Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: «Είμαστε αυτοί που μπορούμε να δώσουμε στην Καβάλα κυρίαρχο ρόλο στη Β. Ελλάδα»

Αναρτήθηκε στις 14/03/2023

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Καβάλας ανακοίνωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος, αφού έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου της διοίκησής του, γνωστοποίησε τους στόχους και τα σχέδιά του για την δεύτερη θητεία του, εφόσον επανεκλεγεί.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο δημόσιος απολογισμός της διοίκησης της παράταξής του «αποτελεί κορυφαία στιγμή για τη Δημοτική Αρχή, γιατί έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο και τις δράσεις που ανάπτυξε και, ταυτόχρονα, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της απόφασής μας να ασκούμε τα καθήκοντά μας με διαφάνεια, ήθος και ταπεινότητα, χωρίς θεατρινισμούς, λαϊκισμούς και λόγια άνευ ουσίας και περιεχομένου».

Σημείωσε ότι η διοίκησή του, από την αρχή, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο πολύ σημαντικές κρίσεις, την πανδημία του covid 19 και την ενεργειακή κρίση, όμως, «ο Δήμος μας κατάφερε, πάρα πολύ γρήγορα, να προσαρμοσθεί στα νέα δεδομένα και ξεκίνησε η προσπάθεια χάραξης διαφορετικής στρατηγικής στην αντιμετώπιση κρίσεων όπως η ενεργειακή».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Δήμος «βελτιώνει διαρκώς τις υποδομές του, με εμβληματικά έργα, όπως η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, οι παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά κτήρια, οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, οι παιδικές χαρές, κα.

Κατά κοινή ομολογία, εξελίσσεται σε έναν Δήμο ολοένα και πιο καθαρό.

Αναδεικνύει με έργα και δράσεις την πολιτιστική κληρονομιά του, πρωτοπορεί στην παραγωγή καλλιτεχνικού έργου, και συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους, που επισκέπτονται την περιοχή μας για να παρακολουθήσουν είτε παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, είτε εκδηλώσεις του ανανεωμένου Cosmopolis.

Ανέπτυξε μια πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική υποστήριξης των ευάλωτων συμπολιτών μας, αλλά, κυρίως, επικεντρώθηκε στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, με πλήθος παρεμβάσεων, επανασχεδιασμό πολιτικής και αλλαγή των προτεραιοτήτων της.

Σε συνεργασία με την πολιτεία, την Περιφέρεια ΑΜΘ, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους τοπικούς θεσμικούς φορείς και -σε κάποιο βαθμό- με τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και, κυρίως, με τους εργαζόμενους του Δήμου δώσαμε και δίνουμε καθημερινά τη μάχη της βελτίωσης των συνθηκών σε όλους τους τομείς και παράλληλα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα και δράσεις, που δίνουν νέα πνοή στο Δήμο».

Επισήμανε ότι «η μάχη με τα προβλήματα είναι συνεχής, με λάθη και αδυναμίες, που τις αντιλαμβανόμαστε και συνεχώς προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε, αλλά η πρόοδος που συντελείται σε όλους τους τομείς είναι ορατή από τον καθένα και κανένας ούτε να την αρνηθεί μπορεί, αλλά ούτε και να την προσπεράσει, όσο κακόπιστος και αν είναι.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης, εθνική και ευρωπαϊκή, και να συμμετάσχουμε σε προγράμματα, με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος μας να έχει εξασφαλίσει έργα, που ο συνολικός προυπολογισμός τους αγγίζει τα 100 εκ. ευρώ».

Απευθυνόμενος σε όσους κατηγορούν τη διοίκησή του ότι «δεν κάνει σημαντικά έργα και αναλώνεται σε μικροπαρεμβάσεις έτσι έστω να δικαιολογεί την ύπαρξη της», είπε πως «κάνουν τραγικό λάθος και εθελοτυφλούν. Δυστυχώς γι’ αυτούς, η τεράστια δουλειά που έχει γίνει είναι εύκολο να αποδειχθεί, βλέποντας απλώς, ο κάθε καλοπροαίρετος δημότης, τον κατάλογο με τα έργα και την ημερομηνία που τα συνοδεύει. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι προτιμούμε συνειδητά να δουλεύουμε και όχι να προσπαθούμε να κερδίσουμε τα πέντε λεπτά δημοσιότητας, που δυστυχώς οι άλλοι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου έχουν αναγάγει σε μοναδική και αποκλειστική προτεραιότητά τους. Εξάλλου, τα 100 εκατομμύρια χρηματοδοτημένα έργα μιλούν από μόνα τους».

ΕΡΓΑ

Παραδειγματικά, ανεφέρθηκε στα εξής έργα:

1. «Ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Περιγιαλίου» (προϋπολογισμού 1, 3 εκ. €),

2. Βελτίωση των πεζοδρομίων και του φωτισμού στην περιοχή της μονάδας φιλοξενίας μεταναστών (πρ. 400.000 €),

3. Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο αγρόκτημα Ζυγού (πρ. 1,2 εκ. €),

4. Βελτίωση προσβασιμότητας σε αγροτική οδοποϊία του Δήμου (πρ. 1, 4 εκ. €),

5. Ανάπλαση της Πλατείας Νεαπόλεως στα Ποταμούδια (πρ. 737.000 €),

6. Εκσυγχρονισμός υποδομών Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων (πρ. 3 εκ. €),

7. Ενεργειακή αναβάθμιση 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας με προσθήκη νέου υποέργου (πρ. 811.000 €,

8. Ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων (πρ. 2 εκ. €),

9. Επισκευές σχολικού συγκροτήματος Ν. Καρβάλης (πρ. 205.000 €),

10. Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες (πρ. 357.000 €,

11. Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Παληού (πρ. 174.000 €).

12. Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Κλειστού Κολυμβητηρίου (πρ. 1.9 εκ. €),

13. Αναβάθμιση γηπέδων στο Δ.Α.Κ. «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (πρ. 803.000 €),

14. Συντηρήσεις δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων (πρ. 534.000 €),

15. Κατασκευή γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στο Δάτο (πρ. 62.500 €),

16. Προκύρηξη εκπόνησης μελετών για ανέγερση νέου κλειστού Γυμναστηρίου στο Περιγιάλι (πρ. 1.1 €),

17. Επέκταση ΧΥΤ Καβάλας (πρ. 8 εκ. €),

18. Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου & συνοδευτικού εξοπλισμού (πρ. 1 εκ. €),

19. Εγκατάσταση παραγωγής εδαφοβελτιωτικού από πράσινα απόβλητα στις Κρηνίδες (πρ. 532.000 €),

20. Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (πρ. 40 εκ. €),

21. Πιλοτική εφαρμογή του καφέ κάδου,

22. Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης (πρ. 3.7 εκ. €),

23. Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης πόλης Καβάλας (πρ. 17, 6 εκ. €),

24. Κατασκευή Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Κοινότητας Αμυγδαλεώνα (πρ. 4,2 εκ.),

25. Προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ εξοπλισμού επειγόντων επεμβάσεων επισκευής του Αντλιοστασίου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού πόλης Καβάλας (πρ. 1 εκ. €),

26. Αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Φιλίππων και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού (πρ. 7,4 εκ.),

27. Κατασκευή μονάδας προχωρημένης επεξεργασίας ιλύος από τις ΕΕΛ των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου (πρ. 10 εκ. €).

Έκανε,δε, ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια μείωσης της ανεργείας, λέγοντας πως «ο Δήμος απασχολεί περίπου 370 άτομα και αξιοποιεί κάθε πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης είτε του Προγράμματος Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα είτε του Προγράμματος Απασχόλησης Μακροχρονίως Ανέργων ηλικίας 55-67 ετών».

ΣΤΟΧΟΙ 2ης ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ

Ο κ. Μουριάδης, αναφερόμενος στους στόχους της δεύτερης θητείας του, υπογράμμισε ότι «οι προσπάθειες της διοίκησής του θα επικεντρωθούν σε 4 άξονες, οι οποίοι αφορούν:

1. Στην επίτευξη της ενεργειακής αυτοδυναμίας του δήμου, με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, για να παράγουμε το δικό μας ρεύμαμ που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του δήμου (σχολεία, γυμναστήρια, αντλιοστάσια λυμάτων και νερού, οδοφωτισμός, δημοτικά κτίρια κλπ) και, παράλληλα, να βοηθηθούν ευάλωτα νοικοκυριά για να αντιμετωπίσουμε την ενεργειακή φτώχεια. Αυτά τα επιτυγχάνουμε με την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας και την κατασκευή του Φωτοβολταϊκού Πάρκου σε δημοτικό οικόπεδο, που θα παράγει ρεύμα 18 μεγαβατ και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του Δήμου. Η Ενεργειακή Κοινότητα σε συνδυασμό με τα έργα που γίνονται για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων, του κλειστού κολυμβητηρίου κλπ αλλά και αυτών που ετοιμάζονται για το ΕΣΠΑ 2021-2027 θα οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου της ενεργειακής αυτονομίας.

2. Την ολοκλήρωση των έργων, για τα οποία έχουμε ήδη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και αλλάζουν την εικόνα της πόλης και των τοπικών μας διαμερισμάτων. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε την εξασφάλιση χρηματοδότησης νέων έργων, έχοντας πλήρεις φακέλους για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των τριών εμβληματικών κτιρίων (γνωστά ως δημαρχεία), την εκ βάθρων ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», την κατασκευή νέου κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Περιγιαλίου, την ριζική ανακαίνιση του σχολικού συγκροτήματος ΦΛΟΡΕΞ, την ύδρευση της δημοτικής ενότητας Φιλίππων και πολλά ακόμη, που σε επόμενες εκδηλώσεις της δημοτικής παράταξής μας θα παρουσιάσουμε αναλυτικά.

3. Την συνέχιση της ενασχόλησης με τα ζητήματα της λεγόμενης καθημερινότητας, που αφορούν στην ικανοποίηση μικρών ή μεγάλων αιτημάτων των δημοτών μας, από την επιδιόρθωση του πεζοδρομίου, την αλλαγή της λάμπας αλλά και κάθε τι που ο δημότητας μας θεωρεί σημαντικό για εκείνον και την περιοχή όπου ζει και εργάζεται, όπως και την αντιμετώπιση της ύπαρξης μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων συντροφιάς μέσω του νέου καταφυγίου, του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο, στη συνοικία της Παναγίας, στο Παληό, και

4. Την απόκτηση όλων των κοινωνικών δομών που έχουν ανάγκη οι δημότες μας, όπως το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικωμένων, που ετοιμάζεται στην περιοχή των Ποταμουδίων, ΚΔΑΠ στην περιοχή του Αγίου Λουκά, Κέντρο Διημέρευσης για άτομα με Αναπηρία κ.α.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι τα μέλη της διοίκησης και της παράταξής του «ανήκουμε στην κατηγορία της λογικής, της σύνεσης και την αγάπης για τον Δήμο.

Είμαστε αυτοί που πιστεύουμε στο πρόγραμμα, στην οργάνωση, την σκληρή δουλειά για την επίτευξη του στόχου μας για μια καλύτερη Καβάλα. Αυτοί που έχουμε ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική, τεχνογνωσία και εμπειρία και, κυρίως, τους ανθρώπους που χρειάζονται για να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε το αναπτυξιακό και ρεαλιστικό πρόγραμμά μας. Κάναμε ήδη πράξη και θα συνεχίσουμε την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου. Είμαστε αυτοί που μπορούμε να δώσουμε στην Καβάλα τον κυρίαρχο ρόλο στη Β. Ελλάδα, ένα ρόλο που της αξίζει. Θέλουμε μία βιώσιμη και ελκυστική Καβάλα».

Τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων και όλους τους υποψηφίους της παράταξης για την προσφορά τους, όπως και τους εργαζόμενους στο Δήμο «για τη συνεισφορά τους και την συνεργασία που είχαμε και έχουμε», καθώς και «όλους τους πολίτες, που με τις παρατηρήσεις τους μάς βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 12 Μαΐου 2025 ΚΔΕΤΥΔ – Στο CONVERSANO της Ιταλίας για 3η συνάντηση νέων του προγράμματος «STEP to Europe» Αναρτήθηκε 30 Απριλίου 2025 Τιμήθηκε για την προσφορά του ο συνταξιοδοτούμενος κ. Σταύρος Κιβράκης, Προϊστάμενος στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας Αναρτήθηκε 22 Απριλίου 2025 ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Μετά το νερό στο ΝΕΣΤΟ και το επί 25ετίας ατελείωτο ΦΡΑΓΜΑ ΜΑΡΜΑΡΑ στο ΠΑΓΓΑΙΟ, ούτε την Αντιχαλαζική κατάφερε ο π. Υπουργός! Αναρτήθηκε 22 Απριλίου 2025 ΚΑΒΑΛΑ – Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Χρήστου Ταμανά Αναρτήθηκε 22 Απριλίου 2025 Ημέρα της Γης: Μνημόνιο EnEarth – Kavala Solutions για την υπόγεια αποθήκευση CO2 στον Πρίνο Αναρτήθηκε 22 Απριλίου 2025 «Alexandrou Chora»: To «πράσινο» τουριστικό project άνω των 60 εκατ. που μεταμορφώνει την Καβάλα Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2025 ΞΑΝΘΗ – Πιο φτωχή η δημοσιογραφία… Έφυγε ο ΜΑΧΗΤΗΣ Πάνος Αναρτήθηκε 12 Απριλίου 2025 ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΜ-Θ – ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ σε ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2025 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΘΑΣΟΥ – ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ & ΠΑΣΧΑ 2025 Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2025 Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Για την Περιφέρεια ΑΜΘ εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο Αναρτήθηκε 1 Απριλίου 2025 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ΑΝΑΔΟΧΟΥ η μεταφορά του ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’ – Σύσκεψη για τα μάτια του κόσμου; Αναρτήθηκε 1 Απριλίου 2025 ΚΑΒΑΛΑ – Οι “Γιατροί του Κόσμου” ενημέρωσαν μαθητές του 4ου και του 12ου Δημοτικού για τον εθελοντισμό και τη σωματική υγιεινή Αναρτήθηκε 1 Απριλίου 2025 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – Με άδεια χέρια γύρισε στην Καβάλα μετά από συνάντηση με τον Χρυσοχοίδη Αναρτήθηκε 1 Απριλίου 2025 ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ – Ως Υπουργός δεν έκανε τίποτα και χάριν εντυπωσιασμού παραβρέθηκε! Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2025 Ο Δήμος Καβάλας στην τελική διάσκεψη GR-Energy. Ενεργειακή αναβάθμιση και βιώσιμη ανάπτυξη Αναρτήθηκε 28 Μαρτίου 2025 Μακάριος Λαζαρίδης: «Υλοποιούμε την υπόσχεση ότι οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη πάνε χέρι-χέρι» Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2025 Δήμος Καβάλας – Υπενθύμιση για τον καθαρισμό ακάλυπτων χώρων Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2025 ΣΟΚ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – 59χρονη γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη από τα εγγόνια της Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2025 ΚΑΒΑΛΑ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Η δραστήρια Άννα Γιοβανιού μαζί με τον Σοροπτιμιστικό Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2025 Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – Νίκη που τον έφερε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2025 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα για τη βία των ανηλίκων και τη πρόληψη της Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2025 ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Αλλαγή μέσα στην κοινωνία ώστε να γίνουν πρωταγωνιστές οι απλοί άνθρωποι» Αναρτήθηκε 16 Μαρτίου 2025 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ – Έτσι κόπηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης από Υφυπουργός Αναρτήθηκε 15 Μαρτίου 2025 Ο Σαμαρικός Θανάσης Μήττας σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την έλλειψη Καβαλιωτών στην Κυβέρνηση Αναρτήθηκε 15 Μαρτίου 2025 SOS ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ – ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ για Δράμα – «Πέρασαν τόσοι Υπουργοί αλλά χάνουμε ζωές» Αναρτήθηκε 3 Μαρτίου 2025 ΚΑΒΑΛΑ – Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας από τη Λυδία που είχε χαθεί Αναρτήθηκε 2 Μαρτίου 2025 Καρναβαλική παρέλαση με χιλιάδες μασκαράδες στην Ξάνθη. Κέφι και χορός Αναρτήθηκε 2 Μαρτίου 2025 Ούτε λέξη για τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη ο Καβαλιώτης Υπουργός στην κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2025 Κοπή πίτας της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2025 Η Περιφέρεια ΑΜΘ συνεχίζει τις δράσεις της για την τουριστική προβολή του τόπου μας Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2025 ΚΑΒΑΛΑ – Σκότωσε σκυλο πυροβολώντας τον Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2025 Υπογράφηκε η Σύμβαση Μίσθωσης του κάμπινγκ Paradiso στην Ηρακλείτσα Αναρτήθηκε 19 Φεβρουαρίου 2025 Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης στην παρουσίαση της ΟΧΕ «Ζώνης Οροσειράς Ροδόπης και Ποταμού Νέστου» Αναρτήθηκε 10 Φεβρουαρίου 2025 Με ενέργειες Βεργόπουλου, Μαρκόπουλος και Τοψίδης εφοδίασαν με απινιδωτή το Χορτοκόπι