Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 20/07/2017

*Μετά τις βραβεύσεις για το AIRSHOW θα πρέπει να ακολουθήσει και η αποτίμηση της όλης εκδήλωσης. Πρέπει να δούμε τα οφέλη σε νούμερα.

*Η σημασία της όλης εκδήλωσης που έγινε σε έναν πανέμορφο χώρο (αυλόγυρο Δημαρχείου) έχει να κάνει και με την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού η οποία κυριάρχησε κατά τα τη διάρκεια του αεροπορικού σώου.

*Ο Βασίλης Λιόγκας μόνιμος πια κάτοικος Αθηνών σύμβουλος Υπουργών σε τεχνικά θέματα κατάφερε να βρει τις επαγγελματικές του ισορροπίες μακριά από τις αγκυλώσεις και τα ιδεολογικά αριστερά φετίχ της ιδιαίτερης πατρίδας του.

*Στα συν των πολλών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα ανά το Νομό και οι χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή μας.

*Θέλει ιδιαίτερη προσοχή πάντως όσοι οδηγείται ακόμα και μέσα σε πόλεις και χωριά μιας και ως καλοί οικοδεσπότες θα πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα και να εξυπηρετούμε τους τουρίστες μιας και η Καβάλα μαζί με τη Θάσο αποτελούν την τουριστική ναυαρχίδα της Περιφέρειας.

*Πολύ καλή εμπειρία και ο Ζέφυρος για εσάς που θέλετε να δείτε κινηματογράφο κάτω από το φως των αστεριών.

*Θα βουλιάξει (λόγω Κοσμόπολις) η χερσόνησος της Παναγίας και οι επαγγελματίες θα ζήσουν απίστευτες μέρες μιας και θα γίνεται το αδιαχώρητο.

*Στο μυαλό όλων φυσικά το πώς θα διατηρηθεί η αυξημένη κίνηση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου μιας και η ιστορική χερσόνησος είναι ένα μοναδικό στολίδι με τεράστια ιστορική αξία.

*Κάποιοι (και καλά κάνουν) επαναφέρουν και το ασανσέρ το οποίο θα πρέπει επιτέλους να τοποθετηθεί στην ιστορική χερσόνησο προκειμένου να πάρει κυκλοφοριακή ανάσα η χερσόνησος που δεινοπαθεί…

*Εννοείται ότι μέχρι και την Κυριακή ανεβαίνουμε ποδαράτοι …

*Στην Καβάλα θα βρεθούν οι βουλευτές μας το τριήμερο.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 19/07/2017

*Εκείνο το teamπου θα επενέβαινε άμεσα σε δρόμους και δρομάκια που έχουν χαντάκια και λακκούβες που βρίσκεται;

*Οι πολίτες από τις γειτονιές της Καβάλας ψάχνονται και αγανακτούν για τα απλά τα καθημερινά που θέλουν φροντίδα.

*Ξεκινά σήμερα το Κοσμόπολις με επίκεντρο την ιστορική χερσόνησο της Παναγίας και με ελεύθερη είσοδο θα μπορούν οι επισκέπτες στις περισσότερες εκδηλώσεις να αφεθούν στην έθνικ μαγεία!
*Στο τρέξιμο βρίσκονται όλα τα συνεργεία του Δήμου αλλά και το επιτελείο της Δημωφέλειας προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πληθώρα εκδηλώσεων που διοργανώνονται στα όρια του Δήμου Καβάλας.

*Εκδηλώσεις συναυλιακού κυρίως περιεχομένου έχουμε και στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού με αξιοσημείωτες παρουσίες τόσο στο Παγγαίο όσο και στη Θάσο.

*Ο καιρός επανήρθε στις καλοκαιρινές του θερμοκρασίες μετά την δροσερή ανάπαυλα των τελευταίων ημερών.

*Μία ακόμα κινητοποίηση για τα διόδια αυτή τη φορά στην περιοχή του Αγίου Σίλλα έδειξε ότι η τοπική κοινωνία αντιδρά αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/07/2017

*Kαι νέα κινητοποίηση σήμερα για τα διόδια και αναμένεται να είναι πιο μαζική και πιο δυναμική.

*Το ραντεβούαυτή τη φορά είναι πιο κοντά και είναι για την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 7 το βράδυ στον ΑγιοΣύλλα.

*Ο Κραουνάκης στη Θάσο την Πέμπτη το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο του νησιού προσκεκλημένος του Δήμου Θάσου με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές.

*Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη η πρόνοια προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας και αυτό το νιώθει από κοντά βρισκόμενη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Κωτσάλου η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη.

*Ολοκληρώθηκε το έργο της ΠΝΟΗΣ και πολλοί αναρωτιούνται το αυτοκίνητο δωρεά του ΤΑΠ ποιους θα εξυπηρετεί;

*Έπεσε κατακόρυφα η βραδινή κίνηση στα καφέ της παραλίας λόγω των καιρικών φαινομένων.

*Αντε να βγάλεις άκρη τώρα με τα όσα συμβαίνουν με το σχέδιο Περιγιαλίου και όσους πλήρωσαν εισφορά και θα είναι απ  ότι φαίνεται στο περίμενε.

*Ο Καμμένος κάνει σχέδια για τα στρατόπεδα και όπως μαθαίνω η Δήμαρχος Καβάλας θέλει να καταφέρει να πάρει την υπογραφή παραχώρησης του Υπουργού ειδικά τώρα που είναι στρυμωγμένος.

*Στους Φιλίππους αλλά και σε χωριά της περιοχής θα βρεθεί διαδοχικά η Δήμαρχος της Καβάλας στα πλαίσια επισκέψεών της προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα των κατοίκων.

*Τσανάκα και Μαρκόπουλος παρακολούθησαν το Σάββατο το βράδυ την μουσική παράσταση Μικρούτσικου αφιερωμένη στον Καββαδία.

*Το ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής ο π. Δήμαρχος Κ.Σιμιτσής αυτό δεν το κρύβει.

*Εκεί που θα υπάρξει πρόβλημα είναι στην διαδοχή του στην δημοτική ομάδα μιας και ήδη έχουν βγει τα μαχαίρια.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 17/07/2017

*Στο νέο νόμισμα δύο ευρώ που θα κυκλοφορήσει θα υπάρχει η απεικόνιση του Αρχαίου Θεάτρου των Φιλίππων.

*Το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο μπορεί να αποφέρει πολλά για την προβολή του τόπου μας.

*Αέρηδες και μποφόρια έχουν δέσει τα πλοία στα λιμάνια (γραμμή Πρίνου) ενώ εκατοντάδες σκαφάτοι έμειναν στη στεριά.

*Ένα δέντρο έπεσε στη Βενιζέλου αλλά ευτυχώς χωρίς ζημιές.

*Η βροχή που έπεσε εντωμεταξύ μείωσε και τους κινδύνους πυρκαγιών.

*Τα διόδια θα τα βρούμε μπροστά μας και οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από δυναμικές.

*Κοινή συνέντευξη τύπου χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο της Καβάλας σχετικά με το θέμα.

*Τα αναλογικά διόδια θα πρέπει να εφαρμοστούν γιατί είναι δίκαια και δεν προκαλούν το κοινό αίσθημα.

*Η διαδοχή στην Προεδρία του Επιμελητηρίου θα είναι ομαλή για όσους ξέρουν εκ των έσω την ομάδα Τσατσούλη.

*Η συνεργασία Δέμπα – Παναγιωτίδη θεωρείται προ των πυλών.

*Πολύ καλό το αφιέρωμα στον Καββαδία από τον Θάνο Μικρούτσικο την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε στους Φιλίππους.

*Με πυρετό ο Δήμαρχος Δοξάτου τρέχει και δεν φτάνει.

*Λάβρος κατά του ΤΑΠ και πάλι οι αγρότες της Καβάλας σχετικά με την αποστράγγιση των Τεναγών.

*Να περιμένουμε και την σχετική ανακοίνωση του ΤΑΠ τώρα που θα διαψεύδει όλα τα παραπάνω!

*Καταιγίδα και ομίχλη έχουν δημιουργήσει φθινοπωρινό σκηνικό τα τελευταία 24ωρα και στην περιοχή μας.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 13/07/2017

*Tα καμώματα του ΤΑΠ έχουν βάλει σε μπελάδες πολύ κόσμο ενώ για κλάματα είναι και το τμήμα επικοινωνίας της Κοινοπραξίας μιας και αντί να επικοινωνεί και να διαβουλεύεται με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών αντιθέτως με δελτία τύπου που απέχουν από την πραγματικότητα προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις.

*Με εντολή Ιωσηφίδου η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ διερευνά τις εργασίες του ΤΑΠ αν έχουν προκαλέσει προβλήματα στο πηλοθεραπευτήριο.

*Τα δικαστήρια δικαιώνουν τους απολυμένους των λιπασμάτων και φυσικά περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος.

*Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι με τις κυβερνητικές κινήσειςγια το μέλλον Λαυρεντιάδη στα λιπασματα εδώ μάλλον θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή ακόμα.

*Α να μην ξεχάσω …τις αποζημιώσεις από ποια εταιρεία θα τις λάβουν; Από κάποια που έχει δραστηριότητα η από κάποια που είναι σε αδράνεια;

*Ασφαλτοστρώσεις απαραίτητες σε πολλά σημεία της πόλης.

*Γεμάτα τα παγκάκια και του ΟΛΚ αλλά και του Δήμου από πολίτες που προσπαθούν να παλέψουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

*Η κρίση ξαναζωντανεύει τις γειτονιές…

*Πολύ καλή η πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας να τιμήσει τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις μεγάλες επιτυχίες και τα έπαθλα που έφεραν στον τόπο.

*Η Τσανάκα όπως αναφέρουν οι σκακιστές ως Δήμαρχος ενισχύει σημαντικά τον ΣΟΚ σε σχέση με τους προκατόχους της.
* Ο Μικρούτσικος αρρώστησε και δεν θα έρθει όπως μαθαίνω στους Φιλίππους.

*Πολύ καλή η συμμετοχή του κοινού στις περισσότερες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ανά το Νομό.

*Ειδικά εκεί που δεν υπάρχει εισιτήριο.

*Το θέμα των συμβασιούχων των Δήμων απασχολεί τους περισσότερους Δημάρχους.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 12/07/2017

*Tα Λασπόλουτρα πρέπει να διαφυλαχθούν όπως επίσης και τα χωράφια των καλλιεργητών από τους εργολάβους του ΤΑΠ οι οποίοι έχουν θορυβήσει με τα καμώματά τους τους πάντες.

*Μετά τον Παπαδόπουλο ακολούθησε και ο Παπάς και οι αγρότες αλλά και οι κάτοικοι του π. Δήμου Φιλίππων περιμένουν και τις τοποθετήσεις και των υπολοίπων του Δ.Σ. Καβάλας.

*Η αποστράγγιση θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην περιοχή η οποία σημειωτέων είχε χαμηλές βροχοπτώσεις την χειμερινή περίοδο.

*Το ερώτημα που βάζει και ο Βαγγέλης Παππάς είναι πως μπορεί ο ΤΑΠ και κάνει όλα αυτά που κάνει όταν σύσσωμη η τοπική κοινωνία με τους φορείς της θέλει αλλαγή όδευσης.

*Ένα από τα ζητούμενα επίσης όσον αφορά τα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Δράμα είναι και το πόσο «τυχερός» στάθηκε ο ΤΑΠ όλη τη χειμερινή περίοδο που δεν είχαμε τα πλημμυρικά φαινόμενα άλλων ετών στην περιοχή.

*Πολλά δελτία τύπου με ναρκωτικά και επιτυχίες της Α.Δ. Καβάλας. Να προσέχετε τα παιδιά σας.

*Γέμισαν γαλανόλευκες τα Αμισιανά. Με πρωτοβουλία του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου όλη η κεντρική οδός σημαιοστολίστηκε προκαλώντας τα θετικά σχόλια των επισκεπτών και φυσικά τις ελευθεριάζουσες αντιδράσεις νεόκοπων αριστερών.

*Χρειάζεται να τοποθετηθούν πιο εμφανείς ταμπέλες στην παραλία που να προειδοποιούν για την βραδινή πεζοδρόμηση γιατί πολλοί επισκέπτες χάνουν τις πινακίδες τους και τρώνε και το πρόστιμο.

*Επαινετικά τα σχόλια για το λιμάνι μας από χιλιάδες επισκέπτες μιας και δεν διαφέρει πια σε τίποτα από το Πασαλιμάνι και άλλα θέρετρα μαγευτικών προορισμών ανά τον κόσμο.

*Πάντως ο Πρόεδρος του ΟΛΚ δεν έχει αφήσει το σχέδιό του να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο προδιαγραφών στην παραλία της Καβάλας.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 11/07/2017

*To θέμα του ΤΑΠ, των διοδίων αλλά και σειρά ζητημάτων (σχέδιο Περιγιαλίου, πρόσφυγες, περιμετρική, αξιοποίηση π. νοσοκομείου κ.α.) βρίσκονται στην μόνιμη ατζέντα των αιρετών της Καβάλας.

*Για τα μισά από τα παραπάνω έχουν γίνει πανκαβαλιώτικα συλλαλητήρια.

*Με όλα όσα διαδραματίζονται σχετικά με το Κυπριακό ούτε φωνή ούτε ακρόαση  με τους απανταχού Συλλόγους Κυπρίων, και είναι να απορεί κανείς!

*Αυξάνονται τα κρεοπωλεία και τα ψαράδικα σε κάθε γειτονιά της Καβάλας και λόγω ανταγωνισμού οι καταναλωτές πετυχαίνουν και πολύ χαμηλές τιμές.

*Το ότι ο Βαγγέλης Παπάς θέλει να κάνει ακόμα μία προσπάθεια στα δημοτικά αυτό δεν το έχει κρυφό. Και από το φθινόπωρο όπως μαθαίνω θα παρεμβαίνει ακόμα πιο δυναμικά.

*Έρχεται από τις 20 Ιουλίου και το Κοσμόπολις …

*Το ότι βρέθηκαν οι δράστες που βανδάλισαν στο μνημείο των Εβραίων της Καβάλας σημαίνει όπως πληροφορήθηκα ότι κάποια πουλάκια κελάηδησαν…

*Πολύ περίεργο (σε σχέση με άλλες εποχές) ότι στις περισσότερες πλαζ της περιοχής ακούς όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά.

*Η υπερφορολόγηση (και ότι άλλο θα έρθει…) δημιουργούν το παραπάνω φαινόμενο στην Ελληνική οικογένεια που δεν τολμά να ξεφύγει ούτε βήμα από τον προϋπολογισμό της περιορίζοντας τα άλλοτε αυτονόητα!

*Το ότι τα κόκκινα δάνεια έχουν σκάσει προ πολλού και ότι οι 120 δόσεις θα δώσουν μια μικρή ανάσα αυτό δεν λύνει το πρόβλημα μιας και η ανεργία καλπάζει και τα μεροκάματα είναι δυσεύρετα.

*Είναι λογικό να χάνουν οι περισσότεροι τις δόσεις και φτου απ την αρχή.

*Αναζητείστε δροσιά από σήμερα γιατί όπως μαθαίνω έρχεται καύσωνας

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 10/07/2017

*Πολύ καλά τα νέα για τον τουριστικό κλάδο με τα νούμερα αφίξεων τουριστών να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

*Ιδιαίτερα αυξημένα και τα ποσοστά κρατήσεων εκτός της Θάσου και στο χερσαίο κομμάτι του Ν.Καβάλας.

*Τα Λουτρά των Ελευθερών βρίσκονται σε νέα διαδικασία ανεύρεσης επενδυτή.

*Και νέες υψηλές θερμοκρασίες τα επόμενα 24ωρα προβλέπει η ΕΜΥ.

*Όλοι το νου μας στα δάση μας.

*Επίσης μεγάλη προσοχή και με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων μιας και ήδη οι γείτονές μας στη Δράμα αντιμετωπίζουν προβλήματα παρά το βαρύ χειμώνα που περάσαμε φέτος.

*Και σαν να μην έφτανε αυτό όπως καταγγέλλουν οι αγρότες τα συνεργεία του ΤΑΠ κάνουν δοκιμές στις πιέσεις στους σωλήνες τους χρησιμοποιώντας τους υδροφόρους ορίζοντες των Τεναγών των Φιλίππων.

*Ξεκίνησαν και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις με του καταστηματάρχες να προσπαθούν με δέλεαρ τις χαμηλές τιμές να τζιράρουν πριν τον «δύσκολο» Αύγουστο.

*Το ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη αναγγέλθηκε αρκετές φορές και ακυρώθηκε επίσης αρκετές φορές αυτό έχει βάλει σε σκέψεις πολλούς νεοδημοκράτες.

*Η σκέψη των επίδοξων δελφίνων είναι πάντως στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο στο Ν.Καβάλας.

*Ευτυχώς δεν ήταν σοβαρή η εστία της πυρκαγιάς στο Περιαστικό δάσος της Καβάλας.

*Πολύ μεγάλες επιτυχίες φέτος στον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας. Συγχαρητήρια.

*Πρωταθλητής ανδρών ο Αντώνης Παυλίδης, Πρωταθλήτρια γυναικών η Σταυρούλα Τσολακίδου, ενώ ο Σκακιστικός Ομιλος Καβάλας έκανε το doubleπαίρνοντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 06/07/2017

*Ε ρε βίτσια να ναρκώνεις τους ασθενείς σου για να ασελγείς εις βάρος τους… πάντως καταδικάστηκε ο νοσηλευτής από τη Δράμα που παρείχε τις υπηρεσίες του με τα σώβρακα πίσω από το παραβάν.

*Η πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων θέλει και καλή ενημέρωση των πολιτών και φυσικά χρήματα προκειμένου μια οικογένεια να καταφέρει με όλα τα μέλη της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση.

*Όπως άλλωστε έλεγε ο φίλος μου ο Ζαχαρόπουλος η Τέχνη απευθύνεται στους πρίγκιπες!

*Τώρα πως από τα τηλεριάλιτι θα καταφέρεις να φέρεις κόσμο στο θέατρο αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

*Ο Μορφίδης στην Πόλη.

*Διακοπή ρεύματος παρέλυσε το κέντρο της Καβάλας, το οποίο λόγω κλιματιστικών σηκώνει πολύ μεγάλο βάρος.

*Η βλάβη αποκαταστάθηκε σχετικά σύντομα.

*Με πολλά ερωτηματικά η όλη κατάσταση που επικρατεί μέσα στην συγκυβέρνηση όπου αριστεροί τα ρίχνουν στους ανεξάρτητους και πάει λέγοντας…

*Καλύτερα είναι τα πράγματα στην Περιφέρεια και ειδικά στην περιοχή μας όπου πολλά πρόσωπα έχουν μια αμοιβαία εκτίμηση και δεν φτάνουν στα άκρα.

*Στα άκρα όμως έφθασε η αντιπαράθεση σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας με την Μαρούπα όπου από τα ενεργειακά έφθασε στο Σώρρα και προς το τέλος υπήρξαν εντάσεις και αποχωρήσεις.

*Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην περιοχή μας στελεχών του ΕΠΑΜ και όπως μάθαμε ήδη ενεργοποιείται νέος πυρήνας του Καζάκη στη Δράμα.

*Καλό ΣΚ

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 05/07/2017

*Στο Παληό στη θέση Γλάστρες θα πέσει, έπεσε, κάτι τέτοιο μάλλον μετά από πολύ ταλαιπωρία και απίστευτη γραφειοκρατία.

*Ελλάς το μεγαλείο σου με τη δυσλειτουργία του Δημοσίου!

*Τώρα γιατί το Αεροπορικό σώου έφθασε μέχρι το Παγγαίο αλλά δεν σταμάτησε αν και περνούσε από τη Χρυσούπολη, αυτό δεν το κατάλαβα!

*Θα περιμένω το επόμενο αναλυτικό δελτίο τύπου του Δημάρχου Νέστου μπας και ενημερωθώ.

*Ο Φούχτελ ξανά στην Καβάλα και αναρωτιέμαι τι έχει στην ατζέντα και ποια τα οφέλη για τον τόπο μας με τα ανοίγματα που επιχειρεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

*Στο γάμο του Ρουβά και π. Υπουργός της Καβάλας.

*Ευεργετική και αισθητή  η μικρή πτώση της θερμοκρασίας και στην περιοχή μας.

*Πολύς τουρισμός στην περιοχή μας και η κίνηση στους δρόμους ιδιαίτερα αυξημένη.

*Φουλ και η παραλία της Καβάλας με τα καλά της πεζοδρόμησης της παραλιακής μετά από απόφαση του ΟΛΚ να είναι πλέον ορατά.

*Λόγω Φιλιάγκου λειτουργεί ο ανταγωνισμός στις ακτοπλοϊκές από και προς Θάσο μου έλεγαν τις προάλλες επαγγελματίες φορτηγατζήδες.

*Στα Λιπάσματα επικρατεί μια περίεργη ησυχία μετά τα δικαστήρια που κερδίζουν οι εργαζόμενοι και τις αποζημιώσεις που πρέπει να πάρουν εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα.

*Μεγάλη προσοχή χρειάζεται για τους λουόμενους που κινούνται στην Καλαμίτσα μιας και ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας και οι διαβάσεις συνήθως δεν δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας ως προς τη διέλευσή τους.

*Εμμανουηλίδης και Παπαφιλίπου μας ενημερώνουν για τα έργα και τις ημέρες του π. τσάρου Γιάννου Παπαντωνίου έχοντας ακόμα το ηθικό πλεονέκτημα.

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Tα voucher του ΕΣΠΑ στους Παιδικούς σταθμούς της Καβάλας Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Ν. Χουντής :«Καμία επιδημία δεν έχει σύνορα, κανένας φράχτηςδεν την εμποδίζει Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Λ.Φουντούλης: Ανάγκη δίκαιου φορολογικού συστήματος Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Επενέβη στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΑΕΠ της χώρας έπεσε κατά εν τρίτον» Αναρτήθηκε 3 Ιουλίου 2017 «Το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμείς ή ο ΣΥΡΙΖΑ» Αναρτήθηκε 19 Ιουνίου 2017 ΑΛΛΑΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ Αναρτήθηκε 12 Ιουνίου 2017 Υποβαθμίζουν όλες οι κυβερνητικές επιλογές συνειδητά την Επαρχία Νέστου Αναρτήθηκε 8 Ιουνίου 2017 Εθελοντική αιμοδοσία Αναρτήθηκε 31 Μαΐου 2017 Ο διχασμός είναι μαρασμός! Αναρτήθηκε 30 Μαΐου 2017 Γ.Πασχαλίδης: Τίποτα νεότερο από την επίσκεψη Αποστόλου Αναρτήθηκε 18 Μαΐου 2017 Πρωταθλητές στο να «λέμε και να ξε-λέμε»