Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Σύσκεψη του Συντονιστικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

Αναρτήθηκε στις 06/12/2017

Με την αθρόα συμμετοχή  όλων των εμπλεκόμενων φορέων και απτά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε η τακτική σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για τις πλημμύρες και χιονοπτώσεις περιόδου 2017 – 2018 του Δήμου Παγγαίου, την Τετάρτη  29 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.

Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του  δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων καθώς και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των προέδρων των Τοπικών  Κοινοτήτων του Δήμου,  γεγονός που τονίστηκε  και  από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σταύρο Κιβράκη.

Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν ο κοινός σχεδιασμός, όλων των εμπλεκομένων φορέων με τα υλικοτεχνικά μέσα και το δυναμικό που διαθέτει, πρωτίστως, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ο Δήμος Παγγαίου, ώστε να γίνει ένας καλός συντονισμός που θα αποφέρει τα μέγιστα και βέλτιστα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά την χειμερινή περίοδο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο τομέα της πρόβλεψης των πιθανών κινδύνων και της ενημέρωσης του κοινού. Ο βαθμός ετοιμότητας του Δήμου Παγγαίου και των υπολοίπων υπηρεσιών φάνηκε να είναι ιδιαίτερα υψηλός και ακόμη κατέστη εμφανές το άριστο πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων σε ό,τι αφορά στην επίτευξη του κοινών στόχων και κυρίως την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμυρών καθώς και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία των πολιτών.

Σημειώνεται ότι τα πρακτικά του Οργάνου, αφού εγγραφούν, πρόκειται να αναρτηθούν στο διαδίκτυο και να βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 13 Δεκεμβρίου 2017 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: Έκθεση 2017 για την ιθαγένεια της ΕΕ Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017 Λ.Φουντούλης: «Το Κίνημα μας ήταν το μόνο που στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων» Αναρτήθηκε 30 Νοεμβρίου 2017 Εφημερίες Καβάλας & Χρυσούπολης Αναρτήθηκε 23 Νοεμβρίου 2017 Καβαλιωτάκι μαθητής του Κατάκαλου στο «THE VOICE OF GREECE» Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 «Σε κακό χάλι» παραμένουν τα σχολικά κτίρια Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 1 Νοεμβρίου 2017 O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ στη Θάσο Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποχαιρετά τον Νικόλαο Ρουδομέτωφ Αναρτήθηκε 11 Οκτωβρίου 2017 Διδασκόμαστε. Εμπνεόμαστε Συνεχίζουμε Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ