαιδάκης.

*Tώρα η κερδοφορία του ΟΛΚ δεν πρέπει να μας παραξενεύει… πάντα το λιμάνι της Καβάλας έφερνε πλούτο…

*Είναι σημαντικό επίσης να επισημανθεί το γεγονός ότι η μετεξέλιξη του λιμανιού και σειρά έργων γίνονται ενώ στο τιμόνι του Οργανισμού βρίσκεται ο Χρήστος Ηλιάδης.

*Το νέο βίντεο κλιπ του Κουρκούλη θα έχει πλάνα από Καβάλα, μιας και ο συμπαθής ερμηνευτής ο οποίος ζει μόνιμα στην Αυστραλία επέστρεψε στην Ελλάδα για σειρά εμφανίσεων αλλά και για το νέο του CD.

*Πολλά γαλάζια στελέχη συνωστίζονται για μία θέση στο ψηφοδέλτια και αναρωτιούνται πολλοί αν θα κάνει ο Μητσοτάκης την υπέρβαση ανανεώνοντας τα παραμερίζοντας το φθαρμένο και παλιό!

*Υπάρχει πάντως πολύ έδαφος μπροστά μέχρι τις εκλογές  προκειμένου να δούμε ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν και στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Καβάλα.

*Οι δικηγόροι απέχουν από δίκες για ΕΦΚΑ και από την άλλη οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί προκαλούν αντιδράσεις ειδικά μετά τις κινητοποιήσεις πολιτών στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

*Φοιτητικές εκλογές και σε σχέση με Αθήνα και Θες/νικη όπου σημειώθηκαν επεισόδια, στην Καβάλα κύλησαν όλα ομαλά.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 23/05/2017

*Eλληνογερμανικό φόρουμ στην Καβάλα και η εξωστρέφεια των Καβαλιώτικων επιχειρήσεων και όχι μόνο το ζητούμενο σε χαλεπούς για το επιχειρείν καιρούς.

*Για γενικότερη προσπάθεια η οποία δεν οδηγεί πουθενά αν δεν γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές και δεν υπάρξει ευνοϊκό οικονομικό περιβάλλον έκαναν λόγο μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 τόσο ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

*«Ούτε θα πάψουμε να επιχειρούμε ούτε θα το βάλουμε κάτω παρά τα προβλήματα …» τόνισε ο Ζαφείρης Μυστακίδης την ίδια ώρα που ο ΑγγελοςΤσατσούλης ξεκαθάριζε ότι θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει σταθερό φορολογικό περιβάλλον.

*Ο κερδοφόρος ΟΛΚ δεν πρόκειται να πάει προς πώληση τονίζει η διοίκηση του οργανισμού και είναι να απορεί κανείς με τα όσα γράφονται και διαδίδονται… στο τέλος θα πρέπει να «κρύβεις» για ευνόητους λόγους ακόμα και τη θετική πορεία μήπως και βρεθεί κανένας Τροικανός και μας βάλει σε περιπέτειες.

*Ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών περιμένουν να δουν στην πιάτσα τους βουλευτές του Συριζα μετά την τελευταία ανακοίνωσή τους ότι είναι εξαφανισμένοι.

*Μπήκαν και οι πρώτες ομπρέλες στην Καλαμίτσα αλλά θα πρέπει κάποιοι μπαχαλάκηδες να σεβαστούν τα φρεσκοβαμμένα αποδυτήρια τα οποία ήδη απέκτησαν τα πρωτα γκράφιτι.

*Με τόσα διόδια στην Εγνατία στο τέλος οι νταλίκες και τα φορτηγά θα μπαίνουν (για να γλιτώσουν την πληρωμή) μέσα από τις πόλεις γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε καταστροφές στο ασυντήρητο οδόστρωμα όπως ακριβώς στις Γλάστρες στο δρόμο του Παληού.

*Στην Κομοτηνή ψάχνονται με τις κυβερνητικές αποφάσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιας και στη Περιφέρεια δύσκολα παρευρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

*Στην Αθήνα για σειρά επαφών η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 22/05/2017

*O Eμμανουηλίδης δίνει τα περισσότερα παρόν σε εκδηλώσεις την ίδια ώρα που οι άλλοι 2 συνάδελφοί του απουσιάζουν συστηματικά από τις περισσότερες.

*Προσοχή στο δρόμο ένα ακόμα νέο άτομο έχασε τόσο άδικα τη ζωή του το Σαββατόβραδο. Τα λόγια περιττεύουν όταν πρόκειται για μόλις 22χρόνων κοπέλα με καταγωγή από τον Ακροπόταμο.

*Το Εργασιακό πρωτάθλημα έχει βγάλει απόν την αδράνεια πολύ κόσμο που ξεκίνησε σιγά σιγά να αθλείται!

*Καλή η πρωτοβουλία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ και του Δήμου Καβάλας.

*Προσωρινά καθήκοντα Γ.Γ. στο Δήμο Καβάλας αναλαμβάνει η Μαρία Φραντζεσκάκη.

*«Έχουν την ίδια μεταλιντέ με τον Μπάμπη…» δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία μίλησε με επαινετικά λόγια για τον συνεργάτη της και την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει καλώντας τον να προσέχει τον εαυτό του.

*Πολύ και αθόρυβη η δουλειά που γίνετε από τους αρχαιολόγους και με αφορμή την ύψιστη βράβευση από τους Γάλλους για την αρχαιολογική έρευνα και τα ευρήματα στη Θάσο, αν θυμηθώ και την Αμφίπολη θα μπορούσαμε κάλλιστα να μιλάμε για αλματώδη αύξηση του τουρισμού στη συγκεκριμένη θεματική.

*Ο Καπνός αλλιώς …αλλά τόσα χρόνια από εποχή Εριφυλλίδη που δεν ολοκληρώνεται το σπίτι του Μουσείου Καπνού που δεν είναι άλλο από την καπναποθήκη στην πλατεία Καπνεργάτη κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει τους λόγους.

*Πυρετώδεις οι προσπάθειες του τοπικού ΚΚΕ να είναι όλα έτοιμα για την επίσκεψη Κουτσούμπα στις 10 Ιουνίου στην Καβάλα.

*Μέρες ερασιτεχνικού θεάτρου στην Καβάλα με πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ.

*Προσέξτε τα παιδιά σας με τις μπλε και ροζ φάλαινες. Η λύση πολύ απλή. Μειώστε τους τις ώρες στην οθόνη και κουβεντιάστε επιτέλους μαζί τους.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/05/2017

ΜΕΤΡΑ και ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ σήμερα…

Τα αρνητικά μέτρα που νομοθέτησε η κυβέρνηση ξεπερνούν τα αντίστοιχα θετικά κατά 1,357 δισ. ευρώ, καθώς τα μεν διαμορφώνονται στα 5,396 δισ. ευρώ και αφορούν την περίοδο 2018-2021, ενώ τα αντίμετρα περιορίζονται στα 4,039 δισ. ευρώ για την τριετία 2019-2021.

Αυτό προκύπτει από την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία συνοδεύει το πολυνομοσχέδιο και η οποία ουσιαστικά καταρρίπτει τη ρητορική που ανέπτυξε μέχρι τώρα η κυβέρνηση «ένα ευρώ αρνητικών μέτρων αντισταθμίζεται από ένα ευρώ θετικών μέτρων».

Για το 2018, ο λογαριασμός διαμορφώνεται στα 570 εκατ. ευρώ, το ποσό ανεβαίνει στα 3,102 δισ. ευρώ για το 2019, στα 5,116 δισ. ευρώ για το 2020 και στα 5,396 δισ. ευρώ για το 2021. Αντίθετα, τα θετικά μέτρα που νομοθετούνται ανέρχονται σε 1,99 δισ. ευρώ για το 2019, 3,915 δισ. ευρώ για το 2020 και 4,039 δισ. ευρώ για το 2021.

Από τη μέτρηση των δημοσιονομικών επιπτώσεων που επιφέρουν τα άρθρα του πολυνομοσχέδιου στην οποία προχώρησε το Γενικό Λογιστήριο, προκύπτουν τα ακόλουθα συμπεράσματα:

  1. Για το 2018 δεν υπάρχει κανένα θετικό μέτρο πέραν της αύξησης που θα υπάρξει στις αποδοχές όσων αμείβονται με βάση τα ειδικά μισθολόγια (σ.σ.: η έκθεση του ΓΛΚ προβλέπει αύξηση της δαπάνης κατά 83,5 εκατ. ευρώ το 2018 έναντι 36,2 εκατ. ευρώ το 2017). Αντίθετα, ο προϋπολογισμός των αρνητικών μέτρων διαμορφώνεται στα 570,8 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά μόνο τα μέτρα που νομοθετούνται με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και όχι τα συνολικά μέτρα του 2018, τα οποία έχουν ήδη ψηφιστεί με προηγούμενους νόμους αλλά δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί. Αν συνυπολογιστούν και αυτά, ο συνολικός «λογαριασμός» του 2018 ανεβαίνει σε 1,8 δισ. ευρώ.

Τα καινούργια μέτρα που ενεργοποιούνται από το νέο έτος είναι η κατάργηση της έκπτωσης φόρου για τις ιατρικές δαπάνες με προϋπολογισμό 121 εκατ. ευρώ, η κατάργηση της έκπτωσης του 1,5% που γίνεται στην παρακράτηση των μισθωτών και συνταξιούχων με προϋπολογισμό 68 εκατ. ευρώ, η κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών (που θα παρασύρει και τον φόρο των δικαστικών) με 44 εκατ. ευρώ, η νέα περικοπή του επιδόματος θέρμανσης με προϋπολογισμό 47 εκατ. ευρώ, η κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων (π.χ. επίδομα ανεργίας στους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας με προϋπολογισμό 11,8 εκατ. ευρώ), αλλά και η αναμόρφωση του ποσού της επιστροφής στα φάρμακα (rebate), ένα μέτρο που περιορίζει τη φαρμακευτική δαπάνη κατά 132 εκατ. ευρώ.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 17/05/2017

*«Παίζουν υποκριτικά με τις αντοχές μας, εφαρμόζουν σκληρά μέτρα χωρίς να παίρνουν μέτρα για το χρέος και η κατάληξη θα είναι να πουληθούν τα πάντα και να φτωχοποιηθούν οι Ελληνες…» μου δήλωνε χθες το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο π. βουλευτής του Πασόκ Δημήτρης Παπουτσής.

*«Όταν εμείς ψηφίζαμε το 1ο Μνημόνιο που προέβλεπε 150 δις με χαμηλό επιτόκιο και παρεμβάσεις ουσίας προκειμένου να χάσουμε λίγο από την καλοπέρασή μας οι σημερινοί κυβερνώντες διαδήλωναν με κρεμάλες σφάγια, αποκαλώντας μας γερμανοτσολιάδες…» δήλωνε μεταξύ άλλων ο π. βουλευτής του Πασόκ.

*Την αγωνιστική διάθεση να απεργήσουμε όχι μία μέρα αλλά 1 μήνα! εξέφρασε από την άλλη στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο π. βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης ξεκαθαρίζοντας ότι οι ελαφρύνσεις που υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης με το που θα πάρει την κυβέρνηση θα πάρουν σάρκα και οστά.

*Ληστές Spidermanέχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Καβάλα και μάλιστα σκαρφάλωσαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Βύρωνα μπαίνοντας σε σπίτι από ανοικτές μπαλκονόπορτες.

*Την ανάγκη τοποθέτησης δέντρων στο πάρκο Φαλήρου τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο π. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Καβάλας κ. Χρήστος Τσάλκος.

* «Αυτό που έφτιαξε η χούντα και ο Ευαγγελίου στην Καβάλα έχει μείνει αναξιοποίητο» κατέληγε μιλώντας με επαινετικά λόγια για το σημερινό Πρόεδρο του ΟΛΚ Χ.Ηλιάδη από τον οποίο ζητά όπως πολύ πετυχημένα μεταμόρφωσε με τις πλωτές εξέδρες το λιμάνι να μεταμορφώσει μαζί με το Δήμο Καβάλας και το Πάρκο Φαλήρου.

*Δεν υπάρχει σωτηρία όταν π.χ. για να βγάλεις μια οικοδομική άδεια στην Πολεοδομία Καβάλας χρειάζεται 1,5χρόνος!

*«Ο αγώνας των απολυμένων των λιπασμάτων θα δικαιωθεί…» δήλωνε χθες μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας ξεκαθαρίζοντας ότι αλλιώς δίνουμε ένα πολύ κακό εργασιακό παράδειγμα «εξόντωσης» εργαζομένων στην Ελληνική κοινωνία

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις

*Mε τις ευχές να τα καταφέρει η ομάδα μας η Ενωση στο μπάσκετ ξεκινάμε σήμερα τα σχόλιά μας.

*Οι γραφειοκράτες των μνημονίων κρατούν δεμένα τα χέρια των αιρετών που για να φτιάξουν ένα δρομάκι (βλέπε γλάστρες στο Παληό) και με διαδικασίες κατεπείγοντος θέλουν πάνω από 3 μήνες.

*Τώρα όσον αφορά την ταλαιπωρία των πολιτών αυτή συνεχίζεται με τον παρακαμπτήριο δρόμο που εγκυμονεί ως επιλογή για τόσο χρονικό διάστημα αρκετούς κινδύνους.

*Ο Μάκης Παπαδόπουλος προσπαθεί να δηλώσει με τις συνεχείς δράσεις της δημοτικής του παράταξης ότι θα είναι παρόν στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

*Κρύβει τα δικά του χαρτιά και από την άλλη με τις γνωστές δηλώσεις  Τσανάκα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια το θερμόμετρο θα ανέβει αισθητά όσο πλησιάζουμε στο 2019.

*Υπογραφές για την αλλαγή όδευσης του ΤΑΠ μάζευαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής  το ΣΚ ενώ στα κάγκελα με τις καθυστερήσεις βρίσκεται η Κοινοπραξία και ο εκπρόσωπός της στην Ελλάδα κ. Σκούφιας η καρέκλα του οποίου τρίζει όσο τα μεγάλα αφεντικά βγαίνουν εκτός χρονοδιαγράμματος.

*Ο Νεφελούδης από την Καβάλα δείχνει να το έχει πάρει πατριωτικά το θέμα της ΒΦΛ και όπως μαθαίνω θέλει να τελειώσει υπέρ του δίκαιου και των εργαζομένων.

*Το μήνυμά του προς τους εντός του εργοστασίου εργαζομένους ήταν σαφές όταν τον προσκάλεσαν να τους επισκεφτεί. «Θα έρθω μαζί με τους απολυμένους συναδέλφους σας».

*Η Χορωδιακή συνάντηση έγινε στην Καβάλα και οι χορωδίες που συμμετείχαν καταχειροκροτήθηκαν.

*Έρχεται κινητοποίηση των εργαζομένων παραμονές ψήφιση των μέτρων. Προβλέπεται να είναι μεγάλη η κινητοποίηση όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές απομένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 15/05/2017

*Mε τις ευχές να τα καταφέρει η ομάδα μας η Ενωση στο μπάσκετ ξεκινάμε σήμερα τα σχόλιά μας.

*Οι γραφειοκράτες των μνημονίων κρατούν δεμένα τα χέρια των αιρετών που για να φτιάξουν ένα δρομάκι (βλέπε γλάστρες στο Παληό) και με διαδικασίες κατεπείγοντος θέλουν πάνω από 3 μήνες.

*Τώρα όσον αφορά την ταλαιπωρία των πολιτών αυτή συνεχίζεται με τον παρακαμπτήριο δρόμο που εγκυμονεί ως επιλογή για τόσο χρονικό διάστημα αρκετούς κινδύνους.

*Ο Μάκης Παπαδόπουλος προσπαθεί να δηλώσει με τις συνεχείς δράσεις της δημοτικής του παράταξης ότι θα είναι παρόν στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

*Κρύβει τα δικά του χαρτιά και από την άλλη με τις γνωστές δηλώσεις  Τσανάκα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια το θερμόμετρο θα ανέβει αισθητά όσο πλησιάζουμε στο 2019.

*Υπογραφές για την αλλαγή όδευσης του ΤΑΠ μάζευαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής  το ΣΚ ενώ στα κάγκελα με τις καθυστερήσεις βρίσκεται η Κοινοπραξία και ο εκπρόσωπός της στην Ελλάδα κ. Σκούφιας η καρέκλα του οποίου τρίζει όσο τα μεγάλα αφεντικά βγαίνουν εκτός χρονοδιαγράμματος.

*Ο Νεφελούδης από την Καβάλα δείχνει να το έχει πάρει πατριωτικά το θέμα της ΒΦΛ και όπως μαθαίνω θέλει να τελειώσει υπέρ του δίκαιου και των εργαζομένων.

*Το μήνυμά του προς τους εντός του εργοστασίου εργαζομένους ήταν σαφές όταν τον προσκάλεσαν να τους επισκεφτεί. «Θα έρθω μαζί με τους απολυμένους συναδέλφους σας».

*Η Χορωδιακή συνάντηση έγινε στην Καβάλα και οι χορωδίες που συμμετείχαν καταχειροκροτήθηκαν.

*Έρχεται κινητοποίηση των εργαζομένων παραμονές ψήφιση των μέτρων. Προβλέπεται να είναι μεγάλη η κινητοποίηση όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές απομένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 11/05/2017

*Τα παιδία παίζει στο κέντρο της Καβάλας, καίνε, βρίζουν και φτάνουν σε σημείο να αναστατώνουν μια ολόκληρη πόλη γιατί ήρθε να μιλήσει στα μέλη της Χ.Α. ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

*Αντε και σε ανωτέρου τύπου διαμαρτυρίες… και υπομονή στους αστυνομικούς οι οποίοι παρατηρούν και «τρέχουν» έχοντας άνωθεν εντολές να αφήνουν να εκτονώνεται η κατάσταση χωρίς συλλήψεις.

*Εδώ έχει γονατίσει ένας ολόκληρος λαός από τα μνημόνια και την φοροεπιδρομή και οι διαμαρτυρίες περιορίζονται μόνο προς τους Χρυσαυγίτες.

*Ο Μουριάδης πήρε την 15μηνη καμπάνα έχοντας λόγω πόστου και την σχετική ευθύνη για την κομμένη πινακίδα στην Καλαμίτσα που προκάλεσε το ατύχημα στον συμπολίτη μας που κατέφυγε στα δικαστήρια.

*Ο π.Αντιδήμαρχος παρέλειψε να αναφέρει ότι πέρα της υποστελέχωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας είθισται στην Ελλάδα η γραφειοκρατία και το κρυφτούλι μεταξύ των υπηρεσιών να καταλήγει στο γνωστό ωχ αδερφέ!

*Ας μην πιάσουμε και το άλλο μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με την παραλαβή των έργων και την απόδοση ευθυνών οι οποίες ειδικά στις κακοτεχνίες «θάβονται» για τους γνωστούς λόγους. «Εκπτώσεις» παντού βλέπεται!

*Ερχεται ο Νεφελούδης στην Καβάλα και αναμένεται πέρα από τα της γενικότερης εργασιακής κατάστασης να βρεθεί δίπλα στους απολυμένους των λιπασμάτων μιας και θα υπάρχει συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο.

*Ερχεται και μεγάλη κινητοποίηση (Γενική Απεργία) την ερχόμενη Τετάρτη παραμονή της ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

* «Το ξεμπλοκάρισμα των χρηματοδοτήσεων προς τους Παιδικούς σταθμούς έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνονται από τα δικά μας έσοδα» έκανε γνωστό η Ευαγγελία Δρακονάκη μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 10/05/2017

*«Με το που έκλεισε η Αγία Μαρίνα υπήρξε ευαισθητοποίηση από πλευράς των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και όπως μου δήλωσε ο Γ.Παπαφιλίππου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενταχθεί στο νόμο για εξωδικαστικό συμβιβασμο» δήλωνε χθες το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 η Μαρίνα Φιλιππίδου.

*Όσον αφορά τις αιτιάσεις Σωτηριάδη γιατί επί προεδρίας της στην Παιδόπολη δεν έκανε ενέργειες για την Αγία Μαρίνα η τ. Πρόεδρος τόνισε ότι το 2015 που έγινε κάτι αντίστοιχο (απορρόφηση θεραπευτηρίου Ξάνθης από το Κέντρο Πρόνοιας) υπήρξε νομοθετική παρέμβαση μετά από πίεση των εκεί βουλευτών.

*«Με αντικατέστησαν και δεν πρόλαβα να βοηθήσω όσο θα ήθελα την Αγία Μαρίνα αν και επί προεδρίας Πεταλωτή όταν είχε μπει μία τάξη ότι μου ζητήθηκε το έκανα για το Ιδρυμα.

*Η ΔΕΠΟΣ ονειρεύεται χρήματα και ο Δήμος Καβάλας οφείλει με τη λογική να αντιδράσει προφυλάσσοντας τα συμφέροντα των δημοτών.

*Οι πεζόδρομοι ανήκουν στους πεζούς. Ούτε στις χρηματαποστολές, ούτε στα δίκυκλα, ούτε στα τραπεζοκαθίσματα. Ολοι μπορούν να εξυπηρετηθούν αφού πρώτα υπάρξει μια λογική ιεράρχηση και όχι άναρθρες κραυγές.

*Τα άκρα (ξήλωμα κάγκελων) σε μία τουριστική πόλη δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση όταν όλα μπορούν να γίνουν με πρόγραμμα και νοικοκυρεμένα.

*«Γιορτή της Μητέρας» χθες,δούλεψαν ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία ενώ o ρόλος της μάνας ελπίζω να γίνεται αντιληπτός από όλους.

*Το Νοσοκομείο της Ξάνθης όπως μου έλεγε χθες στον αέρα ο διοικητής του έχει πληρώσει το προσωπικό και τις εφημερίες του αλλά και τους προμηθευτές του.

*Ο Αχιλλέας Γερόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις και ότι όσο θα είναι χρήσιμος θα παραμένει στο Νοσοκομείο στην υπηρεσία των πολιτών.

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 18 Μαΐου 2017 Πρωταθλητές στο να «λέμε και να ξε-λέμε» Αναρτήθηκε 18 Μαΐου 2017 Πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων στον Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 17 Μαΐου 2017 ALL STAR GAME 2017 Αναρτήθηκε 11 Μαΐου 2017 Νέος κύκλος δωρεάν προληπτικών καρδιαγγειακών ελέγχων στον Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Μαΐου 2017 Συνάντηση Αναστασιάδη με Δαδάκη Αναρτήθηκε 27 Απριλίου 2017 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017 Αναρτήθηκε 27 Απριλίου 2017 1ο βραβείο στην κατηγορία Συνόλων Κιθάρας στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας Αναρτήθηκε 26 Απριλίου 2017 Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Φίλιπποι – Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ψήφισμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Κ. Εξακουστός στο δημαρχείο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Συγχαρητήρια Αναστασιάδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αναρτήθηκε 4 Απριλίου 2017 Στρατηγός Επιτήδειος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων» Αναρτήθηκε 20 Μαρτίου 2017 Στρατόπεδα Ασημακόπουλου και Κοτσάλου, και πάλι στο σημείο μηδέν…