Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου

Αναρτήθηκε στις 04/07/2017

Η επιστροφή 8 συμβασιούχων εργαζόμενων στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου μας, στο οποίο είχαν προσληφθεί και μετά τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, αποτελεί μία ξεκάθαρη ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ “ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ” από την ίδια τη Δήμαρχο Καβάλας.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η Δήμαρχος Καβάλας προσπαθούσε να “θολώσει τα νερά” και να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες ότι εκείνη δεν γνωρίζει τίποτα για μετακινήσεις συμβασιούχων από το Τμήμα Καθαριότητας σε άλλες θέσεις και ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στον Δήμο μας. Μέχρι στιγμής, κανένα στέλεχος της διοίκησης του Δήμου δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα πόσοι είναι και τι απέγιναν οι αποσπασμένοι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν με θέση στο Τμήμα Καθαριότητας αλλά βρέθηκαν (ως δια… μαγείας;) σε άλλες, “ευνοϊκότερες” θέσεις. Ωστόσο, τη Δευτέρα το πρωί πληροφορηθήκαμε ότι ανακάλεσε μετακινήσεις 8 συμβασιούχων της καθαριότητας σε άλλες υπηρεσίες. Ποιον κοροϊδεύει αλήθεια;

Σε κάθε περίπτωση, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ” ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΣΚΗΣΑΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, παρά τις προσωπικές επιθέσεις, τις προσβολές και τις προβοκάτσιες που εξαπολύθηκαν εναντίον μας.

ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ “ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ.

ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: Η Ε.Ε. υιοθετεί την αμερικανική επιθετικότητα εναντίον της Ρωσσίας Αναρτήθηκε 2 Αυγούστου 2017 Τοποθέτηση Εμμανουηλίδη για τα Μεταπτυχιακά Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Κινητικότητα στην Ένωση Αναρτήθηκε 25 Ιουλίου 2017 Ομόφωνη αποδοχή του έργου με τίτλο «MED4AL Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Ν. Χουντής :«Καμία επιδημία δεν έχει σύνορα, κανένας φράχτηςδεν την εμποδίζει Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Λ.Φουντούλης: Ανάγκη δίκαιου φορολογικού συστήματος Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Επενέβη στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΑΕΠ της χώρας έπεσε κατά εν τρίτον»