Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους από το Δήμο Δράμας

Αναρτήθηκε στις 09/11/2017

Ο Δήμος Δράμας προέβη στη συντήρηση και την επισκευή των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Χωριστής. Συγκεκριμένα ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια του γηπέδου και συντηρήθηκε και αποκαταστάθηκε ο χλοοτάπητας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η κατασκευή νέων εξωτερικών χώρων αποχωρητηρίων κοινού, η συντήρηση της κεντρικής θέρμανσης και η ανακατασκευή της περίφραξης του γηπέδου.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωραϊσμού του αύλειου χώρου του σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Μαυροβάτου. Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα και τσιμεντόστρωσης σε ορισμένα σημεία.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η δημοτική μας αρχή στέκεται αρωγός στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, φροντίζουμε να αναβαθμίσουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας, προκειμένου να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενασχόληση των δημοτών μας με τον αθλητισμό. Το γήπεδο της Χωριστής είχε μείνει παραμελημένο για αρκετό χρονικό διάστημα. Εντοπίζοντας τα προβλήματα, φροντίσαμε να συντηρήσουμε και να επισκευάσουμε τις εγκαταστάσεις και αυτού του γηπέδου. Επιπλέον, μεριμνούμε για την αναβάθμιση όλων των χώρων σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα. Ο εξωραϊσμός του αύλειου χώρου του σχολείου του Μαυροβάτου επιβεβαιώνει ότι με έργο και όχι με λόγια δημιουργούμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους τους Δραμινούς συμπολίτες μας σε όλη την ακτίνα του δήμου».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 «Σε κακό χάλι» παραμένουν τα σχολικά κτίρια Αναρτήθηκε 15 Νοεμβρίου 2017 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: Εσείς δημιουργήσατε το σημερινό οικονομικό σύστημα Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 6 Νοεμβρίου 2017 ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΕΕ – ΑΜ, 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017: «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» Αναρτήθηκε 1 Νοεμβρίου 2017 O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ στη Θάσο Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποχαιρετά τον Νικόλαο Ρουδομέτωφ Αναρτήθηκε 16 Οκτωβρίου 2017 Εμείς «εκλογές για λίγους» δεν θα επιτρέψουμε να διεξαχθούν Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Διδασκόμαστε. Εμπνεόμαστε Συνεχίζουμε Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος στον Σκοπιανό ΥΠΕΞ: «Σφετερίζεστε την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ