Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι

Αναρτήθηκε στις 26/07/2017

Η προχθεσινή απουσία εκπροσώπων της ELFE από την τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας δείχνει για μία ακόμα φορά την απροθυμία της εργοδοσίας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ορθής λειτουργίας του εργοστασίου. Επιβεβαιώνει επίσης την παραβατική της στάση καθώς φαίνεται πως αδιαφορεί για την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαιώνει τους παράνομα απολυμένους της βιομηχανίας.

Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οι παράνομα απολυμένοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους. Πρέπει η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των εργαζόμενων στο εργοστάσιο, να διασφαλίσει την αποφυγή οποιασδήποτε προσπάθειας από τη μεριά της εργοδοσίας για τρομοκράτηση των αγωνιστών και να προχωρήσει, χωρίς καθυστέρηση, στην επίλυση του προβλήματος του εργοστασίου.

Ήρθε η ώρα των πράξεων. Ήρθε η ώρα να  σταματήσουν τα παιχνίδια της εταιρείας σε βάρος των εργαζομένων, της πόλης και της κοινωνίας.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 2 Αυγούστου 2017 Τοποθέτηση Εμμανουηλίδη για τα Μεταπτυχιακά Αναρτήθηκε 27 Ιουλίου 2017 Oλοκληρώθηκε το 38ο Ήλιος και Πέτρα στο θέατρο του Ακοντίσματος στη Νέα Καρβάλη Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Κινητικότητα στην Ένωση Αναρτήθηκε 25 Ιουλίου 2017 Ομόφωνη αποδοχή του έργου με τίτλο «MED4AL Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Ν. Χουντής :«Καμία επιδημία δεν έχει σύνορα, κανένας φράχτηςδεν την εμποδίζει Αναρτήθηκε 5 Ιουλίου 2017 Λ.Φουντούλης: Ανάγκη δίκαιου φορολογικού συστήματος Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Η επιστροφή 8 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Αναρτήθηκε 4 Ιουλίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Επενέβη στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΑΕΠ της χώρας έπεσε κατά εν τρίτον»