Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 22/01/2018

*Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάει ο λαός και αυτό που έγινε 26 χρόνια μετά το πρώτο συλλαλητήριο στη Θες/νικη αποδεικνύει ότι ο λαός μπορεί να δέχεται «αδιαμαρτύρητα» τα τελευταία 8 χρόνια τα μνημόνια αλλά δεν θα αφήσει να περάσει η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία των Σκοπίων.

*Σε αδιέξοδο αναμένεται να οδηγηθεί η διαπραγμάτευση μετά και τη φωνή λαού τη Κυριακή από τη Θες/νικη και αυτοί που θα πρέπει να το χρεωθούν είναι οι Σκοπιανοί οι οποίοι καπηλεύονται εδώ και χρόνια την ιστορία μας.

*Το ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χθες πριν τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας είπαν ότι και αυτό το Εθνικό πρόβλημα (Σκοπιανό) έσκασε στα χέρια της κυβέρνησης δεν έχουν άδικο. Απομένει όμως να δούμε πως θα χειριστούν την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Θες/νικης.

«Που είναι η βασιλόπιτα;» ρώτησαν με χιούμορ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που χθες το μεσημέρι βρέθηκαν στο γραφείο του.

*Δεν έχασε ευκαιρία ο Δέμπας να απαντήσει ότι μπορεί να παραγγείλει με ένα τηλ. αλλά γρήγορα με χαμόγελα το όλο γεγονός ξεπεράστηκε…

*Πάνω από 19 λεωφορεία του Υπεραστικού Κτελμετέφεραν κόσμο από διάφορα σημεία του Νομού στη Θες/νικη.

*Στην εξέδρα των ομιλητών έδωσε το παρόν και ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ.κ. Στέφανος αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες.

*Μετρά και η παρουσία αλλά και η απουσία Μακεδόνων βουλευτών στο Συλλαλητήριο της Θες/νικης από όλα τα κόμματα.

*Εθιμοτυπική η επιστροφή χθες των επαναπροσληφθέντων στη ΒΦΛ (επίσκεψη γνωριμίας) και όπως έμαθα τα χαμόγελα περίσσεψαν στη Ν.Καρβάλη.

*Κόπηκαν πολλές βασιλόπιτες και εξακολουθούν να κόβονται και οι ευχές μακάρι να πιάσουν τόπο…αν και παρατηρείται συνωστισμός γαλάζιων!

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 18/01/2018

*Λάβρος κατά της Φώφης ήταν μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο π. Υπουργός του Πασόκ Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος χαρακτηρίζοντας τη σύμπλευση με τη ΝΔ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων απαράδεκτη.

* «Θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας και να μην δεχτούμε τον όρο Μακεδονία μέσα στην ονομασία για τα Σκόπια μιας και κάτι τέτοιο εγκυμονεί πολλαπλούς κινδύνους. Αν είχα το κουράγιο και ήμουν απόλυτα υγιής θα γυρνούσα ως μακεδόνας πολιτικός όλοι τη Β.Ελλάδα και θα μάζευα υπογραφές.

*Στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αναφέρθηκε στην προχθεσινή της συνέντευξη η Δήμαρχος Καβάλας και όπως μαθαίνω η πλευρά Σιμιτσή Μουριάδη ετοιμάζει απάντηση με δική της λίστα από έργα.

*Εντωμεταξύ έχει ξεκαθαρίσει και η υπόθεση διαδοχής στην δημοτική παράταξη ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ του Κ.Σιμιτσή με το Θ.Μουριάδη να ανακοινώνει οσονούπω και επίσημα την κάθοδό του ως επικεφαλής.

*Από βδομάδα επιστρέφουν στις δουλειές τους στα λιπάσματα οι απολυμένοι και κάποιοι περιμένουν τον Νεφελούδη να τους συνοδεύει στην είσοδό τους από τη πύλη.

*Που να θυμηθούμε εκείνες τις εποχές επί Μπεχράκη που οι εργαζόμενοι πήγαιναν στη δουλειά τους από θαλάσσης!

*Τα στελέχη του ΠΑΜΕ μπήκαν πιο δυναμικά με την είσοδο του νέου έτους και αυτό φαίνεται από τις κινητοποιήσεις τους και σε τοπικό επίπεδο.

*Γιόρταζαν ο Θανάσης και η Αθανασία χθες και δούλεψαν ταβέρνες ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία  και μπαράκια!

*Πανικός γίνεται εν όψει του συλλαλητηρίου και στις κατά τόπους ενορίες όπου πολλοί ιερείς επιθυμούν να μετέχουν του Συλλαλητηρίου αλλά έχουν ένα κράτημα!

*Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καταγγέλλει την κυβέρνηση για τα νέα προαπαιτούμενα που μπήκαν με το καλημέρα και η διοίκηση του Επιμελητηρίου προετοιμάζει συνάντηση μαζί τους μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 17/01/2018

*Ο λαός θέλει να βγει και να φωνάξει για την ονομασία των Σκοπίων αλλά του την έχουν «πέσει» όλοι και με το κοντό και το μακρύ τους επιχειρούν να φοβίσουν προκαλώντας ευτυχώς ακόμα περισσότερο το λαικό αίσθημα.

*Η ονομασία των Σκοπίων θα αποτελέσει τη σταγόνα που αναμένεται να ξεχειλίσει το ποτήρι των Εθνικών θεμάτων και κάποιοι φοβούνται αλυτρωτικές διαστάσεις με την επισημοποίηση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου.

*Η Μεγάλη Λέσχη θέλει μελέτη… το ασανσέρ στην Παναγία τις ευλογίες της Εφορείας Αρχαιοτήτων …και μετά περιμένουμε να δούμε έργα που άμεσα να καλυτερεύουν τη ζωή μας.

*…και για να μην γίνομαι ισοπεδωτικός , και όσα έργα προγραμματίζονται αυτά χρειάζονται μία και δύο πολλές φορές θητείες προκειμένου να ολοκληρωθούν.

*Εκεί που το έχουμε φυσικά στην Καβάλα τερματίσει…είναι στην ροζ καπναποθήκη στο καπνεργάτη όπου το όλο έργο έχει ¨φάει¨ αρκετούς Δημάρχους από εποχής Εριφυλλίδη.

*Επιτήδειοι που το παίζουν επενδυτές επιχειρούν να πάρουν τις οικονομίες σας και καλό θα είναι να έχετε αυξημένη προσοχή μιας και όπως ακούω τα κρούσματα απατεώνων πληθαίνουν.

*Οι τουριστικές εκθέσεις ανά τον κόσμο τραβούν το ενδιαφέρον όσων εμπλέκονται με τον τουρισμό και δικαιωματικά το ενδιαφέρον είναι μεγάλο μιας και πολλοί εξασφαλίζουν καλά εισοδήματα από την συγκεκριμένη επαγγελματική δραστηριότητα.

*Εκανε απολογισμό έργων η Τσανάκα και στο πλευρό της βρισκόταν ο Τουλκίδης και η Δρακονάκη.

*Τώρα όπως μαθαίνω μέχρι να έρθει η ώρα των αλλαγών στη διοίκηση του Δήμου οι περισσότεροι σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης έχουν αυξημένη αγωνία.

*Το κλειστό γυμαναστήριο της Νικήσιανης θα βάλει μπρος η διοίκηση στο Δήμο Παγγαίου και καλά θα κάνει.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 16/01/2018

*Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή με τα κόμματα να έχουν εκφράσει συγκεχυμένες απόψεις και να υπάρχει πανσπερμία θέσεων και απόψεων. Κάποιοι μάλιστα θέλουν και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη!

*Η Χρυσή Αυγή έχει εκφράσει ανοικτά τη θέση της για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο ενώ το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αποτελεί ακόμα ένα σημείο τριβής το οποίο αναμένεται να μπει για ακόμα μία φορά στο τραπέζι του Νίμιτς προς διαπραγμάτευση.

*Τώρα τι και αν έχουμε αλώσει εδώ και χρόνια οικονομικά τα Σκόπια με το Ελληνικό επιχειρείν να κυριαρχεί…τι και εάν έχουμε ειδική ζώνη τροφοδοσίας στο λιμάνι της Θες/νικης και προς το κρατίδιο των Σκοπίων… αυτά φαίνεται ότι δεν αποτελούν μοχλούς πίεσης μιας και οι Σκοπιανοί εμφανίζονται ισότιμοι συνομιλητές στα διεθνή φόρα!

*Το να πουληθεί καινούριο ΙΧ από κάποια αντιπροσωπεία και στην περιοχή μας αποτελεί πλέον είδηση, μιας και τα μεταχειρισμένα και γερασμένα ΙΧ είναι τα μόνα προσιτά για τις τσέπες των Ελλήνων.

*Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας έγινε ενημέρωση για τη ΔΕΥΑΚ με τη παρουσία φυσικά του Προέδρου της επιχείρησης και των εργαζομένων. Το ότι βγήκε αλώβητος ο Ξανθόπουλος παρά την ιδιαίτερη μεταλιντέ του αυτό προκάλεσε ακόμα περισσότερο κάποιους από τους αντιπολιτευόμενους.

*Κάποιοι πάντως περιμένουν (όχι άμεσα) τις φημολογούμενες αλλαγές στη διοίκηση στο Δήμο Καβάλας και την επίσης φημολογούμενη αντικατάσταση του σημερινού Προέδρου της ΔΕΥΑΚ.

*Τελικά τα μέιλ των βουλευτών της κυβέρνησης στο Ν.Καβάλας έχουν αλλάξει και με το δίκιο τους οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Καβάλας.

*Για την αποκατάσταση του τεταμένου κλίματος ο νέος Πρόεδρος του οργάνου κάλεσε τους βουλευτές σε ενημερωτική σύσκεψη την ερχόμενη Κυριακή αφήνοντας τα μέιλ και σηκώνοντας ο ίδιος το τηλέφωνο.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 15/01/2018

*Ως στρίβειν δια του αρραβώνος εμφανίζουν κάποιοι την υπόθεση με την ονομασία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προκειμένου να περάσουν τα προαπαιτούμενα και μετά να ξαναμπεί η υπόθεση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

*Αυτό που όλα τα ΙΧ βρίσκονται υπό την απειλή κλήσης παρκαρισμένα εκτός των φθηνών (κατά γενική ομολογία) πάρκινγκ στην Καβάλα δείχνει ότι τα πορτοφόλια μας αντί να γεμίζουν αδυνατίζουν επικίνδυνα!
*Αυτό είναι το θέαμα που αντικρύζεις όταν κάνεις την βόλτα σου παραλία.

*Για την έκθεση της Βομβάης στην μακρινή Ινδία πετάει σήμερα η Πρόεδρος της Δημωφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου.

*Το ότι κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβε το εμαιλ με την πρόσκληση για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου αυτό το θεωρώ μεγάλη γκαντεμιά.

*Τα ίδια και τα ίδια με την κοπή της πίτας της ΘασιακήςΕνωσης μιας και το θέμα των δρομολογίων των φέρυ απασχόλησε και πάλι τους παρευρισκομένους.

*Ο π. βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να βρίσκεται ως πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο του κόμματος διαψεύδοντας και χαρακτηρίζοντας ως ύποπτες τις διαρροές περί καθόδου του στις δημοτικές εκλογές στο Παγγαίο.

*Συνωστισμός στις πιτακοπές από γαλάζια στελέχη, Τσαταλμπασίδης, Λαζαρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Καλαντζής, Πασχαλίδης, έχουν τις λιγότερες απουσίες.

*Χιονάκι στα ψηλά από χθες και καλό θα είναι να προσέχετε όλοι όσοι κυκλοφορείται τις πρώτες πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες.

*Κάποιοι τρολάρουν τον Καζακη του ΕΠΑΜ και του αποδίδουν σχολιασμούς περί μη συμμετοχής στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΛΕΔΟΝΙΑ.

*Το ξεκαθάρισε ευτυχώς έγκαιρα.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 11/01/2018

*Στη ΔΕΥΑΚ θα έπρεπε όλοι να εργάζονται για το καλό της επιχείρησης και τα προβλήματα να λύνονται εντός της επιχείρησης και όχι στις Εισαγγελικές αίθουσες.

*Οι προσωπικές διενέξεις και η σπέκουλα των προθύμων αντιπολιτευομένων πλευρών πλήττουν τη λειτουργία της επιχείρησης.

*Η αντικατάσταση του σημερινού Προέδρου Νίκου Ξανθόπουλου θεωρείται βέβαιη μαζί με τις αλλαγές που έρχονται στη διοίκηση τέλος Ιανουαρίου.

*Θεωρείται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές βέβαιη η επιστροφή της Κορίνας Χιώτη Πρασσα και του Χαράλαμπου Κουφατζή ενώ θα μετακινηθεί ο Γιώργος Φιλόσογλου.

*Μιλώντας στον αέρα του Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έθεσε το εξής ερώτημα. «Πως μπορεί το ίδιο λογισμικό έκδοσης λογαριασμών που λειτουργεί άψογα στους Δήμους Παγγαίου και Νέστου να δημιουργεί προβλήματα στο Δήμο μας;»

*Σε παρέμβασή του στο ίδιο ραδιόφωνο ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ Κώστας Χανδρουλίδης ζήτησε να περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης, υπεραμυνόμενος από την άλλη τη δυνατότητα ως μέλος του Δ.Σ. να έχει πρόσβαση σε έγγραφα όπως άλλωστε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τον είχε προτρέψει κατά δήλωσή του.

*Η Ελληνική γραφειοκρατία σε όλο το μεγαλείο της μιας και η μεταφορά μαθητών στο ΕΠΑΛ της Θάσου με ταξί και λεωφορεία δεν λειτουργεί δωρεάν με την καταβολή του αντίστοιχου μισθώματος από την πολιτεία, μιας και η όλη διαδικασία για να ευδοκιμήσει γραφειοκρατικά χρειάζεται πέρα των τριών μηνών.

*Ο πόλεμος της νάιλον σακούλας και οι γκρίνιες των πελατών που επιβαρύνονται οικονομικά πολλές. Μήπως θα έπρεπε τα σούπερ μάρκετ να στραφούν στην χάρτινη σακούλα μιας και όλα γίνονται για λόγους οικολογίας;

*Από το 2007 είχε τοποθετηθεί δίκτυο ύδρευσης στην Παναγία το οποίο μετά από 10 χρόνια σήμερα δόθηκε επιτέλους προς χρήση.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 10/01/2018

*Τα λιμάνια μας είναι πραγματικά φιλέτα και η πώλησή τους αναρωτιέμαι αν θα ωφελήσει τη χώρα η τους δανειστές μια και το βαρέλι εξακολουθεί να μην έχει πάτο!

*Η Αλεξάνδρα Τσανάκα μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 αναγνώρισε τη συμβολή των Συριζαίων βουλευτών όσον αφορά την επαναπρόσληψη των απολυμένων στα λιπάσματα.

*Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε η αγωνιστική διάθεση των π. εργαζομένων και των οικογενειών τους που χωρίς αυτή δεν θα υπήρχε η σημερινή θετική έκβαση.

*Δεν γνώριζε μάλιστα ότι τράπεζα έβγαλε σε πλειστηριασμό ακόμα και τα γραφεία που νοίκιαζε η Λαϊκή Ενότητα στην πρωτεύουσα.

*74.000 ευρώ στοίχισε ο βυθιζόμενος αυτόματος κάδος στην Παναγία και όπως δήλωσε στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης θα πρέπει οι κάτοικοι να μην πετούν μπάζα και άλλου είδους αντικείμενα πέρα από σκουπίδια.

*Όσον αφορά τις καταστροφές στην παιδική χαρά στο πάρκο Φαλήρου ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι θα κατατεθεί μήνυση και υπάρχουν και βίντεο από τους βανδαλισμούς προκειμένου να κάτσουν κάποιοι στο σκαμνί.

* «Δεν μπορούμε να αφήνουμε τέτοιες συμπεριφορές χωρίς να επιβάλλεται ο νόμος μιας και πρόκειται για χρήματα του Καβαλιώτικου λαού που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα σπαταλά…» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουρουκίδης αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο από αυτούς που κατέστρεψαν δημοτική περιουσία να ζητήσουν συγνώμη και να πληρώσουν τα «σπασμένα» προκειμένου να μην έχουν νομικές συνέπειες.

*Παίζουν με τα νεύρα μας τα άτομα που με ένα σπρέυ μουτζουρώνουν κτίρια.

*Χαμός γίνεται και με τα κολωνάκια που ο καθένας όπου νομίζει αφαιρεί από πεζοδρόμους προκειμένου να βολέψει το ΙΧ του.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 09/01/2018

*Πλειστηριασμοί… και πρώτης κατοικίας που δεν μπορούμε (αν και αριστεροί) να προφυλάξουμε με νομοθετικές ενέργειες.

*Τα νέα προαπαιτούμενα θυμίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τα πικρά ποτήρια φαρμακευτικών αγωγών τα οποία όμως ποτέ δεν οδηγούν στην αποθεραπεία και ίαση του βαρέως ασθενούς που λέγεται Ελλάδα.

*Οι νέες περικοπές βαφτίζονται μεταρρυθμίσεις και ο δρόμος της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί στην εμπιστοσύνη των επενδυτών που τυγχάνει να έχουν σχέση και με τους δανειστές και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

*Η αισιοδοξία των κυβερνητικών στελεχών δεν ανταποκρίνεται με το λαικό αίσθημα που ζητά ολοένα και περισσότερη ρευστότητα στην αγορά και φυσικά θέσεις εργασίας.

*Να μην μιλήσουμε για το ύψος των μισθών οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.

*Τώρα στο θέμα της Μακεδονίας οι ΑΝΕΛ δεν κάνουν ούτε εκατοστό πίσω αναφορικά με το όνομα των Σκοπίων και αναμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν τα στελέχη του Καμμένου σε περίπτωση που τους ζητηθεί νέα κωλοτούμπα!

*Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και η κίνηση στην αγορά είναι νωχελική.

*Τελικά χωρέσαν όλοι στα λιπάσματα η έρχονται απολύσεις για αυτούς που ήδη δούλευαν στο εργοστάσιο;

*Αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να ερευνήσουν πολύ υπεύθυνα όσοι πανηγυρίζουν σήμερα γιατί η ανεργία δεν έχει χρώματα και καταγωγή!

*Τα εύσημα πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την ευνοϊκή κατάληξη της υπόθεσης των απολυμένων των λιπασμάτων.

*Ο Δήμαρχος Θάσου είναι ο μόνος ο οποίος δεν έχει αντιπολίτευση σε σχέση με τους συναδέλφους του σε Καβάλα, Παγγαίο και Νέστο όπου οι διοικήσεις σφυροκοπούνται κάποιες φορές ανελέητα!
*Αυτό είναι πραγματικό κατόρθωμα λένε οι παλιοί νησιώτες για τον Κώστα Χατζηεμανουήλ

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 08/01/2018

*Καλή Χρονιά και καλές ειδήσεις ως είθισται ευχόμαστε εμείς οι καλαμαράδες κάθε αρχή του χρόνου.

*Το 2017 και τι δεν άφησε πίσω του…

*Μνημόνια, κατήφεια, υπερφορολόγηση, ανεργία, λουκέτα και την χαμένη Ελπίδα…

*Όλοι αναζητούν την πόρτα εξόδου από τα μνημόνια αλλά δεν βλέπουν την πολυπόθητη ανάπτυξη να μπαίνει παρά τα 7 χρόνια που έχουν περάσει σε στέρεες βάσεις.

*Μικροχαρές και γιορτινές στιγμές άφθονες πασπαλισμένες με την ρωμαίικη αισιοδοξία και φιλότιμο αλλά όπως φαίνεται δεν φθάνουν να αλλάξουν το κλίμα που μπορεί να ήταν γιορτινό στην αγορά αλλά δεν έφερε στα ταμεία των μικρομεσαίων τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

*Καλά τα νέα από την τουριστική κίνηση αν και δεν είναι καλοκαιρινή περίοδος με τους Βουλγάρους και τους Τούρκους να απολαμβάνουν την Καβάλα και το ανάγλυφό της.

*Το 2018 μας έδωσε ένα σαφές μήνυμα με τα ξενοδοχεία να αγγίζουν την πληρότητα και τις ψαροταβέρνες και τα καταστήματα εστίασης να γεμίζουν.

*Πρέπει να ασχοληθούμε επιτέλους σοβαρά με τη βαριά βιομηχανία που ακούει στο όνομα τουρισμός και φέρνει κέρδη και ελπίδα στους κατοίκους αυτού του τόπου.

*Το χερσαίο τμήμα του Νομού Καβάλας επιτέλους ανακαλύπτει τα τουριστικά οφέλη της Θάσου και των νησιωτών απέναντι, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι η μοναδική γεωγραφική θέση της Καβάλας ήρθε επιτέλους η ώρα να την εκμεταλλευτούμε.

*Στον πολιτικό στίβο όλοι βρίσκονται σε προεκλογικούς ρυθμούς και οι συνεργασίες, οι προσκλήσεις, τα πάρε δώσε και τα τσιμπούσια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

*Δεν είναι επίσης λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί έγινε η επαναπρόσληψη των απολυμένων και η τελική τους δικαίωση προκαλώντας ακόμα περισσότερο οργή σε οικογένειες που ζούσαν μέσα στην αβεβαιότητα τόσους μήνες.

 

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Αναρτήθηκε στις 20/12/2017

 

*Η Στήλη σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και θα επανέρθει με τη νέα χρονιά

 

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017 Λ.Φουντούλης: «Το Κίνημα μας ήταν το μόνο που στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων» Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 «Σε κακό χάλι» παραμένουν τα σχολικά κτίρια Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ