Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Παπαγάλος

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στο Παληό ενισχύεται

Αναρτήθηκε στις 11/04/2024

Στην υπογραφή συμφωνητικού για την κατασκευή του έργου "Ολοκλήρωση ενίσχυσης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Παληού της Δ.Ε Καβάλας", παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα και του Τεχνικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ, Άγγελου Λογκάρη, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου 2024 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου τεχνικής ενεργειακής εταιρείας "ALMO", Νίκος Σπρίτος.

Το εν λόγω δίκτυο προβλέπεται να αντικαταστήσει το υφιστάμενο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης από τα όρια της περιοχής Νεάπολης ως την είσοδο στον οικισμό Παληού και κρίνεται ως απαραίτητο για τηνεξάλειψη των συχνών βλαβών στον υφιστάμενο αγωγό κατά τη λειτουργία του και για τηνκάλυψη των αυξημένων αναγκών ύδρευσης κυρίως κατά την θερινή περίοδο.

Ο σχεδιασμός του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΗΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ» περιλαμβάνει:

τον εξωτερικό αγωγό ύδρευσης από PE 100 (3ης γενιάς) χρώματος ΜΠΛΕ, διαμέτρουDN 355 / 16 at, μήκους 3.282 μέτρων, από τη σύνδεσή του με το νεοκατασκευασθέν τμήμα τουεξωτερικού αγωγού από PE 100 (3ης γενιάς), διαμέτρου DN 355 / 10 at, έως την είσοδο στον οικισμό Παληού με τα απαιτούμενα δύο (2) φρεάτια ελέγχου, στην αρχή και στο τέλος του αγωγού, καθώς και τέσσερα (4) φρεάτια εκκένωσης στα χαμηλότερα σημεία του αγωγού και τέσσερα (4) φρεάτια αεροεξαγωγών στα υψηλότερα σημεία του αγωγού

αγωγούς ύδρευσης από PE 100 (3ης γενιάς) χρώματος ΜΠΛΕ, διαμέτρου DN 100 / 16 at, μήκους 500 μέτρων, για τη σύνδεση των εγκαταστάσεων Μπάτη, Τόσκα και περιοχής "Δραμινών"και (3) φρεάτια ελέγχου, ένα για την παροχή κάθε περιοχής

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: "Η σημερινή υπογραφή του Συμφωνητικού για την Ολοκλήρωση της Ενίσχυσης του Εξωτερικού Δικτύου του Παληού, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των μεγάλων και σημαντικών έργων που οραματίστηκε και υλοποιεί η Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ από το 2019 μέχρι σήμερα. Το συγκεκριμένο έργο, ύψους 1.076.000 ευρώ, απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στην ομαλή υδροδότηση της περιοχής, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτή η συνέπεια και ο άριστος προγραμματισμός της ΔΕΥΑΚ, είναι εδώ και πολύ καιρό αντικείμενο ευμενούς σχολιασμού από τις υπόλοιπες υπηρεσίες ύδρευσης της Περιφέρειάς μας, και θα ενσωματωθεί στη σοβαρή επιχειρηματολογία των ΔΕΥΑ όλης της χώρας, για την ανατροπή κάθε σχεδιασμού που απεργάζεται την ακατανόητη συρρίκνωση τους. Οι παρεμβάσεις της τελευταίας πενταετίας δεν μας επιτρέπουν απλά να συμμετέχουμε στον δημόσιο διάλογο ως ισότιμοι εταίροι, αλλά και να επικαλούμαστε πλέον αβίαστα ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας είναι ένα από τα κορυφαία παραδείγματα σωστής λειτουργίας σε όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα στη χώρα μας. Τα περίπου 110 εκ. ευρώ που αξιοποιήσαμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ΔΕΥΑΚ, εκμεταλλευόμενοι τους διαθέσιμους πόρους όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, είναι και η βάση πάνω στην οποία θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας στο 1ο Ελληνικό Φόρουμ για το Νερό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 19 Απριλίου. Ο Δήμος Καβάλας έχει λόγο για το μέλλον στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και μπορεί να πείσει κάθε καλόπιστο συνομιλητή πως η λύση για τον εκσυγχρονισμό των αντίστοιχων δημοτικών φορέων, δεν συνάδει με τα πρόχειρα σενάρια της τρέχουσας περιόδου. Η ΔΕΥΑ Καβάλας είναι μία από τις καλύτερες ΔΕΥΑ, άσχετα αν κάποιοι στην περιοχή μας προσπαθούν να υποβαθμίσουν το έργο της, λέγοντας ανοησίες"

 

Το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις «χτίζοντας σχέσεις ζωής»

Αναρτήθηκε στις

ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας συνεχίζει να πραγματοποιεί μια σωρεία δράσεων και παρεμβάσεων, οι οποίες έχουν κάθε φορά έχουν ως στόχο διαφορετική ομάδα: τους μαθητές/μαθήτριες, τους γονείς/κηδεμόνες, τους καθηγητές της σχολικής μονάδας. Πιο συγκεκριμένα:

α)  Το σχέδιο δράσης με τίτλο << Χτίζοντας σχέσεις ζωής>> που εκπονεί το σχολείο στοχεύει στη βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου. Στις 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο με θέμα << Σχέσεις στην εφηβεία>> από το εγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Η ενημέρωση έγινε από ειδικούς του Κέντρου Υγείας Καβάλας κ. Χατζηιωσηφίδου Μαρία και κ. Σίμου Άννα στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου και αφορούσε την φιλία,τις σχέσεις των μαθητών /τριών μεταξύ τους καθώς και θέματα σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση,τη σεξουαλική παρενόχληση και την προφύλαξη από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες και να εκφράσουν τις απόψεις τους καθώς βρίσκονται στην αρχή της εφηβείας και αυτά τα θέματα τους απασχολούν . Γι αυτούς τους λόγους υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από πλευράς των μαθητών και ενεργή συμμετοχή στη συζήτηση.

β) Στο πλαίσιο του παραπάνω σχεδίου δράσης πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο με θέμα << Ο εκφοβισμός στον φυσικό και διαδικτυακό χώρο >>. Η ενημέρωση έγινε από ειδικό του Κέντρου Υγείας Καβάλας και της μονάδας ΤΟΜΥ κ. Μαρουλά  Άννας κοινωνιολόγος στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. Η διάρκειά της ήταν δύο διδακτικές ώρες για κάθε ένα από τα τρία τμήματα της Γ’ Τάξης: έγινε θεωρητική ενημέρωση και ακολούθησαν βιωματικές δράσεις με τη συμμετοχή των μαθητών. 

γ)  Την Πέμπτη 4 Μαρτίου, ημέρα Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας και Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφτηκε το σχολείο μας , το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας , ο κτηνίατρος κος Μαντούδης Δ. Στην ενημέρωση ήταν παρών και ο υπεύθυνος του Δήμου Καβάλας για τα αδέσποτα κος Μουμτζής Γ. ο οποίος μας έφερε σε επαφή με τον κτηνίατρο. Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών όσο αφορά τα αδέσποτα, αλλά και γενικότερα για όλα τα ζώα , κατοικίδια και μη. Ο κος Μαντούδης ενημέρωσε τους μαθητές/τριες για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε σχέση με τα αδέσποτα. Δόθηκαν οδηγίες για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να αντιδρούμε όταν συναντάμε αδέσποτα σκυλιά στο δρόμο έτσι ώστε να μην κινδυνέψουμε. Επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να στειρώνονται τα αδέσποτα ζώα για να μην αυξάνεται ο πληθυσμός τους. Τέλος, προέτρεψαν τους μαθητές/τριες μας αντί να αγοράζουν, να υιοθετούν αδεσποτάκια. Όπως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψε  το κουταβάκι που παρέστη στην εν λόγω δράση!
δ)   Στις 4 και 5 Απριλίου, στον απόηχο συνεχόμενων σκηνικών έμφυλης βίας, σε μία ατμόσφαιρα φορτισμένη, με έκδηλους προβληματισμούς εκ μέρους των μαθητών και των μαθητριών, πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από τη νομική σύμβουλο Θεανώ Κιρκασιάδου και την κοινωνιολόγο Σοφία Μπένου του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Καβάλας στο σύνολο των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης με τίτλο «Έμφυλη βία: Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά». Το ζήτημα της έμφυλης βίας και πιο συγκεκριμένα της ενδο-οικογενειακής ήταν αυτό στο οποίο επικεντρωθήκαμε και αναλύσαμε εκτενώς. Σε ένα περιβάλλον αλληλεπιδραστικό, οι μαθητές και οι μαθήτριες κλήθηκαν να στοχαστούν και να αναρωτηθούν αναφορικά με τους παράγοντες που προκαλούν και ενισχύουν τη βία κατά των γυναικών και ακολούθως τις συνέπειες που προκαλούνται από αυτή. Επιπλέον, εστιάσαμε στις έννοιες του σεβασμού, της ανθρωπιάς, της ευθύνης που φέρουμε όλοι και όλες μας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Από κοινού αναρωτηθήκαμε πότε θα γίνει επιτέλους η αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα και από κοινού καταλήξαμε στο ότι δεν υπάρχουν πια άλλα χρονικά περιθώρια. Δε δικαιούμαστε να συμπεριφερόμαστε κακοποιητικά, να προσβάλλουμε και να υποτιμούμε, δε δικαιούμαστε να αδιαφορούμε για τον συνάνθρωπο μας, έχουμε ευθύνη απέναντι του και απέναντι στην κοινωνία γενικότερα, τη στιγμή που ένα έγκλημα τελείται εν γνώσει μας, να μην είμαστε απλοί παρατηρητές, να μη γινόμαστε συνένοχοι. Το σοβαρό κοινωνικό ζήτημα της έμφυλης βίας αφορά όλους ανεξαιρέτως και η ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς είναι η ελ

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – Προσφορά και Αλληλεγγύη – Ήταν όλοι εκεί

Αναρτήθηκε στις 01/04/2024

Ο χρήστης Μαρία Χατζηκωνσταντίνου βρίσκεται στην τοποθεσία Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall.

Αθήνα  · Σε κλίμα αγάπης ευγνωμοσύνης συγκίνησης αλλά και χαράς προσφοράς και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε η βραδιά του #Ευχαριστω# του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην οποία είχα τη τιμή με την συνεθελόντρια Corin Trikkalioti να εκπροσωπώ το τμήμα της Καβάλας.

Ευχαριστώ πολύ την Διευθύντρια κ Sandra Zafirakopoulou για την αμέριστη βοήθεια και στήριξή της σε όλες τις δράσεις μας αλλα και τους "επώνυμους " φίλους του Οργανισμού που στέκονται δίπλα μας.

 

ΚΑΒΑΛΑ – 53χρονος έσκαβε σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο

Αναρτήθηκε στις 29/03/2024

Ένας 53χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία των αρχαιοτήτων, παράνομη ανασκαφή εντός κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου, παράνομη χρήση ανιχνευτή μετάλλων και παράβαση της υποχρέωσης δήλωσης μνημείου.

Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της 27ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε ο συλληφθείς και διαπιστώθηκε ότι, με χρήση ανιχνευτή μετάλλων, ενός ζεύγους ακουστικών, μικρού μεγέθους σκαλιστήρι και αυτοσχέδιο σκαπτικό εργαλείο, προχωρούσε σε παράνομη ανασκαφή εδάφους που βρίσκεται σε κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρος στην Καβάλα.

Έπειτα από έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 53χρονου και σε οικία του σε περιοχή των Σερρών: δύο μολύβδινα αντικείμενα και δύο αρχαία ρωμαϊκά νομίσματα τα οποία επιδείχθηκαν σε αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών και διαπιστώθηκε ότι εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου που αφορούν σε «Κύρωση κώδικα νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

parapolitika.gr

 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ – Το «αντίο» του Σάββα σε έναν καλό του φίλο

Αναρτήθηκε στις 28/03/2024

Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος Ένας Ευπατρίδης

Οραματιστής με μεγάλο συγγραφικό έργο.

Με τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη πρίν δύο ημέρες είχαμε συμφωνήσει στην προετοιμασία μιας ημερίδας με θέμα την "ΑΓΡΟΦΙΛΙΑ" που αποτελεί και το θέμα ενός από τα πολλά βιβλία του. Ο τρόπος που επέλεγε να αναπτύξει κάθε σοβαρό ζήτημα, όπως η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά και οι ριζοσπαστικές ρεαλιστικές του προτάσεις για ανάπτυξη της περιφερειακής υπαίθρου μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος.

Τεράστιο και δυσαναπλήρωτο το κενό που μας αφήνει.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ φίλε Μιχάλη,

ΘΕΡΜΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ

Σάββας Μιχαηλίδης Δήμαρχος Νέστου

 

Ακόμη μία δικαστική απόφαση κρίνει νόμιμες τις απολύσεις στα Πετρέλαια

Αναρτήθηκε στις 27/03/2024

Mία ακόμη δικαστική απόφαση –η έκτη επί συνόλου έξι που έχουν εκδοθεί– απορρίπτει τις αγωγές πρώην εργαζομένων στα Πετρέλαια της Καβάλας, με τις οποίες ζητούσαν να ακυρωθούν οι απολύσεις τους. Η απόφαση αφορά 62 πρώην εργαζόμενους, ενώ αποφαίνεται ότι η επίσχεση εργασίας ήταν προσχηματική καθώς δεν προκύπτουν θέματα ασφαλείας. Θεωρείται δηλαδή ότι δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που θα πιστοποιούσε ότι όντως υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας στο εργοστάσιο.

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Αναρτήθηκε στις 25/03/2024

Σήμερα γιορτάζει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία!

Τιμούμε με σεβασμό τη θυσία των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Κρατάμε ζωντανή την ιστορία του έθνους μας!

Χρόνια Πολλά Ελληνίδες και Έλληνες!

Φίλιππος Αναστασιάδης

Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!

 

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ – Καταχειροκροτήθηκαν τα σχολεία και οι Σύλλογοι από πλήθος κόσμου

Αναρτήθηκε στις

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - Με κάθε τιμή και λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου αλλά και με μεγάλη προσέλευση του κόσμου που κατέκλυσε την οδό Ελ. Βενιζέλου, λόγω της καλοκαιρίας και χειροκρότησε τους μαθητές αλλά και τα μέλη των συλλόγων του Δήμου Νέστου που παρέλασαν με ιδιαίτερη υπερηφάνεια.

Μετά το πέρας της δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ακολούθησε η κατάθεση των στεφάνων στο Ηρώο της κεντρικής πλατεία της Χρυσούπολης από όλους τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής και κατόπιν η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

 

Δήλωση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Αναρτήθηκε στις

"Σήμερα είναι μία μεγάλη διπλή γιορτή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τιμούμε παράλληλα τον αγώνα των προγόνων μας απέναντι στον τουρκικό ζυγό, ο οποίος οδήγησε στην απελευθέρωση του έθνους.

Εύχομαι χρόνια πολλά στους Καβαλιώτες και τους απανταχού Έλληνες!".

 

Μακάριος: «Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες»

Αναρτήθηκε στις


«Ημέρα εθνικής περηφάνειας και θρησκευτικής κατάνυξης η σημερινή.

Ημέρα μνήμης και τιμής των προγόνων μας αγωνιστών του 1821, αλλά και της λαμπρής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που ταυτίστηκε με την Επανάσταση.


Υποκλινόμαστε στους ήρωες που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Που ύψωσαν το λάβαρο του αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα της πίστης στις οικουμενικές, πανανθρώπινες αξίες της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας, της αγάπης για την πατρίδα.

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου, 203 χρόνια μετά, παραμένει πάντα επίκαιρο.

Ενωμένοι στα μεγάλα και σημαντικά, οφείλουμε να εμπνευστούμε από το σθένος και τη δύναμη ψυχής των μεγάλων μορφών του ‘21 και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις.

Για μια Ελλάδα καλύτερη, για μια Ελλάδα ευημερούσα, ισχυρή και περήφανη. 

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας».

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2024 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Ήττα στην έδρα του Ερμή Σχηματαρίου με 73-60 Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2024 Γυναίκα χαστούκισε την Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη! Αναρτήθηκε 20 Απριλίου 2024 Επίσκεψη Φλωριδη στην Καβάλα. Συνάντηση με μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αναρτήθηκε 20 Απριλίου 2024 ΔΡΑΜΑ – Βρήκε κομμένα τα φρένα από ανθρώπινο χέρι – Κινδύνεψαν και τα παιδιά της Αναρτήθηκε 19 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Συζήτηση Δημάρχου με τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου για θέματα που τους αφορούν Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 ΚΡΗΝΙΔΕΣ – Κινδύνευσαν οι αποθήκες του Δήμου Καβάλας επειδή έβαλε φωτιά σε χόρτα! Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 Διευρυμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 «Καθάρισε» τις προκαταβολές στους πληγέντες σε Διαλεχτό, Αβραμυλιά, Ξεριά και Μυρτόφυτο ο Μακάριος – Δεσμεύτηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συλλήψεις δυο ανηλίκων για ναρκωτικά Αναρτήθηκε 15 Απριλίου 2024 Συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Θάσο ενόψει των Ευρωεκλογών Αναρτήθηκε 15 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να μεριμνήσουν για την αντιπυρική προστασία Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 ΘΑΣΟΣ – Στο αυτόφωρο ένας άνδρας για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην FRESKON – HELEXPO Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 Συνάντηση εργασίας Τοψίδη-Μουριάδη για τα έργα που αφορούν την Καβάλα Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 Συνάντηση Προέδρου Ε.Π.Σ. Καβάλας με Περιφερειάρχη ΑΜΘ και Προέδρους των Ε.Π.Σ. Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ: «Το Παληό δεν θα έχει πρόβλημα υδροδότησης όσο και αν αναπτυχθεί» Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στο Παληό ενισχύεται Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Δεν έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής, το παραμικρό επίσημο ενδιαφέρον” Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 Ο Δήμος Καβάλας εντατικοποιεί τις στειρώσεις και απευθύνει κάλεσμα Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 Η παράταξη Μέτιου καταγγέλλει τη διοίκηση Τοψίδη για χαμηλότατες εκπτώσεις στα αντιπλημμυρικά έργα που προγραμματίζονται Αναρτήθηκε 8 Απριλίου 2024 Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ΑΜ-Θ: “Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών” Αναρτήθηκε 7 Απριλίου 2024 Θοδωρής Ζαγοράκης και Άννα Βερούλη παρουσιάστηκαν από τον Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με ακόμη 32 υποψήφιους Αναρτήθηκε 7 Απριλίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Πενήντα χρόνια Νέα Δημοκρατία! Πενήντα χρόνια στην σωστή πλευρά της ιστορίας» Αναρτήθηκε 6 Απριλίου 2024 Συναντήσεις του Θ. Μαρκόπουλου με τους Γιατρούς του Κόσμου και την Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 Αυτοί είναι οι 20 λαμπαδηδρόμοι στο Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Εγκατάσταση επιπλέον ειδικών κάδων. 50 τόνοι ανακυκλώθηκαν το 2023 Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΘΑΣΟΥ – Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της» Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Ακόμη μία δικαστική απόφαση κρίνει νόμιμες τις απολύσεις στα Πετρέλαια Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ – Ξεκίνησαν οι ενέργειες για την καταπολέμηση των κουνουπιών Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Για την Δημοτική Καπναποθήκη και το Φρούριο συζήτησε ο Δήμαρχος Καβάλας με την γ.γ. Σύγχρονου Πολιτισμού Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 Σύλληψη σε οικισμό του Δήμου Νέστου για παραβίαση λεωφορείων και αφαίρεση χρημάτων Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή