Σύσκεψη του Συντονιστικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

Αναρτήθηκε στις 06/12/2017

Με την αθρόα συμμετοχή  όλων των εμπλεκόμενων φορέων και απτά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε η τακτική σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για τις πλημμύρες και χιονοπτώσεις περιόδου 2017 – 2018 του Δήμου Παγγαίου, την Τετάρτη  29 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.

Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του  δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων καθώς και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των προέδρων των Τοπικών  Κοινοτήτων του Δήμου,  γεγονός που τονίστηκε  και  από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σταύρο Κιβράκη.

Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν ο κοινός σχεδιασμός, όλων των εμπλεκομένων φορέων με τα υλικοτεχνικά μέσα και το δυναμικό που διαθέτει, πρωτίστως, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου, ώστε να γίνει ένας καλός συντονισμός που θα αποφέρει τα μέγιστα και βέλτιστα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά την χειμερινή περίοδο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο τομέα της πρόβλεψης των πιθανών κινδύνων και της ενημέρωσης του κοινού. Ο βαθμός ετοιμότητας του Δήμου Παγγαίου και των υπολοίπων υπηρεσιών φάνηκε να είναι ιδιαίτερα υψηλός και ακόμη κατέστη εμφανές το άριστο πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων σε ό,τι αφορά στην επίτευξη του κοινών στόχων και κυρίως την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών καθώς και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία των πολιτών.

Σημειώνεται ότι τα πρακτικά του Οργάνου, αφού εγγραφούν, πρόκειται να αναρτηθούν στο διαδίκτυο και να βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2018 Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες» Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2018 Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΧΙ στην υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα των Ταχυδρομείων Αναρτήθηκε 12 Μαρτίου 2018 Εκδήλωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018 4 χρόνια η Δήμαρχος “παίζει” με την υγεία των κατοίκων του Ζυγού! Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ