Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Προσβολή για το Μικροχώρι και τους κατοίκους τέτοιες αναφορές

Αναρτήθηκε στις 12/04/2017

Ο  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μικροχωρίου Χρήστος Κυριακίδης με επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Προς έκπληξη μου τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 διάβασα στο Δραμινό τύπο δύο δημοσιεύματα με τίτλους : «Κοινή πρωτοβουλία δημοτικών παρατάξεων. Πολλά τα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες του Δήμου οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί» και «Η συνάντηση ανέδειξε την εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων από την Δημοτική αρχή … Πόλη + Ζωή και Project Δράμα 2020 συνάντησαν τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων».

Δημοσιεύματα τα οποία εξέδωσαν οι δύο δημοτικές παρατάξεις Πόλη + Ζωή και Project Δράμα 2020.

Να τονίσω πρωτίστως ότι αποτελούν προσβολή για το Μικροχώρι και τους κατοίκους τέτοιες αναφορές. Κανένας Μικροχωρίτης δεν βιώνει εγκατάλειψη τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Και δεύτερον ότι οι σύμβουλοι και τα στελέχη των δύο παρατάξεων  μάλλον αυτά τα χρόνια δεν έχουν επισκεφθεί καθόλου την Τοπική Κοινότητα του Μικροχωρίου.

Καταρχήν διαβάζοντας τα άρθρα, διαπίστωσα ότι έχει χρησιμοποιηθεί στις δημοσιεύσεις ένας τίτλος «φωτιά» που διατρανώνει την ¨εγκατάλειψη¨ των χωριών μας, όπως αναφέρουν από την Δημοτική Αρχή. Αλλά διαβάζοντας παρακάτω παρατήρησα  ότι στην πρώτη ΜΟΝΟ παράγραφο αναφέρετε μια διαπίστωση των Δημοτικών παρατάξεων για αυτήν την ¨εγκατάλειψη¨ του συνόλου των χωριών (σωστή ή λανθασμένη θα την κρίνουν οι συμπολίτες μας) και στις υπόλοιπες 6 από τις 7 παραγράφους μας παρουσιάζεται ένα «προξενιό » (θα μου επιτραπεί η έκφραση)  που υλοποιείτε από την παράταξη Π+Ζ και το Project2020 για κοινή τους πορεία. Χωρίς να μας αναφέρουν κανένα απολυτός στοιχείο, πληροφόρηση ή διαπίστωση, που να δικαιολογεί τον τίτλο  των δημοσιευμάτων, για την υποτιθέμενη εγκατάλειψη των χωριών μας.

Προσβλητικός ο τίτλος και τα συμπεράσματα των δύο αυτών παρατάξεων για την Τοπική Κοινότητα Μικροχωρίου και άδικη για την Δημοτική Αρχή.

Ως πρόεδρος θέλω να τονίσω ότι με τη συνδρομή και τη συνεργασία του Δήμου της Δράμας και κατ επέκταση με την Δημοτική αρχή, έχουμε επιτύχει καίριες και ζωτικές παρεμβάσεις στο χωριό μας. Παρεμβάσεις οι οποίες αποτελούσαν για χρόνια αιτήματα των Μικροχωριτων, και ποτέ κανένας δεν είχε ¨κοιτάξει¨ με σοβαρότητα, χρόνιζαν μέχρι πριν λίγο και τα τελευταία δυόμιση χρόνια πολλά από αυτά έχουν επιλυθεί και άλλα τόσα έχουν προγραμματιστεί για να γίνουν.

Παρεμβάσεις που σε συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου και της Δημοτικής αρχής εξυπηρετούν το σύνολο της Κοινωνίας μας και όχι ¨επί τούτου παρεμβάσεις¨ προς ιδίων όφελος. Και για όποιον εκφράσει ερωτηματικά ή διαφωνία επί τούτου, μπορώ να σας τις παρουσιάσω και να τις απαριθμήσω επακριβώς μία προς μία.

Θα πρότεινα λοιπόν στις Δημοτικές παρατάξεις Π+Ζ και το Project2020 την επόμενη φορά να είναι ποιο προσεκτικές στις αναφορές τους και τους τίτλους που χρησιμοποιούν για το σύνολο των Κοινοτήτων μας. Και αν επιθυμούν να μας παρουσιάσουν την ¨κοινή¨ τους πορεία ας το κάνουν με ανεξάρτητα δελτία τύπου και όχι ¨χρησιμοποιώντας ¨ τις Κοινότητές μας και την αγωνία των συνδημοτών μας».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 18 Μαΐου 2017 Πρωταθλητές στο να «λέμε και να ξε-λέμε» Αναρτήθηκε 18 Μαΐου 2017 Πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων στον Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 17 Μαΐου 2017 ALL STAR GAME 2017 Αναρτήθηκε 11 Μαΐου 2017 Νέος κύκλος δωρεάν προληπτικών καρδιαγγειακών ελέγχων στον Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Μαΐου 2017 Συνάντηση Αναστασιάδη με Δαδάκη Αναρτήθηκε 27 Απριλίου 2017 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017 Αναρτήθηκε 27 Απριλίου 2017 1ο βραβείο στην κατηγορία Συνόλων Κιθάρας στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας Αναρτήθηκε 26 Απριλίου 2017 Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Φίλιπποι – Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ψήφισμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Κ. Εξακουστός στο δημαρχείο Παγγαίου Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2017 Συγχαρητήρια Αναστασιάδη για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αναρτήθηκε 4 Απριλίου 2017 Στρατηγός Επιτήδειος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις να αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων» Αναρτήθηκε 20 Μαρτίου 2017 Στρατόπεδα Ασημακόπουλου και Κοτσάλου, και πάλι στο σημείο μηδέν…