Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πέστα Χρυσόστομε

ΚΑΒΑΛΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ – Νεκρός 70χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ

Αναρτήθηκε στις 21/11/2022

ΚΑΒΑΛΑ - Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 70χρονο πεζό, επι της οδού Βότση, στην συμβολή αυτής με την οδό Βενιζέλου λίγο μετά τη μία σήμερα το μεσημέρι.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φρενάρει. Το αυτοκίνητο πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τον άτυχο 70χρονο παρασύροντας ότι βρήκε μπροστά του.

 

ΚΑΒΑΛΑ – Από Διευθύνουσα του ΟΛΚ… Επίκουρη καθηγήτρια του ΔΙΠΑΕ – Απομένει η δημοσίευση στο ΦΕΚ

Αναρτήθηκε στις 19/11/2022

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Κυριακάτικη "Ν"

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Φονική έκρηξη στην ΤΑΞΙΜ

Αναρτήθηκε στις 13/11/2022

Φονική η έκρηξη σε πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη όπου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 53 έχουν τραυματιστεί.

Ο τοπικός κυβερνήτης Vasip Sahin δήλωσε ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση. Όμως ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε μία ώρα αργότερα, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο. Και λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους και 53 τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Τρεις Ισραηλινοί ήταν μεταξύ των τραυματιών, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, στηριζόμενα στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, αλλά οι εθνικότητες των άλλων θυμάτων δεν επιβεβαιώθηκαν αμέσως.

πηγή: Θέμα

 

Ο παγκόσμιος πληθυσμός, θα αριθμεί 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα μέσα Νοεμβρίου

Αναρτήθηκε στις 08/11/2022

Ο παγκόσμιος πληθυσμός, που θα αριθμεί 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα μέσα Νοεμβρίου, θα συνεχίσει να αυξάνεται αν και με πιο βραδείς ρυθμούς, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, που υπογραμμίζει τη σημαντική δημογραφική ποικιλομορφία μεταξύ ορισμένων περιοχών του πλανήτη.

Επιβράδυνση

Το τμήμα του ΟΗΕ που ασχολείται με το δημογραφικό και τον παγκόσμιο πληθυσμό εκτιμά ότι η ανθρωπότητα θα φτάσει τα 8 δισεκ. ανθρώπους στις 15 Νοεμβρίου, υπερτριπλάσιος αριθμός από τα 2,5 δισ. του 1950.

Αλλά «μήνυμα-κλειδί», «ο ρυθμός της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μειωθεί δραστικά από την κορύφωση της δεκαετίας του 1960», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ρέιτσελ Σνόου, από το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον πληθυσμό.

Η αύξηση αυτή μειώθηκε έτσι από το 2,1% μεταξύ του 1962 και του 1965 κάτω από το 1% το 2020 και μπορεί να υποχωρήσει περαιτέρω γύρω στο 0,5% το 2050.

Περίπου 9 δισ., μετά 10;

Δεδομένου του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία και της αύξησης του προσδόκιμου ζωής, ο πληθυσμός θα συνεχίζει παρόλα αυτά να αυξάνεται, με περίπου 8,5 δισ.. το 2030, 9,7 δισ. το 2050, πριν από την «κορύφωση» στα 10,4 δισεκ. τη δεκαετία του 2080 και μια στασιμότητα έως τα τέλη του αιώνα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΟΗΕ.

Όμως εμφανίζουν την ίδια εικόνα όλα τα μοντέλα για το μέλλον. Έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) που δημοσιεύθηκε το 2020 προβλέπει κορύφωση πολύ νωρίτερα, το 2064, χωρίς να φτάνει ο πληθυσμός τα 10 δισ., αγγίζοντας τα 9,7 δισ, και στη συνέχεια μια μείωση έως τα 8,8 δισ. το 2100.

«Είμαστε χαμηλότερα (από τον ΟΗΕ) διότι έχουμε ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο γονιμότητας», που προβλέπει συγκεκριμένα 1,66 παιδιά ανά γυναίκα το 2100, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Στάιν Εμίλ Βόλσετ, εκ των βασικών συντακτών της έρευνας, που εκτιμά ότι η αύξηση θα σταματήσει «μεταξύ 9 και 10 δισεκ.».

Μειωμένη γονιμότητα

Το 2021, το μέσο ποσοστό της γονιμότητας ήταν 2,3 παιδιά ανά γυναίκα, έναντι περίπου 5 το 1950, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, που προβλέπει 2,1 το 2050.

«Έκτοτε, η πλειονότητα των κατοίκων του κόσμου ζει σε χώρες όπου η γεννητικότητα είναι κάτω από το ποσοστό της αναπλήρωσης του πληθυσμού», σχολίασε η Ρέιτσελ Σνόου. 

Ολοένα και πιο ηλικιωμένοι

Ένας σημαντικός παράγοντας στην αύξηση του πληθυσμού είναι ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής αυξάνεται: 72,8 έτη το 2019, δηλαδή εννέα χρόνια περισσότερα απ’ ό,τι το 1990. Και ο ΟΗΕ προβλέπει να φτάσει τα 77,2 έτη το 2050.

Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη μείωση της γεννητικότητας: το ποσοστό των άνω των 65 ετών αναμένεται να αυξηθεί από το 10% το 2022 στο 16% το 2050. Μια γήρανση που έχει επιπτώσεις στην αγορά εργασίας, στα συνταξιοδοτικά συστήματα, την πρόνοια για τους ηλικιωμένους. Έτσι «ολοένα και περισσότερες χώρες μάς ζητούν να τις βοηθήσουμε να καταλάβουν πώς θα μπορούσαν να αυξήσουν τον πληθυσμό τους», λέει η Ρέιτσελ Σνόου.

Πρωτόγνωρη ποικιλομορφία

Παρά την ακρίβεια, οι προηγούμενοι αριθμοί κρύβουν την τεράστια δημογραφική ποικιλομορφία: Πάνω από το μισό της αύξησης του πληθυσμού έως το 2050 θα προέλθει από μόλις 8 χώρες, σύμφωνα με τον ΟΗΕ: τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, την Ινδία, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, τις Φιλιππίνες και την Τανζανία.

Η μέση ηλικία επίσης εμφανίζει τέτοια ποικιλομορφία, με 41,7 έτη στην Ευρώπη συγκριτικά με 17,6 έτη στην υποσαχάρια Αφρική. «Στο παρελθόν, οι πολίτες των χωρών ήταν κοντά ηλικιακά, κυρίως νεαροί: στο μέλλον, οι χώρες θα είναι κοντά στην ηλικία, κυρίως ηλικιωμένοι», αλλά στην παρούσα φάση της ιστορίας «ο κόσμος είναι πολύ μοιρασμένος», τονίζει η Ρέιτσελ Σνόου.

Αυτές οι διαφορές μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στις γεωπολιτικές σχέσεις, σημειώνουν ορισμένοι ειδικοί.

Η Ινδία θα ξεπεράσει την Κίνα

Κάτι άλλο που αποτυπώνει την αλλαγή της τάσης είναι ότι οι δύο πολυπληθέστερες χώρες, η Κίνα και η Ινδία, θα ανταλλάξουν θέσεις στο βάθρο από το 2023, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Ο πληθυσμός της Κίνας και οι 1,42 δισ. κάτοικοί της το 2022 θα αρχίσουν να μειώνονται για να φθάσουν το 1,3 δισεκ. το 2050. Και μόνο 800 εκατ. έως το τέλος του αιώνα.

Ο ινδικός πληθυσμός του 1,41 δισ. το 2022, παρά το γεγονός ότι υποχωρεί κάτω από το ποσοστό αναπλήρωσης, θα συνεχίσει να αυξάνεται, και αναμένεται να φτάσει τα 1,66 δισ. το 2050.

Το 2050, η Ινδία αναμένεται να είναι η πολυπληθέστερη χώρα, μπροστά από την Κίνα. Στην τρίτη θέση, θα παραμείνουν οι ΗΠΑ αλλά μαζί με τη Νιγηρία, με 375 εκατομμύρια κατοίκων.

πηγή: ΒΗΜΑ

 

ΔΡΑΜΑ – Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και παράνομη οπλοφορία

Αναρτήθηκε στις

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και παράνομη οπλοφορία.

Πρόκειται για τον (επ) DILARI (ον)  KUPATADZE του ILIA και της AGRAFINA, γεννηθέντα την 10-5-1949.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 06-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

4 διακινητές στα χέρια της ΕΛΑΣ

Αναρτήθηκε στις 05/11/2022

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την 4 και 5-11-2022, σε περιοχές του Έβρου και της Δράμας,  από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στις Φέρες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν τον έναν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος διακινητής και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι προηγουμένως, ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Συνόρων - Αλεξανδρούπολης και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα στον οικισμό των Φερών και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως λίγο αργότερα εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Επιπλέον έπειτα από επιστάμενες έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν στον οικισμό των Φερών και τον δεύερο δράστη, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο ανωτέρω Ι.Χ.Φ όχημα. 

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Επαρχιακή οδό Δράμας – Αμφίπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Παρανεστίου Δράμας. 

 

ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ – ΡΑΨΑΝΗ – Αυτή τη φορά την «πλήρωσε» ο κρουνός

Αναρτήθηκε στις 04/11/2022

Νέο τροχαίο ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καβάλα στην περιοχή ραψάνη όταν ΙΧ αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ξηλώνοντας και τον πυροσβεστικό κρουνό με αποτέλεσμα αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία.

Από τύχη λόγω και την πολύ πρωινής ώρας δεν είχαμε στην περιοχή περαστικούς και κυρίως μαθητές που κινούνται προς τα γειτονικά σχολεία.

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 74χρονος στη ΜΕΘ

Αναρτήθηκε στις 03/11/2022

Τραγική ειρωνεία το ζευγάρι των ηλικιωμένων που ζούνε μόνιμα στη Γερμανία παρέμεινε για λίγες ακόμα μέρες στην Καβάλα προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες υποχρεώσεις κάτι που διεκοψε κατά βίαιο τρόπο το "τρελλό" Yaris εχθές Τετάρτη το μεσημέρι όταν ο οδηγός του ακολουθώντας μία τρελλή πορεία καβάλησε το διάζωμα πέρασε στο απέναντι ρεύμα στην οδό ερυθρού σταυρού στο κέντρο της Καβάλας και έπεσε πάνω στο ζευγάρι των ηλικιωμένων που κινούνται ανύποπτοι στο αντίθετο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα.

Ο 74χρονος με πολαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά τα απανωτά χειρουργεία και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή,

Ελαφρύτερα τραυματισμένη η 70χρονη σύζυγός του η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και αναμένεται να έχει πάρει εξιτήριο.

Εντωμεταξύ με λίγες μόνο αμυχές χωρίς να χρήζει περαιτέρω νοσηλείας βρίσκεται καλά στην υγεία του ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ.

 

Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου με το Make A Wish στη Θάσο

Αναρτήθηκε στις 01/11/2022
 

Π.Ε. KABAΛΑΣ – ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ – Πρώην νεωκόρος Παναγίας Φανερωμένης: «…μακριά από ρουφιάνες και λούγκρες!!!»

Αναρτήθηκε στις 30/10/2022

Αναστατωμένο είναι το χριστεπώνυμο πλήρωμα τόσο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης όσο και του παρεκλησίου της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ηρακλείτσα με τα όσο αναφέρονται και σχολιάζονται μέσα από τα social media το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα ο επί σειρά ετών νεωκόρος τόσο του ιερού ναού όσο και του παρεκκλησίου της Αγίας Μαρίνας κ. Παναγιώτης Πατσάκος ο οποίος χαίρει εκτιμήσεως από τους ενορίτες κατοίκους του παραθεριστικού θερέτρου της Νέας Ηρακλείτσας φέρεται να είναι πυρ και μανία για την άρον άρον απομάκρυνσή του (οι πληροφορίες στη "Ν" ενοριτών μιλούν για αναιτιολόγητο διωγμό τόσο του νεωκόρου όσο και Επιτρόπων}.

Να σημειωθεί ότι στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης καθώς και στο Παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ηρακλείτσα πραγματοποίήθηκαν την καλοκαιρινή περίοδο πάνω από 150 μυστήρια (γάμοι, βαπτίσεις) και όλα έδειχναν να εξελίσσονται θετικά για το ναό αλλά και τη Μητροπόλη Ελευθερούπολης.

Αναπάντητα λοιπόν παραμένουν στην μικρή τοπική κοινωνία που είναι αναστωμένη αλλά και στους πιστούς τα ερωτήματα για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στην "έξοδο" από το ναό (κάποιοι μιλούν στην Νέα Ηρακλείτσα για διωγμό) 3 Επιτρόπων και του νεωκόρου, ενώ από την άλλη ο αντικατασταθής Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αναγνωστόπουλος αναβαθμίζεται σε ιεροκύρηκα της Μητρόπολης ο οποίος μάλιστα είναι μέχρι σήμερα ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία μιας και κατάφερε μαζί με τους πρώην επιτρόπους του να κάνει τον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης αλλά και το παρεκκλήσι σήμειο προσευχής και τέλεσης μυστηρίων με τους πιστούς να επιλέγουν την Νέα Ηρακλείτσα.

Μετά από ένα μικρό γεύμα με φίλους του, χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του πρώην νεωκόρου που έκανε στο fb... "κραυγή" προς τη Μητρόπολη Ελευθερούπολης προκειμένου να παρέμβει, σχετικά με τα όσα φέρεται να συμβαίνουν στην άλλοτε φιλήσυχη τοπική ενορία της Νεας Ηρακλείτσας.

Panagiotis Patsakos

9 Οκτωβρίου στις 3:07 μ.μ.  · Μαζί με αγαπημένους μου φίλους...μακριά από ρουφιάνες και λούγκρες!!

-------------------------------------

Απαντώντας μάλιστα ο ίδιος σε σχόλια στο προφίλ του στο fb κάτω από την παραπάνω ανάρτηση ο πρώην πια νεοκόρος του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης αλλά και του Παρεκλησίου της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ηρακλείτσα λέει χαρακτηριστικά:

..."Κρίμα. 2 χειμώνες δίπλα στην εκκλησία χωρίς αποδοχές σεβόμενος την κατάσταση,τότε που κάποια καρναβάλια το έπαιζαν αντιεμβολιαστές και καταφερόντουσαν ενάντια του Μητροπολίτη και της Μητροπόλεώς μας και σήμερα κατάντησαν γλυφτράκια τους και ρουφιάνοι τους,μεταφέροντας τους ό,τι φαντάζονται μπας σβήσουν καμία αμαρτία του παρελθόντος τους".

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 1 Δεκεμβρίου 2022 ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Αντικαθιστούν την Κυριακή το Βέρρο ο οποίος δεν «τραβάει» για τον Δήμο Καβάλας Αναρτήθηκε 1 Δεκεμβρίου 2022 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2022 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Καθαρισμός φρεατίων στο Παληό Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2022 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ – Ανεβάζει τους τόνους η υποψήφια για το Δήμο Καβάλας Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2022 «Ξάνθη για Όλους»: Η Ξάνθη σε κρίση Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2022 Αντιπεριφέρεια Καβάλας – Δείτε που επιτρέπεται η ξύλευση για ιδιωτική χρήση και ποιές είναι οι προϋποθέσεις Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2022 Οι Ιατρικοί Σύλλογοι ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αντιτίθενται στο νέο νομοσχέδιο Αναρτήθηκε 29 Νοεμβρίου 2022 Ασφαλτόστρωση στην Δ.Ε ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Αναρτήθηκε 29 Νοεμβρίου 2022 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Η Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη δημιουργεί μια Ελλάδα που μεγαλώνει και δυναμώνει» Αναρτήθηκε 29 Νοεμβρίου 2022 Νέα Περιφέρειακή Αναγέννηση – «Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες Τοψίδη πέσανε στο κενό» Αναρτήθηκε 29 Νοεμβρίου 2022 ΞΑΝΘΗ – Άλυτο το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών Αναρτήθηκε 29 Νοεμβρίου 2022 ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ – Η μοναδική Δημοτική Επιχείρηση στην Ελλάδα που πιστοποιείται σύμφωνα με το μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας Αναρτήθηκε 28 Νοεμβρίου 2022 Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΡΝΗΣ – Ο Πολίτης μας έλυσε προβλήματα ως Αντιπεριφερειάρχης Αναρτήθηκε 28 Νοεμβρίου 2022 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΑΚΗ: Να φέρει το θέμα στη Βουλή. Όχι μαγκιές μέσω Facebook Αναρτήθηκε 28 Νοεμβρίου 2022 Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – Χάρμα το χιονισμένο Παγγαίο Αναρτήθηκε 28 Νοεμβρίου 2022 ΚΑΒΑΛΑ – Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ο Κώστας Αντωνιάδης Αναρτήθηκε 28 Νοεμβρίου 2022 ΚΑΒΑΛΑ – «Οι Άγγελοι των Λυγμών» σε σκηνοθεσία Μαρίας Καραβία Αναρτήθηκε 28 Νοεμβρίου 2022 Ο Δοικητής της 4ης ΥΠΕ και ο Μακάριος στο Νοσοκομείο Καβάλας Αναρτήθηκε 27 Νοεμβρίου 2022 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Οι εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας διαμαρτύρονται Αναρτήθηκε 27 Νοεμβρίου 2022 Και ο πρόεδρος του ΤΕΕ και π.συνεργάτης του Νίκου Παναγιωτόπουλου «θύμα» του Predator; Αναρτήθηκε 26 Νοεμβρίου 2022 ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ στη «Ν»: «Από όποιο μετερίζι… παλεύω να προσφέρω στο συνάνθρωπο μου ένα καλύτερο αύριο» Αναρτήθηκε 26 Νοεμβρίου 2022 ΔΡΑΜΑ – Όλα έτοιμα για την 19η «Ονειρούπολη» Αναρτήθηκε 25 Νοεμβρίου 2022 ΚΑΒΑΛΑ – Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου η διάθεση δωρεάν ειστηρίων για την ομιλία της Μ. Ευθυμίου Αναρτήθηκε 24 Νοεμβρίου 2022 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Επαναφέρει τον διαγωνισμό για την πιο καλαίσθητη διακόσμηση βιτρίνας των Χριστουγέννων Αναρτήθηκε 24 Νοεμβρίου 2022 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΡΑΚΗΣ – Διώξεις σε 2 δικηγόρους (Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί τους) Αναρτήθηκε 23 Νοεμβρίου 2022 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Συλλογή ενδυμάτων και υποδημάτων στην πλατεία Ελευθερίας Αναρτήθηκε 23 Νοεμβρίου 2022 ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών Αναρτήθηκε 22 Νοεμβρίου 2022 Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ – Έναρξη συνεργασίας με νέους προπονητές μικτών ομάδων Αναρτήθηκε 22 Νοεμβρίου 2022 ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν ως χώρα» Αναρτήθηκε 22 Νοεμβρίου 2022 ΔΡΑΜΑ και ΚΑΒΑΛΑ τιμούν την οικογένεια Σπίρερ για τη σωτηρία χιλιάδων Ελλήνων Αναρτήθηκε 22 Νοεμβρίου 2022 Καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας – Φωτορεαλιστική απεικόνιση Αναρτήθηκε 21 Νοεμβρίου 2022 Πώς ένας παντοπώλης από τη Χρυσούπολη «εξέθεσε» τις αλυσίδες supermarket με το δικό του «καλάθι αλληλεγγύης» Αναρτήθηκε 21 Νοεμβρίου 2022 ΚΑΒΑΛΑ – Συγκινητικές στιγμές στο κοιμητήριο – O Yπουργός Αμύνης ανάβει το καντήλι Αναρτήθηκε 21 Νοεμβρίου 2022 Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ-Έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο κύπελλο “Σταμάτης Κάσσης”