Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Παπαγάλος

ΚΑΒΑΛΑ – Σύγκρουση δυο οχημάτων στο Παληό με έναν τραυματία

Αναρτήθηκε στις 22/02/2024

Τον τραυματισμό ενός ατόμου, δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ως αποτέλσμα σύγκρουσης δύο οχημάτων που σημειώθηκε στο δρόμο της περιοχής του Παληού. Στο σημείο της σύγκρουσης, η οποία ήταν σφοδρή, έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική η οποία και απεγκλώβισε τον τραυματία. Σε ότι αφορά τα αίτια του ατυχήματος, αυτό φαίνεται να οφείλεται στο ότι ο οδηγός ενός απο τα δυο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

 

Ο Τομεάρχης Δράμας της ΝΔ Παντελής Ηλιάδης μαζί με τη Διοίκηση των ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ Προσοτσάνης έκοψαν βασιλόπιτα

Αναρτήθηκε στις 20/02/2024
Βούλα Παπαστεργίου

  Κοπή Βασιλόπιτας 2024 Δ.Ε.Ε.Π Δράμας Δ.Η.Μ.ΤΟ Προσοτσάνης με την παρουσία και ευλογία του Μητροπολίτη μας κ.κ. Δωρόθεου, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Εκθαμβωτική εμφάνιση της Διευθύντριας Πολιτιστικού Τουρισμού στο Βουκουρέστι

Αναρτήθηκε στις 18/02/2024

Η σχετική ανάρτηση της Διευθύντριας Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας κ. Κορίνα Γανίτου:

Ο χρήστης Κορίνα Γανίτου αισθάνεται ενθουσιώδης και αποφασισμένη με το χρήστη Emmanouil Psychoudakis και 2 ακόμη στην πόλη Βουκουρέστι, Ρουμανία.

 Αυτή η έκθεση τα είχε όλα! Μα πάνω από όλα είχε τη συνεργασία τριών όμορων δήμων του Νομού Καβάλας στην πράξη για πρώτη φορά, γιατί ο τουρισμός δεν έχει σύνορα και γιατί μαζί από κοινού μπορούμε καλύτερα!

Πολύς κόσμος, συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και στο ραδιόφωνο, επαφές με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους και πολλή δουλειά με καλή διάθεση και χαμόγελο μέχρι τα φώτα της έκθεσης να σβήσουν και να ξεκινήσουν οι νύχτες στο Βουκουρέστι!

Και του χρόνου πάλι δυναμικά για την Καβάλα μας!

 

To Τhink Tank των Επιστημονικών Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Καβάλας έκανε ένα πρώτο επιτυχημένο βήμα

Αναρτήθηκε στις 12/02/2024

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης, η πρώτη εκδήλωση του Δήμου Καβάλας, με τον γενικό τίτλο "Think Tank" Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Καβάλας, με τους καθηγητές του ΔΙΠΑΕ, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού, Επιστημών και Έμφυλης Βίας, Στέλλας Αργυρίου.

Η κ. Αργυρίου στην ομιλία της ανέφερε:

"Αγαπητοί συνεργάτες και επιστημονικοί φορείς της Καβάλας, αγαπητές φίλες και φίλοι. Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη δράση που διοργανώνουμε τιμώντας την Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσίων στην Επιστήμη. Καθώς γιορτάζουμε την επιτυχία και τη συνεισφορά τους, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στη συνδρομή τους όχι μόνο ως επιστημόνων αλλά και ως φορέων ανάπτυξης στην τοπική κοινωνία. Θα μου επιτρέψετε το λογοπαίγνιο λόγω Ημέρας αλλά και η Επιστήμη και η Καβάλα είναι θηλυκού γένους. Η Συγχώνευση η Συνεργασία και η Προώθηση, επίσης. Με αυτό στο νου, σας καλώ να συμβάλετε με τις τοποθετήσεις σας, αρχής γενομένης από σήμερα, την αρωγή σας και την επιστημονική σας κατάρτιση, ξεκινώντας από τα 3 καίρια θέματα της σημερινής μας συνάντησης.

-Συγχώνευση Πανεπιστημιακών Σχολών και Μεταφορά Έδρας. Ένα από τα κύρια θέματα που αντιμετωπίζουμε είναι η επικείμενη συγχώνευση πανεπιστημιακών σχολών που βρίσκονται στην Καβάλα με σχολές που βρίσκονται σε άλλους δήμους, με τη συνεπαγόμενη μεταφορά έδρας εκεί. Αυτή η αλλαγή, μπορεί να επηρεάσει την επιστημονική κοινότητα και την τοπική οικονομία. Είναι σημαντικό να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις με ενότητα και κατανόηση, προσανατολίζοντας την προσπάθειά μας προς την προστασία των συμφερόντων της επιστημονικής μας κοινότητας.

-Ευρεία Συνεργασία Επιστημονικών ΦορέωνΕπιπλέον, σκοπός της σημερινής μας δράσης είναι να προωθήσουμε την ευρεία συνεργασία των επιστημονικών φορέων μας, σε διάφορα θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων μας σε τοπικό επίπεδο. Αρχικά, προτείνουμε τη χαρτογράφηση του προσωπικού και του πεδίου δράσης κάθε επιστημονικού φορέα στον κλάδο δραστηριοποίησής του. Γι’ αυτό και στην είσοδο θα βρείτε το σημείο όπου θα σημειώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτή η πρωτοβουλία θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε περισσότερο τις δυνατότητες για συνεργασία και αμοιβαίο όφελος μεταξύ μας, αξιολογώντας και αξιοποιώντας την ομαδική αρωγή και όχι την ατομική συνεισφορά.

-Προώθηση του συνεδριακού / επιστημονικού τουρισμού Η δημιουργικότητα και η επιστήμη αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την ανάπτυξη της κρίσιμης σκέψης και την προώθηση της καινοτομίας. Στόχος μας να εστιάςουμε στην ανάπτυξη και ενίσχυση του δημιουργικού τομέα και των επιστημονικών δραστηριοτήτων της πόλης ως πηγή ανάπτυξης και οικονομικής αναζωογόνησης. Να προωθήσουμε τον συνεδριακό τουρισμό, να δημιουργήσουμε προγράμματα που ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ επιστημόνων, επιχειρήσεων και πολιτιστικών οργανώσεων, προσφέροντας έτσι νέες δυνατότητες απασχόλησης και ανάπτυξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Παράλληλα, να προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά μέσα και υποστήριξη, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ επιμελητηρίων, του Δήμου και του επιστημονικού δυναμικού της πόλης.Με αυτά τα θέματα ως εκκίνηση, σε μια πρώτη μεταξύ μας επαφή, προσκαλούμε όλους εσάς, τους επιστημονικούς φορείς της Καβάλας σε μια συστηματική μεταξύ μας επαφή με σκοπό να συνεισφέρουμε , όχι μόνο στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν το Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για να ανοίξουμε το μεταξύ μας κανάλι επικοινωνίας ιδεών. Την δική μας δεξαμενή σκέψης. Με τη συνεργασία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο δυναμικό και συνεκτικό επιστημονικό περιβάλλον για την Καβάλα μας. Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή".

 

«Στα χέρια» του Δήμου Καβάλας το λιμανάκι των Σφαγείων

Αναρτήθηκε στις 09/02/2024

Μετά απο σχετική απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας, το Λιμανάκι των Σφαγείων βρίσκεται πλέον στα χέρια του Δήμου Καβάλας, καθώς σύμφωνα με την απόφαση αυτή θα του παραχωρήθει  χωρίς κανένα αντάλλαγμα από τα Δημόσια Κτήματα «το δικαίωμα χρήσης αιγιαλού, θαλάσσιου χώρου και πυθμένα» σε όλες τις υφιστάμενες κατασκευές της περιοχής που δεν είναι αδειοδοτημένες.

Την είδηση έκανε γνωστή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης στην αρχή της συνεδρίασης. Αξίζει να αναφερθεί πως μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καβάλας σημείωσε, πως μετά από 3 χρόνια η υπόθεση για την παραχώρηση των Σφαγείων συμπεριλαμβανομένου και του κτηρίου τελείωσε.

 

Ξεχώρισε στην «AGROTICA 2024» η DEKAGRO

Αναρτήθηκε στις 05/02/2024

H εταιρεία Dekagro στην AGROTICA 2024
Η εταιρεία Decagro  επιβεβαιώνει δυναμικά τη σημασία που δίνεται στη χρήση λιπασμάτων και βιοδιογερτικών στη γεωργία και στην αγροτική παραγωγή.  Προωθεί τον σημαντικό ρόλο αυτόν των προϊόντων στην επίτευξη της αειφώρα γεωργίας και της υψηλής παραγωγικότητας με ταυτόχρονη διατήρηση της υγείας του εδάφους και του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία Dekagro είναι η ηγέτιδα δύναμη στην ελληνική αγορά ,είναι η εταιρεία που φέρνει τη νέα εποχή στη θρέψη φυτών τόσο στην Eλλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού
Στόχος της εταιρείας Dekagro είναι να προσφέρει την τεχνογνωσία της για την ανάπτυξη της γεωργίας και το εισόδημα των παραγωγών. Έχει πετύχει παγκόσμιες καινοτομίες είναι η πρώτη εταιρεία που βγάζει προϊόντα με βιοδιογέτες που έχουν αποτέλεσμα την αύξηση των προϊόντων αλλά και συγχρόνως την αύξηση της ποιότητας αλλά και την προστασία για τα καταναλωτή  και το περιβάλλον

 

Αεροπορία Στρατού: Νέα δεδομένα και αβαντάζ σε Χρυσούπολη και Αλεξάνδρεια για τη μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ

Αναρτήθηκε στις

Αντίστροφα μετρά πλέον η κλεψύδρα για τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με τη μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ από την πλημμυρισμένη Βάση στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

Τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει καθώς η αρχική σκέψη ήταν να μεταφερθεί στα Μέγαρα και στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού ο μεγαλύτερος αριθμός των ελικοπτέρων, αλλά και η έδρα της Ταξιαρχίας, ενώ τα υπόλοιπα ελικόπτερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου εδρεύει το 3ο ΤΕΑΣ και το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αεροπορίας Στρατού.

Οι Επιτελείς όμως των ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ φαίνεται πλέον να καταλήγουν στην απόφαση να χρησιμοποιηθεί το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα όπου εδρεύει και Αεροπορικό Απόσπασμα της Πολεμικής Αεροπορίας ως κύρια Βάση της Αεροπορίας Στρατού και πιθανότατα ως η νέα έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ με εναλλακτική Βάση αυτή της Αλεξάνδρειας.

Μια σειρά από πλεονεκτήματα της Χρυσούπολης φαίνεται ότι γέρνουν πλέον την πλάστιγγα υπέρ της μεταφοράς της «φωλιάς» των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην περιοχή της Καβάλας και όχι στα Μέγαρα τα οποία έως τώρα προέβαλαν ως το μεγάλο φαβορί. Η εγγύτητα με τα χερσαία σύνορα της χώρας και τις περιοχές όπου έχουν αναπτυχθεί οι Μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού, του πιο ισχυρού σχηματισμού του Στρατού Ξηράς, αποτελούν ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής της Χρυσούπολης.

Επιπλέον εκτός από την κρίσιμη για την εθνική ασφάλεια περιοχή του Έβρου, η Χρυσούπολη βρίσκεται και σε κοντινή απόσταση από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι καλές κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή και η περιορισμένη αεροπορική κυκλοφορία σε σχέση με την κορεσμένη περιοχή των Μεγάρων αλλά και το γεγονός ότι το αεροδρόμιο βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στο λιμάνι της Καβάλας όσο και της Αλεξανδρούπολης αποτελούν επιπλέον πλεονεκτήματα της Χρυσούπολης. Στα αβαντάζ περιλαμβάνεται και η ύπαρξη του μεγάλου Πεδίου Βολής στο Πετρωτό της Ξάνθης αλλά και των Πεδίων Βολής σε Ψηλό Στάλο και Αετό στον Έβρο.

Το σχέδιο το οποίο βρίσκεται υπό μελέτη καθώς δεν έχουν ακόμη ληφθεί τελικές αποφάσεις προβλέπει την ταυτόχρονη μεταφορά ελικοπτέρων και υποδομών και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η εγγύτητα με το Πεδίο Βολής στο Λιτόχωρο το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς από την Αεροπορία Στρατού αποτελεί καίριας σημασίας παράμετρο για την περαιτέρω αξιοποίηση της Βάσης. Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι η Αλεξάνδρεια θα φιλοξενεί τα Αμερικανικά ελικόπτερα τα οποία τα τελευταία χρόνια μετασταθμεύουν σχεδόν σε μόνιμη βάση στο Στεφανοβίκειο για κοινές ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει και πιέζει καθώς η μεταφορά των ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα χαρακτηρίζεται ως προσωρινή. Η Αεροπορική Βάση της Λάρισας η οποία φιλοξενεί την 337 Πολεμική Μοίρα «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» αλλά και Αμερικανικά μη επανδρωμένα UAV δεν προσφέρεται για να καλύψει τις μεγάλες πτητικές ανάγκες της Αεροπορίας Στρατού.

Ήδη τα προβλήματα που παρατηρούνται καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επιλογή άλλης Βάσης ως έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ. Άλλωστε τα εναέρια μέσα της 1ης ΤΑΞΑΣ μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στη Λάρισα το περασμένο Φθινόπωρο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Daniel» καθώς η 110 Πτέρυγα Μάχης ήταν η κοντινότερη.

Ακόμα και σήμερα σημεία της Βάσης στο Στεφανοβίκειο παραμένουν πλημμυρισμένα από νερά και λάσπες με τα Στελέχη της Αεροπορίας Στρατού να μεταφέρουν εξοπλισμό, υλικά, ανταλλακτικά ακόμα και οπλισμό από τους πλημμυρισμένους χώρους του αεροδρομίου, υπόστεγα και αποθήκες. Τα υλικά ελέγχονται και επαναπιστοποιούνται προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες συντήρησης και υποστήριξης των ελικοπτέρων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ τόσο στην Χρυσούπολη – αν τελικά επιλεγεί ως έδρα της 1Ης ΤΑΞΑΣ – όσο και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα μετακινηθούν μικτά συγκροτήματα τα οποία θα περιλαμβάνουν τόσο επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache όσο και αναγνωριστικά OH-58 Kiowa και όχι μόνο έναν τύπο ελικοπτέρων.

Άλλωστε ο νέος σχεδιασμός του ΓΕΕΘΑ προσανατολίζεται στη δημιουργία Τακτικών Συγκροτημάτων τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα με πολύ καλύτερα αποτελέσματα όπως έχει δείξει η εμπειρία των τελευταίων πολέμων ειδικά στην Ουκρανία αλλά και στη Μέση Ανατολή.

πηγή: onalert.gr

 

Έκοψε βασιλόπιτα το Πασόκ στην Καβάλα (φωτογραφίες)

Αναρτήθηκε στις 04/02/2024

Με την παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ν.Ε. Πασόκ στην Καβάλα.

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: «Δέσμευσή μου η στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου»

Αναρτήθηκε στις

4 Φεβρουαρίου. Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριαδης αναφέρει σε σχετικό του μύνημα: Μέσα από τη σημερινή ημέρα, η οποία έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου» - στο πλαίσιο της εκστρατείας του μήνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ασθένεια- και με το σύνθημα «Κλείστε το χάσμα στη φροντίδα του καρκίνου», καλούμαστε ο καθένας, από τη δική του πλευρά, να συμβάλλουμε στη μείωση του χάσματος, σε ό,τι αφορά στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο, καθώς και στην ανάδειξη της σημασίας τόσο της πρόληψης, όσο και της έγκαιρης διάγνωσης.Απώτερος στόχος, μέσα από το ενωτικό και αισιόδοξο μήνυμα, είναι η ενίσχυση της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων και της κοινωνίας των πολιτών, σε ό,τι αφορά στην προσφορά του καλύτερου δυνατού επίπεδου φροντίδας και στήριξης του ασθενή, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκείας ή κοινωνικής τάξης. Δέσμευσή μου ήταν και παραμένει η στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, υποστηρίζοντας το έργο των αξιόλογων μελών του, τα οποία στέκονται κάθε στιγμή δίπλα στους ασθενείς της περιοχής μας, παρέχοντας, κυρίως ψυχολογική, αλλά και ουσιαστική πρακτική στήριξη στη διεκπεραίωση των αιτημάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

Ζεστές στιγμές την πίτα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

Αναρτήθηκε στις 02/02/2024

Η σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας:

Γιώργος Πριονίδης

 Στην πίτα του ιστορικού Μακεδονικός Αγιάσματος με τον φίλο Πρόεδρο Γιάννη με τον Δήμαρχο Νέστου που πάντα είναι δίπλα στην ΕΠΣ και τον αρχιδιαιτητη της ΕΠΣ Giorgos Beis

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 21 Φεβρουαρίου 2024 Με τον Κεφαλογιάννη στο Πεντάγωνο ο Μακάριος για Ελικόπτερα και ενίσχυση Πολυδύναμου Ιατρείου Οφρυνίου Αναρτήθηκε 18 Φεβρουαρίου 2024 ΓΕΛ Χρυσούπολης: Ενημερώθηκε για τις ευρωεκλογές από την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου Αναρτήθηκε 17 Φεβρουαρίου 2024 Επίσκεψη του Δημάρχου Θάσου στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας Αναρτήθηκε 17 Φεβρουαρίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Σε έναν μήνα το κλειστό του Αμυγδαλεώνα θα παραδωθεί αναβαθμισμένο Αναρτήθηκε 16 Φεβρουαρίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Έκλεψαν ρολόγια, κοσμήματα και χρυσές λίρες Αγγλίας Αναρτήθηκε 13 Φεβρουαρίου 2024 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΣΤΟΥ: «Στη σύσκεψη με τον Αυγενάκη καλέστηκαν από το συντονιστικό, όλοι οι σύλλογοι» Αναρτήθηκε 13 Φεβρουαρίου 2024 Πλησιάζει η έναρξη εργασιών για τον αυτοκινητόδρομο «Καβάλα – Δράμα – Σέρρες» Αναρτήθηκε 13 Φεβρουαρίου 2024 Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Το «ευχαριστώ» Τσιτσιλικάκη στον άνθρωπο που φροντίζει δεκάδες αδέσποτες γάτες Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2024 Σύσκεψη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τα αγροτικά ζητήματα παρόντος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2024 To Τhink Tank των Επιστημονικών Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Καβάλας έκανε ένα πρώτο επιτυχημένο βήμα Αναρτήθηκε 9 Φεβρουαρίου 2024 «Στα χέρια» του Δήμου Καβάλας το λιμανάκι των Σφαγείων Αναρτήθηκε 9 Φεβρουαρίου 2024 Από κοινού συμμμετοχή Δήμων Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου σε τουριστικές εκθέσεις Αναρτήθηκε 9 Φεβρουαρίου 2024 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ – Το πρόγραμμα της Β’ Καλλιτεχνικής Περιόδου 2023-2024 Αναρτήθηκε 8 Φεβρουαρίου 2024 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ – Το σχέδιο της Κυβέρνησης για τα τμήματα του ΔΙΠΑΕ στην Καβάλα Αναρτήθηκε 5 Φεβρουαρίου 2024 Αεροπορία Στρατού: Νέα δεδομένα και αβαντάζ σε Χρυσούπολη και Αλεξάνδρεια για τη μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ Αναρτήθηκε 4 Φεβρουαρίου 2024 Νίκες για Νέστο και Καβάλα Αναρτήθηκε 4 Φεβρουαρίου 2024 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: «Δέσμευσή μου η στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου» Αναρτήθηκε 4 Φεβρουαρίου 2024 Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Επιστροφή στις νίκες Αναρτήθηκε 2 Φεβρουαρίου 2024 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ – Κοπή πίτας και βραβεύσεις πρωην αντιδημάρχων που προσέφεραν Αναρτήθηκε 1 Φεβρουαρίου 2024 Προχωρεί το έργο 248,5 εκατ. στην Εθνική Οδό Δράμας-Αμφίπολης Αναρτήθηκε 31 Ιανουαρίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ – Να αποβάλλουμε από τον αθλητισμό όσους αγνοούν τις πραγματικές αξίες του Αναρτήθηκε 31 Ιανουαρίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ – Με τις ευλογίες του Πατέρα Τιμόθεου η κοπή της βασιλόπιτας Αναρτήθηκε 30 Ιανουαρίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Σημαντική αποσυμφώρηση σε διάφορα σημεία της πόλης με την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων Αναρτήθηκε 29 Ιανουαρίου 2024 Ένταση στο κτήριο της Περιφέρειας ΑΜΘ – Αγρότες επιχείρησαν κατάληψη Αναρτήθηκε 26 Ιανουαρίου 2024 Εντός του 2025 επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα Αναρτήθηκε 25 Ιανουαρίου 2024 Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ – Σπουδαίες αναμετρήσεις για τη Δ’ φάση του Κυπέλλου. Χωρίς αγωνα ο ΑΟΚ Αναρτήθηκε 25 Ιανουαρίου 2024 ΞΑΝΘΗ – Έκλεψαν 1 τόνο ξύλα αλλά συνελήφθησαν Αναρτήθηκε 25 Ιανουαρίου 2024 Εορτασμός της επετείου μνήμης του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου με πλήθος κόσμου απο την παραμονή Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2024 Η σύντροφος του Καβαλιώτη διαιτητή Σταύρου Μάνταλου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2024 ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Κ. – Ο Α.Ο.Κ. νίκησε το Νέστο στα πέναλτι Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2024 Νέα ασθενοφόρα που ενισχύουν και τον στόλο της Καβάλας Αναρτήθηκε 19 Ιανουαρίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Συνάντηση για τις δομές που αφορούν τις οικογένειες και τις ανάγκες τους