Τώρα

  • Ενημέρωση με Αλήθειες
Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

O Δήμαρχος Θάσου τα κατάφερε μαζί με το θαρραλέο Υφυπουργό

Αναρτήθηκε στις 12/02/2018

Με αφορμή τα εγκαίνια του ΕΠΑΛ Θάσου την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 από τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη ο Δήμαρχος Θάσου μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 αναφέρθηκε στην πορεία του όλου θέματος, τα επόμενα βήματα,  τις κινήσεις του Δήμου αλλά και την θαρραλέα απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας για τη λειτουργία του ΕΠΑΛ Καλλιράχης.

Ο Δήμαρχος του νησιού δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια εξαιρετική είδηση και αποτελεί την θετική έκβαση  των προσπαθειών ετών ώστε το ΕΠΑΛ  να λειτουργήσει και οι μαθητές που κάθονται στα θρανία του ΕΠΑΛ του νησιού τους να πάψουν να ταλαιπωρούνται. Βεβαίως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας στο να δημιουργήσουμε και άλλες κτιριακές υποδομές και ήδη έχουμε έρθει  στην Αθήνα με τον αρμόδιο υπουργό προκείμενου όλο αυτό το σχέδιο να ενταχθεί στο κτιριακό πρόγραμμα του υπουργείου. Είναι αναγκαίες   και άλλες υποδομές όπως εργαστήρια, και άλλες τάξεις και τμήματα  και όλα αυτά που χρειάζονται και για άλλες κατευθύνσεις για να έχουμε μια αξιόπιστη  αυτόνομη σχολική μονάδα. Ο Δήμος είναι εδώ όπως το απέδειξε και στο παρελθόν δεν βάζει μόνο πλάτη σηκώνει τα μανίκια οτιδήποτε χρειάστηκε έγινε αποκλειστικά από τις υπηρεσίες και τα χρήματα του Δήμου και των δημοτών, βέβαια δεν θέλω να υποτιμήσω τον ρόλο του Υπουργού ο οποίος είναι καθοριστικός μιας και με την οξυδέρκεια και την τόλμη του έλυσε τον γόρδιο δεσμό της γραφειοκρατίας απέναντι σε κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες που είχαν στυλώσει το ανάστημά τους  αλλά η παρέμβαση του Υφυπουργού κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη ήταν καθοριστική. Μην ξεχνάτε επίσης έτσι για την ιστορία ότι μέχρι να λυθεί από πλευράς Περιφέρειας και να καλυφθεί το κόστος μεταφοράς των μαθητών αυτό το καλύπτει ο Δήμος. Επίσης ζητήσαμε από το Υπουργείο η Θάσος να αποτελεί ξεχωριστή περιφέρεια διορισμών να έχει καλύτερη μοριοδότηση και το πετύχαμε σε ένα μεγάλο βαθμό. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι είμαστε σε μια θετική κατεύθυνση και για το νησί μας.

Θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας στην Αθήνα και στα αρμόδια Υπουργεία είναι μέσα στο πρόγραμμα μας κάθε 20 με 25 μέρες και ευτυχώς επιστρέφουμε με γεμάτα  χαρτοφυλάκια αλλά και τις βαλίτσες μας όχι από υποσχέσεις αλλά με αποτελέσματα και λύσεις».

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 20 Φεβρουαρίου 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018 4 χρόνια η Δήμαρχος “παίζει” με την υγεία των κατοίκων του Ζυγού! Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Μακάριος Λαζαρίδης: Η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι σε λάθος δρόμο Αναρτήθηκε 22 Ιανουαρίου 2018 Η λύση στη σύνθετη ονομασία της FYROM είναι μία, και είναι η: «ΨευτοΜακεδονία», κατά τον αείμνηστο νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη! Αναρτήθηκε 17 Ιανουαρίου 2018 Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Το πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διασωθεί το ευρώ» Αναρτήθηκε 15 Ιανουαρίου 2018 15 Ιανουαρίου 1950- ιστορική ημερομηνία της Κύπρου Αναρτήθηκε 14 Δεκεμβρίου 2017 Οι καινοτομίες του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πολιτικό στίβο! Αναρτήθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017 Συγχαρητήριο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νέας Περάμου Αναρτήθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017 Λ.Φουντούλης: «Το Κίνημα μας ήταν το μόνο που στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων» Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Το Βατερλώ της Δράμας Αναρτήθηκε 20 Νοεμβρίου 2017 Για την Ανακύκλωση… Αναρτήθηκε 7 Νοεμβρίου 2017 Οι δημοτικοί χώροι ανήκουν στους πολίτες της πόλης χωρίς αποκλεισμούς Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2017 Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η σεξουαλική παρενόχληση συντηρείται από χαλαρές συνειδήσεις και νοσηρές νοοτροπίες» Αναρτήθηκε 9 Οκτωβρίου 2017 Κούλογλου: Δεν είμαστε Ιράν. Τέρμα με τους Αγιατολάχ