Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Παπαγάλος

O σύλλογος ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΔΕΤΥΔ συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου «STEP to Europe»

Αναρτήθηκε στις 15/06/2024

O σύλλογος ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΔΕΤΥΔ συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου «STEP to Europe»  από το πρόγραμμα της ΕΕ CERV - Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες 2021-2027 με συντονιστή τον οργανισμό ROE από την Πολωνία και εταίρους την Ιταλία MOH και Ισπανία IDEA Alzira.

Στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν συναντήσεις σε Πολωνία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί, φεστιβάλ, βιωματικά εργαστήρια, εκστρατείες, επισκέψεις μελέτης, καθώς και ολοκλήρωση της διάσκεψης «Εγώ, πολίτης της Ευρώπης».

Αυτό το έργο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας και των νέων που συμμετέχουν στις δραστηριότητες των οργανώσεων μας, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ευαισθητοποίηση των θεμελιωδών αξιών της Ευρώπης, 

Στόχος είναι η μακροπρόθεσμη συνεργασία και η δημιουργία τοπικών δικτύων με συνδεδεμένους εταίρους στο τοπικό έδαφος, την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις κοινές μας αξίες, τον πολιτισμό και την ιστορία. Δημιουργούμε τις συνθήκες να επενδύσουμε σε νέους από μικρότερες πόλεις και να τους δείξουμε ότι η Ευρώπη είμαστε ΟΛΟΙ μας και ότι κανείς δεν αποκλείεται από το να απολαμβάνει τα προνόμια του να είναι Ευρωπαίος.

 

ΚΑΒΑΛΑ – Η Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας την εκλογική κατρακύλα πήγε να πάρει τα 500 ευρώ ως δικαστική αντιπρόσωπος

Αναρτήθηκε στις 11/06/2024

Η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα πρώην βουλευτής κ. Τάνια Ελευθεριάδου απογοητευμένη όπως φαίνεται από την προεκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να συντονίσει τα μέλη να "τρέξει" και να βρεθεί δίπλα στους πολίτες μέχρι και την ημέρα που θα άνοιγαν οι κάλπες προτίμησε να διορισθεί δικαστική αντιπρόσωπος κάτι που έγινε μιας και τοποθετήθηκε στο 12ο Δημοτικό σχολείο όπου και πληροφορήθηκε την εκλογική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Καβάλας του κόμματος στο οποίο είναι επικεφαλής, ο οποίος ήρθε 4ος μετά τη ΝΔ το Πασόκ και την Ελληνική Λύση!

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Στο τελικό στάδιο οι εργασίες στο οικόπεδο Κρέη

Αναρτήθηκε στις 10/06/2024

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα, τον Υπεύθυνο του Τμήματος Πράσινου, Κώστα Δουκίδη και την Αρχιτέκτονα, Ειρήνη Καραβέλη, ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου για την πρόοδο των εργασιών ανάπλασης στο οικόπεδο Κρέη.

Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και αφορούν την αποκατάσταση των κτηρίων στο χερσαίο τείχος, καθώς και τη διαμόρφωση του ακάλυπτου χώρου, προκειμένου να φιλοξενηθούν, πέρα όλων των άλλων, διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας και το Ανοιχτό Κέντρο Συντήρησης Αρχαιοτήτων Μαρμάρου, Ψηφιδωτού, Εικόνας και Κεραμικής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας.

 

Μακάριος Λαζαρίδης: «Εκλογές εθνικής ευθύνης και πολιτικής ωριμότητας»

Αναρτήθηκε στις 09/06/2024

Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο Λύκειο Καβάλας.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, έκανε την εξής δήλωση:«Μεγάλη γιορτή η σημερινή για τη Δημοκρατία μας. Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη. Καλούνται να αποφασίσουν για μια Ελλάδα ισχυρή, ανταγωνιστική και διεκδικητική μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει την Ευρώπη και την Ελλάδα να συνεχίζουν αταλάντευτα την πορεία προς τα εμπρός. Είναι κρίσιμο ποιες παρατάξεις και ποια πρόσωπα θα κληθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο.Είναι εκλογές εθνικής ευθύνης και πολιτικής ωριμότητας.

Με την ψήφο μας επιλέγουμε τον σταθερό, υπεύθυνο δρόμο προς την πρόοδο και την προκοπή. Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη»!

 

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, αντιμετωπίζει το δημογραφικό πρόβλημα»

Αναρτήθηκε στις 03/06/2024

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, συνεχίζοντας την προβολή των πεπραγμένων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των ευρωεκλογών της προσεχούς Κυριακής, μέσω οπτικοποιημένων μηνυμάτων, με αφορμή το δημογραφικό, έκανε την εξής δήλωση:

«Το δημογραφικό, δηλαδή η υπογεννητικότητα, αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους.

Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αυξήσαμε από τις αρχές του 2024 κατά 1.000 ευρώ το αφορολόγητο για οικογένειες με παιδιά.

Επεκτείναμε το επίδομα μητρότητας, από 4 σε 9 μήνες για ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες.

Αυξήσαμε το επίδομα γέννησης από 2.000 ευρώ για κάθε παιδί σε 2.400 έως 3.500 ευρώ, αναλόγως του αριθμού των παιδιών.

Διευρύναμε τους δικαιούχους των voucher για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, αυξάνοντας τη χρηματοδότηση κατά 25.000.000 ευρώ.

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή της Δράσης “Νταντάδες της Γειτονιάς”.

Στο πρόγραμμα “Σπίτι μου”, το οποίο σύντομα θα διευρυνθεί, έχουν ενταχθεί πάνω από 9.000 αιτήσεις νέων ζευγαριών και ήδη εκταμιεύθηκαν σχεδόν 6.000 δάνεια».

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΕΥΑΚ – Δουλεύουν Κυριακάτικα τα συνεργεία

Αναρτήθηκε στις 26/05/2024

Φωτορεπορτάζ

 

Η ζωή του κάθε ανθρώπου μοιάζει με μία μεγάλη η μικρή αλυσίδα

Αναρτήθηκε στις

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Δύναμη της ελπίδας.

Η ζωή του κάθε ανθρώπου μοιάζει με μία μεγάλη η μικρή αλυσίδα της οποίας τους κρίκους αποτελούν τα διάφορα επεισόδια και γεγονότα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, τα οποία εκτυλίσσονται καθημερινά.

Όλα αυτά τον κάνουν συχνά να αλλάζει ψυχολογικές καταστάσεις προς το καλό ή προς το χειρότερο ανάλογα με την ψυχοσύνθεση του και τον χαρακτήρα του. Εκείνο όμως που τις περισσότερες φορές τον αναστατώνει είναι η ασθένεια και μάλιστα, όταν αυτή προσβάλλει τον άνθρωπο σε όλη της την έκταση και την ένταση. Τότε ο άνθρωπος αναστατώνεται, παραπονείται, αγανακτεί κατά του εαυτού του, κατά των άλλων και το χειρότερο κατά του θεού.

Σύμφωνα με την ευαγγελική διήγηση, εκείνη την εποχή ήλθε ο Ιησούς στα Ιεροσόλυμα. Υπάρχει δε στα Ιεροσόλυμα δίπλα της πύλης του φρουρίου που περιβάλλει την πόλη μια κολυμβήθρα με το όνομα Βηθεσδά-οίκος ελέους-(κατά τους Εβραίους) όπου γύρω της είχαν υπόστεγα και άρρωστοι που έπασχαν από διάφορες αρρώστιες εύρισκαν εκεί καταφύγιο. Όλοι αυτοί οι άρρωστοι περίμεναν πότε το νερό θα κινηθεί διότι Άγγελος Κυρίου κατέβαινε από καιρό σε καιρό στην κολυμβήθρα και τάραζε το νερό. Εκείνος που θα έμπαινε πρώτος μετά την ταραχή του νερού θα γινόταν υγιής από οποιαδήποτε αρρώστια και αν υπέφερε. Μεταξύ του πλήθους των αρρώστων υπήρχε και κάποιος, ο οποίος ήταν εκεί επί τριάκοντα οκτώ χρόνια παράλυτος. Μια ζωή γεμάτη από βάσανα και κόπους. Μέσα του όμως είχε κάτι το οποίο δεν έσβηνε ποτέ: Υπομονή-πίστη και ελπίδα στον θεό οτι μία μέρα θα γίνει καλά. Αυτή η ελπίδα φαίνεται από το γεγονός της καταφυγής και προσμονής του στην κολυμβήθρα, στον οίκο αυτόν του ελέους.

Η προσοχή του Κυρίου μόλις έφθασε στην κολυμβήθρα στράφηκε προς αυτόν. Ο Κύριος μας για να φέρει στην επιφάνεια αυτή την ζωηρή ελπίδα ρωτά τον άρρωστο ‘’θέλεις να γίνεις καλά;’’ Και ο παραλυτικός του απαντά: Κύριε δεν έχω κάποιον άνθρωπο, ο οποίος να με βοηθήσει για να μπω πρώτος μέσα στην κολυμβήθρα μετά την ταραχή  του νερού, ενώ προσπαθώ να έλθω κάποιος άλλος προλαβαίνει κάθε φορά και μπαίνει μέσα. Ίσως ο παράλυτος περίμενε να έμενε κοντά του ο άγνωστος αυτός και να τον βοηθούσε να έμπαινε μέσα πρώτος και έτσι θα γινόταν καλά.

Ο δε Κύριος μας, αυτός ο οποίος κρατεί στα χέρια του την υγεία μας και την ζωή μας του λέει: Σήκω επάνω πάρε το κρεβάτι σου στον ώμο σου και πήγαινε. Αμέσως ο παραλυτικός έγινε καλά η δυνατή ελπίδα του στον Θεό που κράτησε τριάντα οκτώ χρόνια τον δικαίωσε. Έτσι και εμείς μέσα στις θλίψεις μας, στις πικρίες της ζωής μας , στις αρρώστιες να μην χάνουμε την ελπίδα μας .Ολόκληρη την ελπίδα μέσα από την ψυχή μας να την αναθέτουμε στο Θεό και τότε αυτή η ελπίδα θα αποκτά δύναμη, μια δύναμη που θα μας δίνει το θάρρος να αντιμετωπίσουμε τις ποικίλες δυσκολίες της ζωής και θα κάνει ελαφρό το βάρος των θλίψεων και το σπουδαιότερο θα προσελκύσει την χάρη του Θεού ώστε ο πάνσοφος Θεός να μας δώσει την ποθούμενη λύση.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ Φ. Ν. Θ. Ιερομόναχος Φιλόθεος Μουτσελάκης

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – Στην υποδοχή του Πριγκιπικού ζεύγους η δικιά μας Μαρία

Αναρτήθηκε στις 25/05/2024

Άφησε την Καβάλα η γνωστή δημοσιογράφος και PR Μαρία Βλαμήτσου και περνά ξένοιαστες μέρες στην πανέμορφη και μαγευτική Σαντορίνη κάνοντας νέες φιλίες όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ίδια σε ανάρτησή της στα social.

Η Μαρία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα και επιβεβαίωση του γνωστού ρητού «κανένας προφήτης στον τόπο του» που ως γνωστόν χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι η αξία ενός ανθρώπου συνήθως δεν αναγνωρίζεται στον τόπο του!

Beautiful Woman in a white dress dancing over the rooftops in front of the famous Town Oia on Santorini, Greece.

 

ΚΑΙΡΟΣ – Βροχές και καταιγίδες σήμερα και αύριο από το φαινόμενο «ψυχρή λίμνη»

Αναρτήθηκε στις

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένεται να φέρει σήμερα και αύριο το φαινόμενο της «ψυχρή λίμνη», σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Εκτενή αναφορά στην κακοκαιρία που θα χτυπήσει τη χώρα με τα φαινόμενα να είναι έντονα την Κυριακή 26/5 έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω ανάρτησης του, στο Facebook.

Όπως επισημαίνει πάνω στους χάρτες, οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν μεγάλη πιθανότητα για ένα πέρασμα βροχής ή μπόρας. Όσο πιο σκούρες πράσινες και κυρίως όσο πιο κοντά σε κιτρινοπορτοκαλοκόκκινομωβ αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με τον χάρτη φαίνεται ότι θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία την Κυριακή, ενώ βροχές αναμένονται και στην Αττική.

Όπως φαίνεται και στους χάρτες έντονα φαινόμενα θα ξεσπάσουν την Κυριακή 26/5 στις εξής περιοχές: Κιλκίς, Φλώρινα, Καστοριά, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Λαμία, Λειβαδιά, Κόρινθος, Καλαμάτα και Τρίπολη.

sakis2
sakis3

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Παναγιώτη Γιαννόπουλου τα περισσότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν μεταξύ των ωρών μεσημεριού – απογεύματος.

Ο καιρός σήμερα

Aναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές ενώ τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου των ηπειρωτικών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 28, στην Ήπειρο από 14 έως 29, στη Θεσσαλία από 17 έως 30, στη Στερεά και Πελοπόννησο από 13 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 27, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 28, στις Κυκλάδες από 15 έως 28, στα Δωδεκάνησα από 19 έως 26 και στην Κρήτη από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματά του Δωδεκάνησα 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Πηγή: ΘΕΜΑ

 

Κοσμοπλημμύρα…αλλά τα χάλασε η βροχή – Συνέχεια της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ζητούν οι Καβαλιώτες από Κελγιώργη (φώτος)

Αναρτήθηκε στις
(δεξιά) Ο δραστήριος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Γιάννης Κελγιώργης

Φωτογραφίες: Τσούτσας Λάσκαρης

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 17 Ιουνίου 2024 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Φ.Ν-Θ – EΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΤΗΤΟΣ «ΜΙΚΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ» Αναρτήθηκε 17 Ιουνίου 2024 Ο.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – «Χρυσά» τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας 4Χ100 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αναρτήθηκε 17 Ιουνίου 2024 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Πρεμιέρα στις μεταγραφές με Θοδωρή Καρρά Αναρτήθηκε 16 Ιουνίου 2024 ΞΑΝΘΗ – Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο Αναρτήθηκε 15 Ιουνίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Έκθεση με Επιμέλεια του Κ. Παπακοσμά Αναρτήθηκε 14 Ιουνίου 2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – Χριστόδουλος Τοψίδης: «Οδικά έργα, δρομολογούνται και υλοποιούνται με συνέπεια» Αναρτήθηκε 14 Ιουνίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη δράστης διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Αναρτήθηκε 14 Ιουνίου 2024 Ανασχηματισμός – Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου ο Ν. Παναγιωτόπουλος Αναρτήθηκε 14 Ιουνίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Καθαρή η παραλία της Ραψάνης χαρις στον εθελοντισμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα Αναρτήθηκε 10 Ιουνίου 2024 ΠΑΣΟΚ Καβάλας: “Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας ανέδειξαν 2η πολιτική δύναμη στον Νομό” Αναρτήθηκε 10 Ιουνίου 2024 Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – Στο τραπέζι της Γενικής Συνέλευσης το όνομα της ΠΑΕ και το μετοχικό κεφάλαιο Αναρτήθηκε 10 Ιουνίου 2024 Ν.Ο.Θ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ – Μαθήματα ζωής, δύναμης και θέλησης παρέδωσαν οι κολυμβητές ΑμεΑ Αναρτήθηκε 10 Ιουνίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Στο τελικό στάδιο οι εργασίες στο οικόπεδο Κρέη Αναρτήθηκε 7 Ιουνίου 2024 67ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – Ανοιχτό κάλεσμα εθελοντών Αναρτήθηκε 5 Ιουνίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Σε χειμερία νάρκη προεκλογικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Αναρτήθηκε 5 Ιουνίου 2024 Ν.Ο.Θ.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ – Ημερίδα μικρών κολυμβητών για την απόκτηση εμπειριών Αναρτήθηκε 4 Ιουνίου 2024 Περισσότερες θέσεις στάθμευσης στους ασθενείς και τους συνοδούς στο Νοσοκομείο Καβάλας Αναρτήθηκε 4 Ιουνίου 2024 Το μήνυμα για τα οφέλη από τη χρήση του ποδηλάτου στάλθηκε απο τους δρόμους της Καβάλας Αναρτήθηκε 3 Ιουνίου 2024 Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, αντιμετωπίζει το δημογραφικό πρόβλημα» Αναρτήθηκε 1 Ιουνίου 2024 Κρατά δυνάμεις το Πασόκ στην Καβάλα – Ικανοποίηση Ανδρουλάκη Αναρτήθηκε 1 Ιουνίου 2024 Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας: Ανακοίνωση για την ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ Αναρτήθηκε 1 Ιουνίου 2024 Μακριά από τα κομματικά γραφεία πήγε την Υφυπουργό και τον Γεν. Γραμματέα ο Μακάριος Αναρτήθηκε 31 Μαΐου 2024 Συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας με τους εκπροσώπους του Σωματείου Επαγγελματικών Σκαφών Αναψυχής Χωρίς Πλήρωμα Αναρτήθηκε 31 Μαΐου 2024 ΞΑΝΘΗ – Άγρια συμπλοκή με καραμπίνα, ρόπαλα και στειλιάρια, για κτηματικές διαφορές Αναρτήθηκε 31 Μαΐου 2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. – Διοργάνωση της πρώτης συνάντησης Σουηδών «αγοραστών» με εξαγωγικά ώριμες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αναρτήθηκε 27 Μαΐου 2024 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – Σημαντικές διακρίσεις μαθητών του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Orpheus Soloists 2024 Αναρτήθηκε 27 Μαΐου 2024 Η Περιφέρεια αλλάζει, ο πρώτος απολογισμός έργου για την Καβάλα του περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψιδη Αναρτήθηκε 27 Μαΐου 2024 Συλλογική έκθεση φωτογραφίας Καβάλας – Νυρεμβέργης. 25 χρόνια αδελφοποίησης Αναρτήθηκε 26 Μαΐου 2024 Ο Αντιδημάρχος Kαβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, στη Γιορτή των Γραμμάτων στη Βουλγαρία Αναρτήθηκε 25 Μαΐου 2024 Κοσμοπλημμύρα…αλλά τα χάλασε η βροχή – Συνέχεια της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ζητούν οι Καβαλιώτες από Κελγιώργη (φώτος) Αναρτήθηκε 21 Μαΐου 2024 ΠΗΓΕΣ – Δίπλα στους πληγέντες καλλιεργητές ακτινιδίων ο Μακάριος Λαζαρίδης Αναρτήθηκε 20 Μαΐου 2024 «Ζούμε ανάμεσα σε ιστορικά κτήρια, ας τα φροντίσουμε» προτρέπει το 5ο Γυμνάσιο Καβάλας Αναρτήθηκε 19 Μαΐου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στον ΑΚΡΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (φώτος) Αναρτήθηκε 10 Μαΐου 2024 Ο Δήμος Θάσου προετοιμάζεται για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών