Τώρα

  • Παλιά Λαϊκά
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος στον Σκοπιανό ΥΠΕΞ: «Σφετερίζεστε την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό»

Αναρτήθηκε στις 11/10/2017

Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων με τον NikolaDimitrov, υπουργό εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

Ακολουθεί η ομιλία:

Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Σας καλωσορίζω κύριε Υπουργέ και εγώ. Επειδή δεν υπάρχει χρόνος θα είμαι πολύ σύντομος. Η μόνη γειτονική χώρας σας η οποία εγγυάται την εδαφική της ακεραιότητα και δεν προβάλλει διεκδικήσεις εις βάρος σας είναι η Ελλάδα. Εσείς όμως προκαλείτε την Ελλάδα με το να χρησιμοποιήστε το όνομα Μακεδονία ως ονομασία της χώρας σας. Πέραν του σφετερισμού της Ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού αυτό εκφράζει και αλυτρωτικές και επεκτατικές βλέψεις κατά της πατρίδας μου. Για τον λόγο αυτό ακολουθεί μία πολιτική η οποία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις και βεβαίως την ένταξη σας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τελειώνω κάνοντας την εξής ερώτηση: Εάν είσαστε εσείς στην θέση της Ελλάδας, θα δεχόσαστε, θα συνενούσατε να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του ΝΑΤΟ με δικαίωμα αρνησικυρίας, βέτο δηλαδή, μία χώρα η οποία μάχεται τα εθνικά σας συμφέροντα; Και αν το κάνατε αυτό ποια δικαιολογία θα βρίσκατε να επικαλεστείτε στους συμπατριώτες σας όταν σαν ζητούσαν να απολογηθείτε; Ευχαριστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=FcEDuPrRnac

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 16 Οκτωβρίου 2017 Εμείς «εκλογές για λίγους» δεν θα επιτρέψουμε να διεξαχθούν Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Διδασκόμαστε. Εμπνεόμαστε Συνεχίζουμε Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος στον Σκοπιανό ΥΠΕΞ: «Σφετερίζεστε την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ Αναρτήθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ Αναρτήθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ Αναρτήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΙΘΡΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ Αναρτήθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ: Τελετή Έναρξη Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: Η Ε.Ε. υιοθετεί την αμερικανική επιθετικότητα εναντίον της Ρωσσίας Αναρτήθηκε 7 Σεπτεμβρίου 2017 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ: Πρόγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων 2017 Αναρτήθηκε 2 Αυγούστου 2017 Τοποθέτηση Εμμανουηλίδη για τα Μεταπτυχιακά Αναρτήθηκε 26 Ιουλίου 2017 Ο κόμπος έχει φτάσει εδώ και καιρό στο χτένι Αναρτήθηκε 25 Ιουλίου 2017 Ομόφωνη αποδοχή του έργου με τίτλο «MED4AL Αναρτήθηκε 19 Ιουλίου 2017 Σειρά έχει η Δικαιοσύνη… Αναρτήθηκε 6 Ιουλίου 2017 Στην Πόλη ο Μορφίδης