Τώρα

  • Επιλεγμένη Μουσκή
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ: Είμασταν κολλητοί με τον Χανδρουλίδη

Αναρτήθηκε στις 11/01/2018

Αποκαλυπτικός ήταν την Πέμπτη το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σταύρου Δεληγιάννη "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ν.Ξανθόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι τον Αύγουστο του 2016 η σχέση του με τον Πρόεδρο των εργαζομένων στην επιχείρηση ήταν φιλική στα όρια μάλιστα της παρεξήγησης! " ...Δεν μπορούσα να ανεχτώ να μην μιλούν επί χρόνια εργαζόμενοι από τμήματα της επιχείρησης μεταξύ τους ούτε φυσικά να μην προχωρεί το σημαντικό έργο που πρέπει να επιτελέσουμε στην Δημοτική Επιχείρηση Υδρεύσης Αποχέτευσης Καβάλας. Να σκεφτείτε μόνο ότι οι αγωγοί και το δίκτυο που ήταν έτοιμο να λειτουργήσει από το 2007 τελικά δόθηκε επί διοίκησης Τσανάκα σε λειτουργία στην χερσόνησο της Παναγίας και προχωράμε παρά τα όσα λέγονται και γράφονται με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Πρέπει να θυμίσω στους Καβαλιώτες που ακούν διάφορα καθημερινά για φουσκωμένους λογαριασμούς αλλά και σε όσους τους είχαν στα χέρια τους στην συνοικία τους Αη Γιάννη αλλά και στο Κρυονέρι ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιούμε στην ΔΕΥΑΚ το προμηθευτήκαμε με διαγωνιστικές διαδικασίες και υπήρξε μάλιστα και η σχετική έγκριση από τον Επίτροπο. Το ίδιο πρόγραμμα που ο χειρισμός του είναι παιδαριώδης χρησιμοποιείται επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα στους Δήμου Παγγαίου και Νέστου. Το περίεργο είναι ότι μόνο σε εμάς στη ΔΕΥΑ Καβάλας εμφανίζει τέτοια προβλήματα τα οποία τα αποδίδω σε λανθασμένους περίεργους χειρισμούς. Πώς να εξηγήσω άλλωστε ότι στο κατάστημα της Δημοτικής αγοράς όταν έδωσα εντολή να μην εισπράττεται το επιπλέον 60αρι που κακώς προστέθηκε στους κατοίκους του Κρυονερίου δεν εισακούστηκα καν! Να θυμίσω γιατί δεν έχει ακουστεί ότι τη τελευταία δεκαετία ξεπέρασε συνολικά σε δαπάνη τα 300χιλ ευρώ η ενημέρωση και αναβάθμιση του παλαιού προγράμματος έκδοσης λογαριασμών κάτι το οποίο μας στοίχισε σήμερα με τη αναβάθμιση να περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα μόλις τις 12χιλ ευρώ. Κάποιοι δεν χώνεψαν ποτέ ότι ο Ξανθόπουλος δεν θα κάτσει στα αυγά του αποδεχόμενος μια κατάσταση η οποία βύθιζε ολοένα και περισσότερο στα χρέη την επιχείρηση. Να σας θυμίσω ότι παρέλαβα 2εκατ χρέη της επιχείρησης στη ΔΕΗ και σήμερα δεν χρωστάμε τίποτα επωφελούμαστε μάλιστα με την έγκυρη εξόφληση έκπτωσης 15%.

Παίζονται για να τα λέμε όλα στους πολίτες πολλά παιχνίδια σε βάρος της επιχείρησης και το τελευταίο διάστημα οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης με εξαίρεση τον Χ.Ποτόλια οι οποίοι έρχονται στην επιχείρηση και ενημερώνονται μονομερώς μόνο από το Σωματείο κάνουν ότι δεν υπάρχει ούτε Πρόεδρος ούτε Διευθυντής. Θέλουν να πλήξουν πολιτικά τη διοίκηση αλλά εγώ δεν θα τους κάνω  το χατίρι. Θα συνεχίσω για το καλό της επιχείρησης να εργάζομαι και από την αρχή που ανέλαβα παρέδωσα στη διάθεση της Δημάρχου και την παραίτησή μου. Όσον αφορά τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων εγώ ακόμα και σήμερα τον καλώ να πάψουν οι καταγγελίες στη δικαιοσύνη και οι ανώνυμες καταγγελίες και να δουλέψουμε όλοι από κοινού για το καλό της επιχείρησης".

Παρέμβαση στην ίδια εκπομπή έκανε και ο Πρόεδρος των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΚ Κώστας Χανδρουλίδης χαρακτηρίζοντας ψεύδη τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ξανθόπουλος λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι τα έγγραφα τα οποία κρίθηκαν ως εμπιστευτικά, ο ίδιος ο πρόεδρος της επιχείρησης τον είχε παροτρύνει να πάρει ότι επιθυμεί προκειμένου να ενημερωθεί. Αναφορικά τώρα με τις σχέσεις του με τον Πρόεδρο της επιχείρησης ο κ. Χανδρουλίδης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη η οποία θα ερευνήσει όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν χωρίς να έχει οριστεί Διευθυντής.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017 Λ.Φουντούλης: «Το Κίνημα μας ήταν το μόνο που στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων» Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 «Σε κακό χάλι» παραμένουν τα σχολικά κτίρια Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ