Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου

Αναρτήθηκε στις 04/07/2017

Η επιστροφή 8 συμβασιούχων εργαζόμενων στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου μας, στο οποίο είχαν προσληφθεί και μετά τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, αποτελεί μία ξεκάθαρη ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ “ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ” από την ίδια τη Δήμαρχο Καβάλας.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η Δήμαρχος Καβάλας προσπαθούσε να “θολώσει τα νερά” και να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες ότι εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα για μετακινήσεις συμβασιούχων από το Τμήμα Καθαριότητας σε άλλες θέσεις και ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στον Δήμο μας. Μέχρι στιγμής, κανένα στέλεχος της διοίκησης του Δήμου δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα πόσοι είναι και τι απέγιναν οι αποσπασμένοι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν με θέση στο Τμήμα Καθαριότητας αλλά βρέθηκαν (ως δια… μαγείας;) σε άλλες, “ευνοϊκότερες” θέσεις. Ωστόσο, τη Δευτέρα το πρωί πληροφορηθήκαμε ότι ανακάλεσε μετακινήσεις 8 συμβασιούχων της καθαριότητας σε άλλες υπηρεσίες. Ποιον κοροϊδεύει αλήθεια;

Σε κάθε περίπτωση, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ” ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΣΚΗΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, παρά τις προσωπικές επιθέσεις, τις προσβολές και τις προβοκάτσιες που εξαπολύθηκαν εναντίον μας.

ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ “ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ.

ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Tα voucher του ΕΣΠΑ στους Παιδικούς σταθμούς της Καβάλας Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Ν. Χουντής :«Καμία επιδημία δεν έχει σύνορα, κανένας φράχτηςδεν την εμποδίζει Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Λ.Φουντούλης: Ανάγκη δίκαιου φορολογικού συστήματος Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Επενέβη στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΑΕΠ της χώρας έπεσε κατά εν τρίτον» Αναρτήθηκε 3 Ιουλίου 2017 «Το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμείς ή ο ΣΥΡΙΖΑ» Αναρτήθηκε 19 Ιουνίου 2017 ΑΛΛΑΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ Αναρτήθηκε 12 Ιουνίου 2017 Υποβαθμίζουν όλες οι κυβερνητικές επιλογές συνειδητά την Επαρχία Νέστου Αναρτήθηκε 8 Ιουνίου 2017 Εθελοντική αιμοδοσία Αναρτήθηκε 31 Μαΐου 2017 Ο διχασμός είναι μαρασμός! Αναρτήθηκε 30 Μαΐου 2017 Γ.Πασχαλίδης: Τίποτα νεότερο από την επίσκεψη Αποστόλου Αναρτήθηκε 18 Μαΐου 2017 Πρωταθλητές στο να «λέμε και να ξε-λέμε»