Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Παπαγάλος

ENERGEAN – Υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές δηλώνουν ψευδώς ότι εργάζονται στον Πρίνο

Αναρτήθηκε στις 25/09/2023

Η Energean κατά πάγια πρακτική δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε εκλογικές διαδικασίες είτε σε εθνικό, είτε σε περιφερειακό, είτε σε τοπικό επίπεδο. Φυσικά, οι εργαζόμενες και εργαζόμενοί της είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν να υποβάλουν υποψηφιότητα με τα πολιτικά κόμματα ή τους συνδυασμούς της επιλογής της.

Ωστόσο, στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των νέων αρχών στον Δήμο Καβάλας και στις τοπικές Δημοτικές Κοινότητες παρατηρήθηκε το φαινόμενο υποψήφιοι, παρουσιάζοντας δημοσίως τα βιογραφικά τους, να δηλώνουν ότι εργάζονται στην Energean, χωρίς αυτό να είναι αληθές!

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις για το ότι εργάζονται στον Πρίνο έχουν προβεί, μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ακόλουθοι υποψήφιοι:

Αλμυρός Θεοφάνης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά».

Κελαϊδάκης Μανώλης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά».

Μανώλας Τηλέμαχος, υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τη δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Energean οφείλει να καταστήσει σαφές ότι οι προαναφερθέντες δεν έχουν πλέον απολύτως καμία εργασιακή ή άλλη σχέση με την Energean και τον Πρίνο, καθώς εδώ και ενάμιση και πλέον έτος έχουν καταγγελθεί οι συμβάσεις εργασίας τους. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μια σειρά από υποψηφίους για τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας από την ίδια δημοτική παράταξη και, συγκεκριμένα, τους: Διαλυνά Κωνσταντίνο, Κιούρο Ανδρέα, Μουκουφτσή Μιχάλη, Παντελόπουλο Βασίλη, Πουλαρινό Δήμο, Τοψακάλη Βασίλη.

Η Energean προχωρεί στην απαραίτητη αυτή διευκρίνιση για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή σύγχυσης μεταξύ των συμπολιτών της στην Καβάλα, θεωρώντας αυτονόητο ότι οι προαναφερθέντες θα προβούν άμεσα σε διόρθωση των συγκεκριμένων δηλώσεων.

 

Mεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένων νερών από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Αναρτήθηκε στις 18/09/2023

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Οι μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένων νερών που πρόσφεραν οι πολίτες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας, παραδόθηκαν στην υπεύθυνη του Κέντρου Συλλογής Βοήθειας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Μαρία Τσουρή Καραμπινά.

Τις επόμενες ημέρες, με ευθύνη του Δήμου Καβάλας και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τις κατά τόπους αρχές, θα αποσταλεί και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας η υπόλοιπη ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Ματαίωση εκδηλώσεων του « SUMMER SHOPPING NIGHT». Ισχύει κανονικά η πεζοδρόμηση της παραλιακής και σήμερα

Αναρτήθηκε στις 22/08/2023

Δεδομένων των συνθηκών και κατόπιν της σχετικής απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας περί ματαίωσης των εκδηλώσεων του « SUMMER SHOPPING NIGHT», ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πληγέντες της καταστροφικής φωτιάς, ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας ενημερώνει πως δεν θα ισχύσει για σήμερα 22/08/2023 η προγραμματισμένη άρση πεζοδρόμησης, ως εκ τούτου θα ισχύσει κανονικά η απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Εθνικής Αντίστασης.

 

Υπερσύγχρονα μηχανήματα κινητής τηλεϊατρικής στα Ιατρεία Νικησιανης και Νέας Περαμου

Αναρτήθηκε στις 21/08/2023

Ο εξοπλισμός των περιφερειακών ιατρείων του Δήμου Παγγαίου με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό συνεχίζεται! Στις φωτογραφίες βλέπουμε τα υπερσύγχρονα μηχανήματα κινητής τηλεϊατρικής στα Ιατρεία Νικησιανης και Νέας Περαμου.

 

ΘΑΣΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023 – Παλιό λιμάνι – Μία εικόνα χίλιες λέξεις

Αναρτήθηκε στις 19/08/2023

Η προσμονή...

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ- Κοπή γηραιών δέντρων για να προχωρήσει η ανάπλαση της πλατείας Ποταμουδίων

Αναρτήθηκε στις 08/08/2023

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας συνεδρίασης του τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει την υποβολή άδειας εργασιών μικρής κλίμακας, με αντικείμενο την κοπή 11 δέντρων, στο πλαίσιο του έργου "Ανάπλαση της πλατείας Νεαπόλεως, στην περιοχή Ποταμουδίων Δήμου Καβάλας".

Σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Καβάλας, στον παραπάνω κοινόχρηστο χώρο τα εν λόγω δέντρα πρέπει να αφαιρεθούν διότι:

είναι γηραιά, χωρίς περιθώρια εξέλιξης, ασθενή, χωρίς λειτουργική και αισθητική αξία και

το ριζικό τους σύστημα βρίσκεται μέσα στα όρια της εκσκαφής θεμελίωσης του πέδιλου έδρασης του νέου τοιχίου αντιστήριξης και της περίφραξης που πρόκειται να κατασκευαστεί σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, με συνέπεια να κινδυνεύει η ευστάθεια τους κατά την εκτέλεση των σχετικών εργασιών

Το συνολικό ισοζύγιο των φυτεύσεων, πάρα την κοπή των παραπάνω δέντρων, θα βελτιωθεί, καθώς στη θέση τους θα φυτευτούν 15 τουλάχιστον νέα υγιή δέντρα, καταλληλότερα από λειτουργική και αισθητική άποψη, όπως προβλέπει η εγκεκριμένη αρχιτεκτονική μελέτη.

 

Αντιπεριφέρεια Καβάλας: Κανένα πρόβλημα με το νερό άρδευσης στο Ερατεινό

Αναρτήθηκε στις 03/08/2023

Αμεση ήταν η απάντηση της Αντιπεριφέρειας Καβάλας στην επερώτηση που κατέθεσε η παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» για την πιθανότητα μόλυνση του νερού και του εδάφους στην περιοχή του Ερατεινού.

Αναλυτικά αναφέρεται στην απάντηση:

Σε συνέχεια επερώτησης της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση στις 31-07-2023 και κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, διενεργήθηκε αυθημερόν αυτοψία από τους υπαλλήλους του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Καβάλας στο αγρόκτημα Ερατεινού για έλεγχο ρύπανσης εδάφους και νερού άρδευσης. Παρών κατά την αυτοψία ήταν ο προϊστάμενος του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσούπολης κ. Καλτάκης Ιωάννης για την υπόδειξη του σημείου.

Στο επίμαχο αγροτεμάχιο είχε διενεργηθεί διάθεση του υγρού κλάσματος του χωνεμένου υπολείμματος από την παρακείμενη μονάδα παραγωγής βιοαερίου για τη λίπανση του αγροτεμαχίου, σύμφωνα με την περιβαλλοντική άδεια της μονάδας. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο προϊστάμενος του Τ.Ο.Ε.Β.

Το αρδευτικό κανάλι που διατρέχει τη βόρεια πλευρά του αγροτεμαχίου είναι τσιμέντινο και στεγανό και ο πυθμένας του είναι σε ύψος 0,5-1,0 μ πάνω από τη στάθμη του εδάφους του αγροτεμαχίου. Υπάρχει ανάπτυξη αλγών εντός του καναλιού, ωστόσο το νερό είναι άοσμο και διαυγές, χωρίς ενδείξεις ρύπανσης, τόσο στο κανάλι, όσο και στο φρεάτιο στο οποίο εκρέει. Ελήφθη δείγμα νερού για ανάλυση στο κατάντη τμήμα του καναλιού και αναμένονται τα αποτελέσματα το επόμενο διάστημα.

Τόσο στη διώρυγα Α, η οποία τροφοδοτεί το αρδευτικό δίκτυο από τον ποταμό Νέστο, όσο και στο αποστραγγιστικό κανάλι Ερατεινού, το νερό ήταν άοσμο και διαυγές χωρίς ενδείξεις ρύπανσης και χρωματισμού. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Τ.Ο.Ε.Β. πραγματοποιούνται περιοδικοί καθαρισμοί των καναλιών, οπότε είναι αναπόφευκτη η διαταραχή του ιζήματος, η οποία μέσω των αντλιοστασίων διασπείρεται στο δίκτυο καναλιών προκαλώντας κατά διαστήματα χρωματισμό του νερού άρδευσης.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Καθαρισμός και προστασία απο ενδεχόμενες πυρκαγιές υπό την επίβλεψη του Κυριάκου Σταυρίδη

Αναρτήθηκε στις 21/07/2023

Oι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του συνεργείου Πυροπραστασίας του Δήμου Καβάλας, φρόντισαν τις τελευταίες ημέρες για την αποψίλωση χόρτων, την απομάκρυνση φερτών υλικών και τον ευπρεπισμό δασυλλίων και κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κυριάκου Σταυρίδη, καθάρισαν τις εξής περιοχές:

Περιοχή Αγίου Παντελεήμωνα

Δασάκι Παναγούδας

Άλσος Πεντακοσίων

Συνοικία Νεάπολης (οδοί Αδάνων και Βόλου)

Η προσπάθεια προστασίας του φυσικού μας πλούτου και των κατοικιών που βρίσκονται στις παρυφές της Καβάλας από το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς, λόγω της επικράτησης υψηλών θερμοκρασιών, θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες περιοχές του Δήμου Καβάλας.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ- Έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων

Αναρτήθηκε στις 14/07/2023

Σημαντικά έργα υποδομής και αισθητικής αναβάθμισης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης τους στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, από τα συνεργεία των αναδόχων εταιρειών και υπό την επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας.

Αναλυτικά τα έργα που εκτελούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι τα εξής:

Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου - Λυκείου Κρηνίδων

Κατασκευή πάρκου στο Πολύστυλο

Κατασκευή νέας παιδικής χαράς στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα

Κατασκευή μονάδας κομποστοποίησης πρασίνων στις Κρηνίδες

Κατασκευή κυνοκομείου στο αγρόκτημα του Ζυγού

Κατασκευή παιδικής χαράς στον Νέο Ζυγό

Κατασκευή πεζοδρομίου στη λαϊκή αγορά των Κρηνίδων

Κατασκευή ξύλινου κιόσκι στο Μικροχώρι

Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στους Φιλίππους

Η ισόρροπη ανάπτυξη των δημοτικών κοινοτήτων και της πόλης, αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας!

 

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ στην ΚΑΒΑΛΑ – DINOSAURS LIVE ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναρτήθηκε στις 03/07/2023

DINOSAURS LIVE ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!

  ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ 

ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Από 5 ΕΩΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η έκθεση Δεινοσαύρων στην ΚΑΒΑΛΑ!!!!!

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 

ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Κινούνται – Βρυχώνται – Ανασαίνουν!!!!

 Οι “Δεινόσαυροι”  έρχονται στην πόλη σας για   ένα μοναδικό θέαμα!!! 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στο παρελθόν, αφού τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα με τα χρώματα, τους ήχους και την ατμόσφαιρα θα τους πάνε στην εποχή των εντυπωσιακών αυτών ζώων.

Τα σπάνια αυτά γιγαντιαία ζώα που κυριαρχούσαν στη Γη κατά τον Μεσοζωικό αιώνα δεν γίνεται απλώς με την απλή ξενάγηση και περιήγηση σε ένα εκθεσιακό χώρο φυσικού περιβάλλοντος με πελώρια εκθέματα, φυτά και απολιθώματα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την κίνηση των δεινοσαύρων να οδηγηθούν σε μια φανταστική περιπέτεια!

Ο Τυραννόσαυρος ΡΕΞ ο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, τεραστίων διαστάσεων,  ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή!

Παραμένει «γαλαζοαίματος» στην επικράτεια των δεινόσαυρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα που είχαν την τιμή να τρομοκρατήσουν ποτέ τη Γη μας.

Εκτός από τον Ρεξ με 6 μέτρα ύψος και 14 μέτρα μήκος, επίσης ο Διπλόδολος με τη μακριά ουρά που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά της, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό που θυμίζει ελέφαντα και πολλά άλλα, διαφόρων μεγεθών, προϊστορικά ζώα που εξιτάρουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων!

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν, κατά βάση, για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα αντικρύσουν τους τεράστιους και αγαπημένους δεινόσαυρους, όπως ποτέ μέχρι σήμερα μέσα από τα βιβλία, τις ταινίες, τα παραμύθια, τα κινούμενα σχέδια, τις εκπομπές και τα κόμικς.

Από την αρχή μέχρι το τέλος της έκθεσης ο επισκέπτης θα παρακολουθεί  και θα συμμετέχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων. 

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης μέσα από αυτή τη βιωματική εμπειρία ο επισκέπτης θα συνειδητοποιήσει ότι βίωσε και έμαθε πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα για την ιστορία  αυτών των προϊστορικών ζώων!!! 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 

Από 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κάθε Μέρα από 18.00 – 23.00

*τελευταία είσοδος στην έκθεση 50′ λεπτά πριν το κλείσιμο

Κάθε Τρίτη Κλειστά 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 

Παιδικό (έως 12 ετών)  8 €/άτομο

Για μεγάλους  10 €/άτομο

Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά) 30€

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

  • Στο ταμείο της έκθεσης  &
  •  Στο www.dinosaurslive.net
  • Τηλέφωνο Πληροφοριών : 6940502756

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ – Tα αλλάζει όλα ο Σάββας Αναρτήθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2023 ENERGEAN – Υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές δηλώνουν ψευδώς ότι εργάζονται στον Πρίνο Αναρτήθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2023 ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ 2023 – Τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό Αναρτήθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: 0-5 τον Άρη Πετεινού Αναρτήθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – Πένθος για τον θάνατο του Αντώνη Γιαμαλίδη Αναρτήθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2023 Έντεκα απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε γήπεδα του Δήμου Καβάλας Αναρτήθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2023 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Θωρακίζουμε το δικαίωμα στην εργασία και αντιμετωπίζουμε χρόνιες στρεβλώσεις» Αναρτήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2023 Χρήστος Μέτιος και Αλέξης Πολίτης συζήτησαν με τους Καβαλιώτες Αναρτήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΘΗΝΑ – ΖΑΠΠΕΙΟ – 1ο βραβείο Αθλητισμού στο Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2023 ΚΑΒΑΛΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Το σχόλιο της Σοφίας Σαρρίδου που οδήγησε τον Μουριάδη να την θέσει εκτός Αναρτήθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ – Μετά τον Μακάριο, ξεκάθαρα υπέρ Μέτιου «αδειάζοντας» Τοψίδη, και ο Παναγιωτόπουλος – Αίνιγμα η στάση Πασχαλίδη Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2023 Mεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένων νερών από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο κέντρο της Καβάλας, στον Αμυγδαλεώνα και το Νέο Ζυγός Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2023 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ – Επαφές με τους κατοίκους του Δοξάτου και της Προσουτσάνης Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2023 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – Ξεκίνημα με «τρίποντο» Αναρτήθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2023 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ – Παρεμβάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης στο Παληό αλλά και προώθηση του αιτήματος αυτόνομης κοινότητας Αναρτήθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ – Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ και στον Σκακιστικό Όμιλο Αναρτήθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2023 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: «Η 14η Σεπτεμβρίου, Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας χαραγμένη βαθιά στην ψυχή μας» Αναρτήθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2023 Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας: «Άμεσα οι καθαρισμοί των τάφρων Τ1, Τ2 & Τ3 του ποταμού Νέστου» Αναρτήθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2023 Εργασίες οπτικών ινών προκάλεσαν βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης. Διεκόπη η υδροδότηση σε αρκετές συνοικίες. Αναρτήθηκε 9 Σεπτεμβρίου 2023 Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – Φιλική νίκη επί του Αετού Οφρυνίου Αναρτήθηκε 9 Σεπτεμβρίου 2023 «Διαδρομή 404» – Μια διαφορετική γραμμή λεωφορείου στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων Αναρτήθηκε 8 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Η Βαρύτη καταγγέλλει εκφοβισμό υποψηφίων της χωρίς να αναφέρει ονόματα Αναρτήθηκε 8 Σεπτεμβρίου 2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – Μέλη του Παραρτήματος Καβάλας στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας Αναρτήθηκε 6 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΛΗΘΕΙΕΣ για το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – Ο ρόλος Μακάριου στη σύνδεση της Καβάλας, και οι «διεκδικητές» της πατρότητας του έργου Αναρτήθηκε 5 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Ο απολογισμός της Μυρσίνης Χρυσαφούδη Αναρτήθηκε 3 Σεπτεμβρίου 2023 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 – Οι υψηλοί επισκέπτες του Σεπτεμβρίου – O 007 στην ΚΑΒΑΛΑ (photos) Αναρτήθηκε 2 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – Γιατί ο αγωνιστής Καλπακίδης δεν ακολούθησε την επιλογή Παππά και επέλεξε Μουριάδη Αναρτήθηκε 29 Αυγούστου 2023 ΚΑΒΑΛΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Ο Παππάς αδειάζει Τάνια και στηρίζει Εριφυλλίδη – Δυσαρέσκεια γαλάζιων του ψηφοδελτίου Αναρτήθηκε 28 Αυγούστου 2023 ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Ένα μικρό διάλλειμα από τα κοινά για λόγους υγείας Αναρτήθηκε 28 Αυγούστου 2023 KAVALA BC – Σημαντική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Μιχάλη Καρλή Αναρτήθηκε 28 Αυγούστου 2023 Επαναπροκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη νέα μονάδα απορριμμάτων στην Καβάλα Αναρτήθηκε 28 Αυγούστου 2023 Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – Ικανοποιητική εμφάνιση στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’ Αναρτήθηκε 26 Αυγούστου 2023 ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ – Ξέχασε να ευχαριστήσει το Γερόπουλο ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης