Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

3η επιστολή της ELFE προς το Σωματείο Εργαζομένων (Τι απαντά το Σωματείο)

Αναρτήθηκε στις 04/01/2020

Προς:

Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στην ELFES.A.


Θέμα: «Πρόσκληση-Πρόταση για Υπογραφή Σύμβασης – 3η Επιστολή»

Αγαπητοί Κύριοι,

Διαβάσαμε με προσοχή το μανιφέστο ανακρίβειας που εκδώσατε. Αναφαίρετο δικαίωμά σας να υιοθετείτε αυτή την οπτική και αυτή την προσέγγιση. Οι «καλές σας προθέσεις» για τις οποίες πληροφορείτε τους αναγνώστες της ανακοίνωσής σας είναι κάτι παραπάνω από σαφείς. Όπως και να έχει σας ευχαριστούμε.

Συνεπείς στις απόψεις της εταιρείας μας, σας καλούμε ακόμα και σήμερα να υπογράψετε τις τριμερείς συμβάσεις δανεισμού και να προσφέρετε την εργασία σας. Μακριά από εμάς η υιοθέτηση ύφους ανάλογου με το δικό σας. Αντιλαμβανόμαστε πως ίσως παρασύρεστε.

Οι θέσεις εργασίας σας είναι εδώ και σας περιμένουν. Δεν θα θεωρήσουμε δηλωτικό των προθέσεών σας το περιεχόμενο απόψεων που παραπέμπουν σε εποχές που πλήγωσαν και το εργοστάσιο και εσάς και την πόλη της Καβάλας. Δεν αντιλαμβανόμαστε τις επιθετικές αναφορές σε πρόσωπα και δεν τις ασπαζόμαστε.

Αγαπητοί κύριοι, παραμερίστε ότι σας εμποδίζει να αντιληφθείτε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά το εργασιακό σας καθεστώς και ελάτε να εργαστείτε. Απομακρυνθείτε από διασπαστικές λογικές που μόνο συμφέροντα τρίτων εξυπηρετούν. Συμφέροντα που δεν μπορούμε ούτε να αντιληφθούμε ούτε να ιχνηλατήσουμε. Τέτοια συμφέροντα δεν συνάδουν με την προσήκουσα παροχή εργασίας. Ελπίζουμε πως δεν θα συνεχίσετε να ολισθαίνετε και να

προσχωρείτε σε λογικές σύγκρουσης και διχασμού.

Μετά τιμής,

Γεώργιος Γεωργάρας

Δ/νων Σύμβουλος ELFES.A.

Η 2η επιστολή της ELFE

Προς:

Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στην ELFES.A.


Θέμα: «Πρόσκληση-Πρόταση για Υπογραφή Σύμβασης – 2η Επιστολή»

Αγαπητοί Κύριοι,

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σας παραθέτουμε τη σειρά των γεγονότων ώστε από τυχόν παρερμηνείες να μην παράγονται εντυπώσεις που μόνο δυναμιτίζουν ένα ήρεμο κατά τα αλλά κλίμα.

Στις 28/12/2019 ενημερώθηκαν οι νομικοί σας σύμβουλοι περί της διαδικασίας. Επειδή οι συμβάσεις δανεισμού, τριμερείς κατά φύση, απαιτούσαν και υπογραφή του Δ/ντος Συμβούλου της εταιρείας μας, ενημερώσαμε πως θα σταλούν για να υπογραφούν από τα μέλη σας στις 30/12/2019. Το Σάββατο, μετά την αρχική ενημέρωση, καθώς και την Κυριακή, δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία. Στις 30/12/2019 δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από εσάς. Το μόνο που πληροφορηθήκαμε είναι πως ο αξιότιμος Πρόεδρος του σωματείου σας, χωρίς καμία ενημέρωσή μας, αιτήθηκε να συζητηθεί το θέμα (αναρωτιόμαστε ειλικρινά αν αυτή η κίνηση έχει οποιοδήποτε έρεισμα) στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν αντιδράσαμε καθόσον δεν έχουμε τίποτα να αποκρύψουμε.

Στις 30/12/2019 ενημερωθήκαμε από τους νομικούς σας συμβούλους, ότι στις 31/12/2019 θα αποφασίσετε σε γενική συνέλευση την στάση που θα τηρήσετε. Επίσημα μέχρι και σήμερα ενημέρωση περί της απόφασης δεν έχουμε λάβει.

Αντί απαντήσεως και με έκπληξή μας διαβάσαμε ανακοινώσεις στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, πως η είσοδος των εργαζομένων απαγορεύθηκε από εταιρεία security. Δεν αντιδράσαμε στην ανακρίβεια αυτή και την θεωρούμε απλώς άτυχη δήλωση. Κατόπιν επικοινωνήσαμε με τους νομικούς σας συμβούλους οι οποίοι ζήτησαν τη σύμβαση δανεισμού, η οποία και τους απεστάλη για τυχόν παρατηρήσεις. Αιτήθηκαν και μια σειρά εγγράφων τα οποία δεν σχετίζονται με κανένα τρόπο με την ELFE. Τα έγγραφα αυτά δεν σχετίζονται με την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασιακής σας σχέση με την εταιρεία μας καθόσον δεν επιδρούν αλλά ούτε επηρεάζουν τις εργασιακές σας συμβάσεις οι οποίες ήταν και είναι αορίστου χρόνου.

Δεν επηρεάζουν και δεν επιδρούν στις μισθολογικές σας απολαβές οι οποίες κατά μέσο όρο υπερβαίνουν τα 1.400 ευρώ. Η καθυστέρηση της διαδικασίας παροχής προσήκουσας απασχόλησης από την πλευρά σας λόγω του αιτήματος παροχής των εν λόγω,άσχετων με το πρόσωπο του εργοδότη σας, εγγράφων, δεν εξυπηρετεί ούτε την εργοδότρια εταιρεία ούτε εσάς.

Αντιθέτως μας εκθέτει όλους μαζί στο τρίτο μέρος της σύμβασης, δηλαδή στην εταιρεία ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Σας καλούμε να υπογράψετε τις εν λόγω τριμερείς συμβάσεις και να θεωρήσουμε από κοινού λήξαν ένα πραγματικά ανύπαρκτο πρόβλημα.

Με φιλική διάθεση και εν τιμή,

Γεώργιος Γεωργάρας

Δ/νων Σύμβουλος ELFES.A.

Η 1η επιστολή της ELFE

Προς:

Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στην ELFES.A.


Θέμα: «Πρόσκληση-Πρόταση για Υπογραφή Σύμβασης»

Αγαπητοί Κύριοι,

Την 28/12/2019 ενημερωθήκατε μέσω του κυρίου Καμπούρη σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση των ενεργειών της εταιρείας μας, σε πίστη εφαρμογή του υπογραφέντος συμφωνητικού μεταξύ των μελών του σωματείου σας και της εταιρείας μας, για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων κατόπιν ELFE και ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ σχετικά με το θέμα της παράτασης του δανεισμού μέχρις ότου μπορέσει η εταιρεία μας να ολοκληρώσει την προσπάθεια εξυγίανσής της. Ενημερωθήκατε πως μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας υπογράφοντας τριμερή σύμβαση δανεισμού διαρκείας ενός έτους .

Κατόπιν επικοινωνίας των νομικών σας συμβούλων με τον κύριοΡοδουσάκη, ενημερωθήκαμε ότι το σωματείο σας, για να αποφανθεί αν θέλει να υπογράψει τις εν λόγω τριμερείς συμβάσεις, θα συγκαλούσε την 31/12/2019 και ώρα 18:30 γενική συνέλευση. Μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της γενικής σας συνέλευσης.

Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις προθέσεις σας να συνεχίζετε να εργάζεστε στο χώρο του εργοστασίου ως δανειζόμενοι εργαζόμενοι. Παρακαλώ να λάβετε υπόψιν ότι η εταιρεία μας δεν διατηρεί καμία παραγωγική δραστηριότητα στο χώρο του εργοστασίου. Οι συμφωνημένες τριμερείς συμβάσεις δανεισμού είναι ο μόνος δρόμος για να συνεχίσει απρόσκοπτα η εργασιακή σας σχέση με την εταιρεία μας.

Στο άνω πλαίσιο σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα τις προθέσεις σας.

Μετά τιμής,

Γεώργιος Γεωργάρας

Δ/νων Σύμβουλος ELFES.A.

Η απάντηση των εργαζομένων:

Ο κ. Λαυρεντιάδης γι’ ακόμη μία φορά επιλέγει να διαβουλευτεί με τους εργαζόμενους του μέσω επιστολών τις οποίες δημοσιοποιεί στον τύπο προτού καλά καλά τις λάβει το Σωματείο.

Ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί έτσι είναι πλέον ολοφάνερος.

Επιδιώκει ο κ. Λαυρεντιάδης να δημιουργήσει εντυπώσεις και να εξαπατήσει την κοινή γνώμη, να προκαλέσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέψει εργαζόμενους εναντίον των συναδέλφων τους.

Αυτή τη φορά όμως δεν είναι τόσο εύκολο γι’ αυτόν καθώς η Καβάλα γνωρίζει πλέον τις τακτικές του, έζησε την εγκληματική συμπεριφορά του και δυστυχώς υπέστη τις συνέπειες που είχε αυτή.

Το Σωματείο μας, νιώθει την ανάγκη να απαντήσει στις επιστολές αυτές όχι γιατί θέλει να επηρεάσει την κοινή γνώμη, αλλά γιατί πάντα το σύνθημα μας ήταν και θα είναι «όλα στο φως»!!!

Την 28/12/2019 ενημερωθήκαμε από συναδέλφους μας ότι τους αναγκάζουν εντός του εργοστασίου να υπογράψουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου με μία «νέα» εταιρία την «ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ», η οποία θα αναλάβει την άδεια λειτουργίας του εργοστασίου την 1-1-2020. Μέχρι την στιγμή εκείνη εμείς δεν είχαμε καμία ενημέρωση γι’ αυτό.

Καμία διαπραγμάτευση δεν έγινε μεταξύ των εταιριών για το αν θα συνεχίσουν οι εργαζόμενοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην «νέα εταιρία», διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν διαφορετικές εταιρίες. Η μόνη διαπραγμάτευση είναι αυτή που ο κ. Λαυρεντιάδης έκανε με τον ίδιο του τον εαυτό. Αποφασίστηκε λοιπόν από τον κ. Λαυρεντιάδη - προφανώς διότι στα συμφωνητικά που είχαμε υπογράψει την 1-1-2018 είχαν συμβληθεί όλες οι έως τότε εν λειτουργία εντός του εργοστασίου εταιρίες- να δημιουργήσει μια άλλη εταιρία, να την βαφτίσει  - με το όχι και τόσο πρωτότυπο όνομα -  «ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ» και μέσω αυτής να καταστρατηγήσει για ακόμη μία φορά τα εργασιακά δικαιώματα όλων ημών, εκβιαστικά, την τελευταία ημέρα του έτους. Και λέμε όλων γιατί με τον τρόπο αυτό δεν θέλει μόνο να αποδεσμευτεί από τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραψε με τα μέλη του Σωματείου μας δύο χρόνια πριν, αλλά κυρίως θέλει να στερήσει από τους εκατοντάδες εργαζόμενους εντός του εργοστασίου την δυνατότητα να διεκδικήσουν να αναγνωριστεί, ότι οι συνεχόμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου που υπογράφουν υποκρύπτουν σύμβαση αορίστου χρόνου.

Ενημερωθήκαμε ότι αν δεν υπογράψουμε μια σύμβαση δανεισμού, την οποία ουδέποτε είδαμε και δεν ξέραμε το περιεχόμενο της με μία εταιρία για την οποία γνωρίζαμε μόνο τον διακριτικό της τίτλο δεν θα συνεχιζόταν η εργασιακή μας σχέση εντός του εργοστασίου. Υπογράφετε ή φεύγετε από το εργοστάσιο!!! Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό έγινε πράξη παραμονή Πρωτοχρονιάς !!!

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας έγινε στις 18:00 μ.μ. την 31-12-2019 διότι ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τους προϊσταμένους του εργοστασίου ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εργασία τους όσοι από εμάς εργάζονταν νυχτερινή βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέχρι την στιγμή έναρξης της γενικής συνέλευσης δεν είχαμε στην κατοχή μας κανένα κείμενο δανεισμού προς υπογραφή και κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο της νεοεμφανιζόμενης εταιρίας. Δεν θα μπορούσε να παρθεί καμία απόφαση χωρίς να έχουμε τα ανωτέρω. Το κείμενο του δανεισμού μας διαβιβάστηκε με mail στις 2-1-2020 και ώρα 12:30 μ.μ. ενώ έως και σήμερα η εργοδοσία αρνείται να μας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για την εταιρία στην οποία καλούμαστε να εργαστούμε, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας.

Έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα με όλους τους δυνατούς τρόπους τον κ. Λαυρεντιάδη ότι μοναδική μας βούληση και επιθυμία, είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προσηκόντως και πραγματικώς τις υπηρεσίες μας στο χώρο του εργοστασίου ως εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου, όπως ακριβώς η εργασιακή μας σχέση διατυπώνεται στις συμβάσεις εργασίας μας και στο ιδιωτικό συμφωνητικό εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς που υπογράψαμε στις 1-1-2018. Το τελευταίο συνυπέγραψαν και όλες οι εν λειτουργία εντός του εργοστασίου εταιρίες. Δεν θέλουμε προσωρινή λύσηαλλά οριστική και δεν θέλουμε λύση μόνο για τα μέλη του Σωματείου μας αλλά για όλους τους εργαζομένους της βιομηχανίας. Θέλουμε να υπάρχει νομιμότητα και διαφάνεια. Γιατί δεν συνυπογράφει η νέα εταιρία τα συμφωνητικά μας, όπως τα υπέγραψαν και όλες οι υπόλοιπες εταιρίες;

Η προτεινόμενη προς υπογραφή σύμβαση δανεισμού αποτελεί ξεκάθαρο εκβιασμό!!! Η αλήθεια είναι μία και την γνωρίζουμε όλοι !!!! Η ELFE, στην οποία ανήκει το εργοστάσιο έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη προς το Δημόσιο, το ΕΦΚΑ, τις τράπεζες, την ΔΕΗ, την ΔΕΠΑ κτλ. Όλες οι εταιρίες που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια ανήκουν στον Λαυρεντιάδη και μοναδικός σκοπός της δημιουργίας τους είναι η εκμετάλλευση της μοναδικής λιπασματοβιομηχανίας της χώρας, η οποία ακόμη και σήμερα έχει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κέρδη ετησίως. Με απλά λόγια, ο κ. Λαυρεντιάδης επί χρόνια απολαμβάνει τα κέρδη χωρίς να πληρώνει τα χρέη του και παράλληλα ζητάει από το ελληνικό κράτος την διαγραφή των χρεών. Και μέσα σε όλο αυτό το σκάνδαλο θέλει να ξεφορτωθεί και όλους τους εργαζόμενους αορίστου χρόνου του εργοστασίου.

Παραθέτουμε στο σημείο αυτό ενδεικτικά απόσπασμα από μία από τις δεκάδες αποφάσεις που εκδόθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας για να δούμε όλοι ποια είναι η αλήθεια…. «….Συνοψίζοντας όσα έγιναν  δεκτά ανωτέρω  στην  παρούσα για την εν τοις πράγμασι σύνδεση των τριών εναγομένων εταιριών, το Δικαστήριο άγεται στην κρίση ότι, με την παρεμβολή των δεύτερων εναγομένων εταιριών (PFIC LTD και ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ) , κατέστη εφικτή η  συνέχιση  της  παραγωγικής  δραστηριότητας της πρώτης εναγομένης (ΕΛΦΕ Α.Ε.), η οποία ήταν υπέρχρεη  και  είχε  θέσει  ως  πρωταρχική επιδίωξή της τη μείωση του μισθολογικού της  κόστους. Ειδικότερα, πέραν του τρόπου με τον οποίο οι δεύτερες εναγόμενες (PFIC LTD και ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ) εμφανίστηκαν στο εργοστάσιο λιπασμάτων, προβαίνοντας σε εικοσαετείς μισθώσεις δίχως να διαθέτουν το απαιτούμενο για τη λειτουργία  της βιομηχανίας εξειδικευμένο προσωπικό, κατά την εν συνεχεία έναρξη και εξακολούθηση της δραστηριότητάς τους, επέλεξαν να επανδρώσουν τις μισθωμένες μονάδες με εργαζομένους που  συνδέονται  μαζί  τους  με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, γεγονός που δεν συνάδει με τον μακροχρόνιο χαρακτήρα της επένδυσής τους….» «Εξόλωνόσωνπροεκτέθηκαν, συνάγεται ότι με την παρεμβολή ιcαι δραστηριοποίηση των λοιπών εναγομένων εταιριών (PFIC LTD και ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ)  και τις ενέργειες που έλαβαν  χώρα από τις αρχέςτου έτους 2016 και εφεξής, η πρώτη εναγόμενη (ΕΛΦΕ Α.Ε.) εξασφάλισε τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, αλλά και την απασχόληση  των εργαζομένων με πολύ ευμενέστερους για την εργοδοτική πλευρά όρους αμοιβής και εργασίας.»

Παραθέτουμε επίσης απόσπασμα από το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει στις 1-1-2018 και το οποίο ο κ. Λαυρεντιάδης, εντέχνως προσπαθεί, να παρερμηνεύσει και να παραβιάσει « Αν  τέλος  προκύψει  νέο  νομικόπρόσωποπρος  ανάληψη της  λειτουργίας του εργοστασίου, άπαντες οι εδώ συμβαλλόμενοι θα μεριμνήσουν προς διευθέτηση των διαδικαστικών ενεργειών αδιάκοπτης μεταβίβασης της εργασιακής σχέσης του αφετέρου συμβαλλόμενου, ενώ σε κάθε περίπτωση συνομολογούν ότι η μεταβίβαση αυτή θα επέρχεται και αυτοδικαίως ως αυτόθροη συνέπεια της μεταβίβασης επιχείρησης, εφαρμοζομένου του Π.Δ. 178/2002.»

Επειδή λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τακτικισμούς,καλούμε ΟΛΕΣ τις εταιρίες που έχουν υπογράψει το Ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας αλλά και την «νέα» εταιρία, στην Σύσκεψη φορέων που θα γίνει την Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο. Εμείς θα είμαστε εκεί για δεν έχουμε να κρύψουμε ή να φοβηθούμε τίποτα και δεν πρόκειται ποτέ να κρυφτούμε πίσω από επιστολές χωρίς δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής απόψεων.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως από πλευράς μας υπάρχει διάθεση εύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης. Επιθυμία μας είναι να καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου μαζί με όλες τις εμπλεκόμενες εταιρίες, πρόταση που μέχρι σήμερα απορρίπτεται επανειλημμένα από την πλευρά του κ. Λαυρεντιάδη.

Τέλος, τα μέλη του Σωματείου μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Καβάλας για την αμέριστη συμπαράσταση που επέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα απέναντι μας και κυρίως τις τελευταίες ημέρες.

Καλή χρονιά σε όλους!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΘΑΣΟΥ – Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της» Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Ακόμη μία δικαστική απόφαση κρίνει νόμιμες τις απολύσεις στα Πετρέλαια Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ – Ξεκίνησαν οι ενέργειες για την καταπολέμηση των κουνουπιών Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Για την Δημοτική Καπναποθήκη και το Φρούριο συζήτησε ο Δήμαρχος Καβάλας με την γ.γ. Σύγχρονου Πολιτισμού Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 Σύλληψη σε οικισμό του Δήμου Νέστου για παραβίαση λεωφορείων και αφαίρεση χρημάτων Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή Αναρτήθηκε 22 Μαρτίου 2024 Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Πέντε μέρες στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης Αναρτήθηκε 22 Μαρτίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Περιστατικό κλοπής μπαταρίας απο αυτοκίνητο Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2024 100 χρόνια ΤΕΕ – Το επετειακό Roadshow ταξιδεύει στην Καβάλα Αναρτήθηκε 19 Μαρτίου 2024 Οι Καβαλιώτες έπιασαν για μία ακόμη χρονιά το φίδι Αναρτήθηκε 18 Μαρτίου 2024 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – Το γλέντι ξεκίνησε νωρίς στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων Αναρτήθηκε 18 Μαρτίου 2024 ΞΑΝΘΗ – Κομφετί, χορός και τραγούδι στην καρναβαλική παρέλαση Αναρτήθηκε 17 Μαρτίου 2024 Γ’ Εθνική – Νίκες για ΑΟΚ και Νέστο Αναρτήθηκε 17 Μαρτίου 2024 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Εκτός έδρας ήττα από τον Έσπερο Αναρτήθηκε 14 Μαρτίου 2024 Καβάλα και Βερολίνο χτίζουν την συνεργασία τους σε πολιτισμό και ανάπτυξη Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2024 Ο Κασσελάκης ήθελε Τάνια στο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Γιατί έμεινε εκτός ο πρώην Πρόεδρος Κώστας Μορφίδης (Τα ονόματα της νέας Ν.Ε.) Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2024 ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ – Στο «κόκκινο» οι πληρότητες σε Ξάνθη και γύρω περιοχές Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2024 Τίμος Καβακάς: «Διαφωνώ κάθετα με τις δηλώσεις Μαραντά για τη διαιτησία» Αναρτήθηκε 13 Μαρτίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι τις 29/3 Αναρτήθηκε 11 Μαρτίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ: «Στην Βουλή η άμεση αντιμετώπιση της λειψυδρίας στη Θάσο εν όψει της τουριστικής σαιζόν» Αναρτήθηκε 11 Μαρτίου 2024 Kavala Trail Run – 400 αθλητές από τη βόρεια Ελλάδα τρέξανε στο περιαστικό δάσος Αναρτήθηκε 10 Μαρτίου 2024 Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – Δεν τον σταμάτησε ούτε ο Πανθρακικός Αναρτήθηκε 10 Μαρτίου 2024 Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Ιστορική νίκη επί του Ηρακλή σε κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος Αναρτήθηκε 10 Μαρτίου 2024 Ο κόσμος «αγκάλιασε» την πρώτη Αποκριάτικη Παρέλαση του Δήμου Παγγαίου Αναρτήθηκε 10 Μαρτίου 2024 Βράβευση 7 γυναικών που άφησαν το αποτύπωμά τους στην πολιτική σκηνή της Καβάλας Αναρτήθηκε 9 Μαρτίου 2024 Οι «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη» για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα Αναρτήθηκε 8 Μαρτίου 2024 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: «Η 8η Μαρτίου σύμβολο των αγώνων και των κατακτήσεων όλων των γυναικών» Αναρτήθηκε 5 Μαρτίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Όχημα προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού στην στροφή της Τόσκα Αναρτήθηκε 4 Μαρτίου 2024 Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ανάμεσα στους υποψηφίους της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο Αναρτήθηκε 4 Μαρτίου 2024 Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας: Ρεκόρ συμμετοχών στο 10ο Tουρνουά Rapid στην μνήμη του Δημήτρη Τσολακίδη Αναρτήθηκε 4 Μαρτίου 2024 Αγροτικός Σύλλογος Καβάλας: Πολύ σημαντική για την τοπική οικονομία η καλλιέργεια σόγιας Αναρτήθηκε 4 Μαρτίου 2024 A.O.ΚΑΒΑΛΑΣ – Διεύρυνε την διαφορά του απο τον δεύτερο Νέστο Αναρτήθηκε 1 Μαρτίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – «Γυναίκα+Πολιτική. Μια δύσκολη εξίσωση» με κεντρική ομιλήτρια την Βούλα Πατουλίδου