Radio Neapolis 90.8 ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η Αλήθεια

Οι Σχολές οδηγών της ΑΜΘ στη Βουλή για καλύτερη εκπαίδευση και κυκλοφοριακή αγωγή

Αναρτήθηκε στις 18/04/2024

Μακάριος Λαζαρίδης

 · Αθήνα  · Η Καβάλα σήμερα είχε την τιμητική της στην ΕΜΕ Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης της Περιφέρειας ΑΜΘ, κ. Αντ. Μαστοράκης και ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην Καβάλα, κ. Σ. Ηλιάδης, μας ενημέρωσαν για εκπαίδευση και κυκλοφοριακή αγωγή.

Τους ευχαριστώ για τις προτάσεις τους. Πολύτιμες και ουσιαστικές.— στην τοποθεσία Βουλή των Ελλήνων.

Όλες οι αντιδράσεις:9898242Μου αρέσει!ΣχόλιοΚοινοποίηση

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Το πολυτιμότερο δώρο

Αναρτήθηκε στις 31/03/2024

Έχουμε συνηθίσει να λέμε ότι: «Πάνω από όλα είναι η υγεία» και εννοούμε την υγεία του σώματος. Ωστόσο, στο ευαγγέλιο αυτής της Κυριακής, ο Κύριος μας καλεί να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην υγεία της ψυχής πρωτίστως. Γι’ αυτό και όταν έφεραν τον παραλυτικό μπροστά του για να τον θεραπεύσει του είπε: «Τέκνον αφέωνταί σου αι αμαρτίαι». Θέλησε, δηλαδή, να χτυπήσει πρώτα την αιτία, την αμαρτία κι έπειτα να θεραπεύσει το αποτέλεσμα, την παράλυση του σώματος. Με τον τρόπο αυτό, μας δίδαξε ότι η συγχώρεση των αμαρτιών είναι πολυτιμότερη ακόμα και από την σωματική υγεία.Η αμαρτία είναι η χειρότερη ασθένεια. Πράγματι, πόσο υποφέρει η ψυχή του ανθρώπου που είναι προσκολλημένη στην αμαρτία. Το άγχος και οι φοβίες, οι τύψεις και οι ενοχές, η ταραχή και η αγωνία, αποτελούν καταστάσεις οδυνηρές, που βασανίζουν τον αμαρτωλό και διώχνουν την ειρήνη από την ψυχή του. Ο Μέγας Βασίλειος χαρακτηρίζει την αμαρτία «αρρώστια της ψυχής», διότι η αμαρτία αποτελεί την πιο επικίνδυνη και θανατηφόρα νόσο. Οι αρρώστιες του σώματος μας επηρεάζουν μόνο το χρονικό διάστημα της επίγειας ζωής μας, ενώ οι ασθένειες της ψυχής έχουν συνέπειες αιώνιες και συνεπάγονται τον αιώνιο θάνατο. Γι’ αυτό, ο Γρηγόριος Παλαμάς σημειώνει: «Αυτός είναι κύριος θάνατος, το να χωρίσει η ψυχή από την θεία χάρη και να έλθει σε γάμο με την αμαρτία. Αυτόν τον θάνατο να αποφύγουμε πάση δυνάμει».Είναι χαρακτηριστικό το ενδιαφέρον που δείχνουμε για την υγεία του σώματος. Φροντίζουμε να κάνουμε τακτικά τις απαραίτητα ιατρικές εξετάσεις, λαμβάνουμε φαρμακευτική αγωγή, δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε και σε εγχείρηση στην ανάγκη για χάρη της υγείας μας, όσο επώδυνη κι αν είναι. Είναι συνεπώς απαραίτητο να δείξουμε παρόμοιο ζήλο και για την υγεία της ψυχής μας. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός, μας καλεί να προσέλθουμε στο μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως και να καταθέσουμε με συντριβή και μετάνοια τις αμαρτίες και την προσωπική μας ενοχή, για να λάβουμε την συγχώρεση. Και στη συνέχεια, μας περιμένει στην Θεία Λειτουργία, για να κοινωνήσουμε τα Άχραντα Μυστήρια «εις άφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον».Εκτός όμως από την θεραπεία υπάρχει και η πρόληψη. Και όπως ο άνθρωπος φροντίζει για την συντήρηση της υγείας του μέσω καλής διατροφής, παρομοίως προβάλλεται και η ανάγκη συντήρησης της υγείας της ψυχής. Η καθημερινή επικοινωνία με τον Θεό μέσω της προσευχής, η μελέτη του θείου λόγου, η συμμετοχή μας στην Θεία Λατρεία και τα ιερά μυστήρια, αποτελούν πηγές πνευματικής τροφοδοσίας. Παράλληλα, η νηστεία, η εγκράτεια, ο αγώνας για την τήρηση των εντολών, δυναμώνουν την ψυχή για να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις επιθέσεις του πονηρού.

Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή που διανύουμε, είναι κατεξοχήν περίοδος μετανοίας. Ο Κύριος μας καλεί στο Μυστήριο της αφέσεως, για να μας θεραπεύσει. Γι’ αυτό, ας προετοιμαστούμε και ας προσέλθουμε στο μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως, για να ακούσουμε τον Κύριο να λέει και στην δική μας ψυχή: «Τέκνον, αφέωνταί σου αι αμαρτίαι».

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ Φ.Ν.Θ. ιερομόναχος, Σίλας Καραβελίδης

Ο ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αυτή την Κυριακή Β΄ των νηστειών το απόγευμα και ώρα 6, θα ψαλεί ο κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φ.Ν.Θ., κ. Στεφάνου και με προσκεκλημένο ομιλητή τον αρχιμανδρίτη, Παύλο Σταματά, ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.

 

ΚΑΒΑΛΑ – 25η Μαρτίου 2024 – Μετά τη Δοξολογία πλημμύρισε από κόσμο η παραλία για την παρέλαση (photos)

Αναρτήθηκε στις 25/03/2024

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρουσία της γενικής γραμματέως Σύγχρονου Πολιτισμού, Ελένης Δουνδουλάκη, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση, γιορτάστηκε στην Καβάλα η 203η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας!

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη μαζί με τους επισήμους στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στεφάνου. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης και παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

 

ΠΕΝΘΙΜΕΣ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ για την συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Αναρτήθηκε στις 28/02/2024

ΠΕΝΘΙΜΕΣ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ

ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΣΙΜΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ στους Ι.ΝΑΟΥΣ

Για την συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Όπως είναι σε όλους γνωστό την 28η Φεβρουαρίου 2024 συμπληρώνεται ένας (1) χρόνος από το πρωτοφανές και τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών, το οποίο προκάλεσε τον αιφνίδιο και μαρτυρικό θάνατο 57 ελλήνων πολιτών, οι οποίοι, ως επί το πλείστον, ήταν νεαρής ηλικίας.

Στην μαύρη αυτή επέτειο, η «φιλόστοργος μήτηρ» αγία μας Εκκλησία ανταποκρίθηκε δια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σε σχετικό αίτημα της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών κ. Μαρίας Καρυστιανού, και ανέλαβε την πρωτοβουλία, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους αδελφούς μας, νὰ προτρέψει και να υποδείξη την «πένθιμη κωδωνοκρουσία» σε όλους τους ιερούς Ναούς της Ελλάδος.

Με αυτά τα δεδομένα, το πρωΐ της Τετάρτης 28ης Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10 π.μ. σε όλους τους ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα ψαλλεί νεκρώσιμο τρισάγιο, κατά την διάρκεια του οποίου θα ηχούν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Με συντριβή καρδίας ευχόμασθε και προσευχόμασθε υπέρ αναπαύσεως των «εν τω σιδηροδρόμω βιαίως τελειωθέντων αδελφών ημών», την δε διεκδικουμένη δικαίωση της μνήμης και της θυσίας τους ενθέρμως και ανεπιφυλάκτως υποστηρίζουμε. 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου

 

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του Γιάννη Σαρρή και τα 3.450 Ευρώ που θα δοθούν στο Θεαγένειο και στην Ογκολογική Καβάλας

Αναρτήθηκε στις 20/02/2024

Ο χρήστης Giannis Sarris αισθάνεται γεμάτος ευγνωμοσύνη στην τοποθεσία Το Κουτουκι Του Σαρρη

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ,όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο σήμερα να επιτευχθεί αυτός ο ιερός σκοπός και στόχος !! Ιδιαίτερα τον Σύλλογο εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν.Καβαλας καθώς και τον Όμιλο Inner Wheel Καβάλας !!! Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «»ΠΝΟΗ»» Την ξεχωριστή Regina Makedou που αποτελει παράδειγμα δύναμης και ελπίδας .

Δεν μπορώ να παραλείψω την βοήθεια του Tsormpatzidis Marios αντιδημάρχου Ξάνθης καθώς και την ομάδα Δόξα Σταυρουπόλης όπου για αυτόν τον ιερό σκοπό συγκεντρωσαν 750 ευρώ !!!

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Nikos Kitsoukakis Olga Damianou και το κατάστημα τους Ζυμωτό ,την εταιρία Artvertise7 ,την εταιρεία DreamCo(τους αδερφούς Μιχαϊλίδη το ζαχαροπλαστείo Butter 'n Fly και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Σύγχρονο ,Παναγιώτης Τσιτσιλικάκης που οικειοθελώς Προσέφεραν για αυτή την μέρα τις παροχές και χρηματικό ποσό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι συγκεντρώθηκαν 3,450 ευρώ!!!!

Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε που διατέθηκαν τα χρήματα σας.

🫶🏼
 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΣΤΟΥ: «Στη σύσκεψη με τον Αυγενάκη καλέστηκαν από το συντονιστικό, όλοι οι σύλλογοι»

Αναρτήθηκε στις 13/02/2024

Σε ανακοίνωση του, ο Αγροτικός Σύλλογος Νέστου, δίνει κάποιες διευκρινήσεις αναφορικά με την πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ με τον Υπουργό κ. Αυγενάκη:

Μετά από το αίτημά μας προς τον Υπουργό ΑΑΤ κ. Λ. Αυγενάκη και προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χ. Τοψίδη, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή.

Στη σύσκεψη καλέστηκαν από το συντονιστικό, όλοι οι σύλλογοι που προσκλήθηκαν απ’ την αρχή της σύστασής του ,χωρίς κανέναν αποκλεισμό και ο λόγος δόθηκε σε όλους όσους από τους εκπροσώπους των συλλόγων και συνεταιρισμών παρευρέθησαν.

Όποιος δηλώνει ότι δεν καλέστηκε από το συντονιστικό ψεύδεται και μπορούμε εύκολα να το αποδείξουμε με την κλειστή επικοινωνία του συντονιστικού, μέσω κοινωνικού δικτύου, καθώς και από τη παρουσία των εκπροσώπων των συλλόγων τους στη συνάντηση

Τα γενικά θέματα που θέσαμε στον κ. Υπουργό είναι σχεδόν κοινά για όλη τη χώρα. Τεθήκαν από όλους τους εκπροσώπους, θέματα τοπικής σημασίας και η υπόσχεση του κ. Αυγενάκη με δέσμευση του Περιφερειάρχη ήταν ότι θα συσταθούν ομάδες εργασίας, με τις οποίες θα βρούμε τις λύσεις στα τοπικά ζητήματα.

Οι απαντήσεις του κ. Υπουργού στα γενικά θέματα δεν ικανοποίησαν τα αιτήματα και αναμένουμε τις απαντήσεις στις προτάσεις και λύσεις που του θέσαμε.

Διευκρινίζουμε όμως ότι η δεκαπενταμελής επιτροπή των αγροτών, χωρίς κανένα κτηνοτρόφο και μελισσοκόμο, που θα συναντήσει τον κ. Πρωθυπουργό σήμερα, δεν εκπροσωπεί την Συντονιστική Επιτροπή των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της περιφέρειάς μας.

Δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει κανέναν από τους συμμετέχοντες να μας εκπροσωπήσει, ενώ για βασικά θέματα όπως είναι το θέμα της ΚΑΠ, δεν έχουν τις γνώσεις να στηρίξουν τις σοβαρές αλλαγές που χρειάζονται.

Οι σύλλογοί μας λειτουργούν διεκδικώντας όλο το χρόνο, με συνεχείς παρεμβάσεις κι όταν συνομιλούν με τον οιονδήποτε, εκπροσωπούν τα μέλη των συλλόγων τους κι όχι τον εαυτό τους, όπως συμβαίνει με κάποιους στη σημερινή συνάντηση.

Οι αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειές μας, θα συναποφασιστούν άμεσα στην επόμενη σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής .

 

Το μήνυμα του Προέδρου της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής στη βασιλόπιτα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών

Αναρτήθηκε στις 05/02/2024

Ο χρήστης Μακάριος Λαζαρίδης βρίσκεται στην τοποθεσία Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Αθήνα  · Στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης τόνισα ότι η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής θα είναι πάντα πρόθυμη για ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων.

Κοινό μέλημά μας η αποτελεσματική αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Ένταση στο κτήριο της Περιφέρειας ΑΜΘ – Αγρότες επιχείρησαν κατάληψη

Αναρτήθηκε στις 29/01/2024

Να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, προσπάθησαν νωρίς τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου οι αγρότες της Ροδόπης, των οποίων τα τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα έξω από αυτό, από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από το κόστος παραγωγής και τα προβλήματα στις πληρωμές της νέας ΚΑΠ, μέχρι τα τοπικά ζητήματα που αφορούν τα εγγειοβελτιωτικά έργα, τα σχέδια βελτίωσης και άλλα.

Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου οι αγρότες έκλεισαν την είσοδο την Περιφέρειας με μπάλες από άχυρο, και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη της Περιφέρειας την επόμενη ημέρα, ώστε να εισακουστούν από την Κυβέρνηση. Όμως το πρωί είχαν παραταχθεί μπροστά από την Περιφέρεια ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων των ΜΑΤ, ώστε να αποτρέψουν την κατάληψη, και τελικά οι αγρότες, μην θέλοντας να κλιμακώνουν την ένταση, δεν συγκρούστηκαν με αυτές.

Παρόλα αυτά τα τρακτέρ παραμένουν στο χώρο, ενώ και το βράδυ αναμένεται να συγκεντρωθούν ξανά αγρότες στο χώρο. Φαίνεται δε πως το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιήσουν πορεία στην Κομοτηνή ξανά με τα τρακτέρ, και στη συνέχεια θα αποσυρθούν για να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους, που πιθανότατα περιλαμβάνουν και παρουσία στα εγκαίνια της Agrotica στις 1 Φεβρουαρίου, μαζί με αγρότες από όλη την Ελλάδα.

πηγή: paratiritis-news.gr

 

Νέα ασθενοφόρα που ενισχύουν και τον στόλο της Καβάλας

Αναρτήθηκε στις 24/01/2024

Παραδόθηκαν 10 νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που ήρθαν να προστεθούν στα 7 που ήδη παραδόθηκαν εντός του 2023. Οι πόροι για τα 17 αυτά ασθενοφόρα προήλθαν από δωρεές Ελλήνων συμπολιτών μας στον ειδικό λογαριασμό Covid-19. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και ΟικονομικώνΚωστή Χατζηδάκη, του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου του ΕΚΑΒ, Νικόλαου Παπαευσταθίου.

Τα 10 νέα ασθενοφόρα θα καλύψουν κρίσιμες ανάγκες στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Τρίπολης, Εύβοιας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Ηρακλείου. Τους προηγούμενους μήνες είχε ολοκληρωθεί η παράδοση άλλων 6 ασθενοφόρων σε Αττική και Φθιώτιδα, καθώς και μίας Κινητής Μονάδας για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Αθηνών.

 

ΔΡΑΜΑ – Επιβεβαιώθηκαν εστίες αφρικανικής πανώλης των χοίρων

Αναρτήθηκε στις 17/01/2024

Σε συναγερμό τέθηκαν οι κτηνιατρικές αρχές και οι κτηνοτρόφοι της Δράμας μετά την επιβεβαίωση εστίας της αφρικανικής πανώλης σε οικόσιτους χοίρους.

Ειδικότερα, στις 11.01.2024 επιβεβαιώθηκε από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς, για την αφρικανική πανώλη του χοίρου (ΑΠΧ) (Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών-Τμήμα Μοριακής Διαγνωστικής, Αφθώδη Πυρετού, Ιολογικών, Ρικετσιακών και Εξωτικών Νοσημάτων) μία εστία της νόσου σε κατοικίδιους χοίρους που αφορά δύο συστεγαζόμενες αγελαίες εκτροφές, στην κοινότητα Παγονερίου, του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Οι συγκεκριμένες μονάδες βρίσκονται στην Απαγορευμένη Ζώνη I και αποτελούνται από 174 χοίρους (6 κάπροι,  116 χοιρομητέρες και 52 παχυνόμενα).

 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2024 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – Ήττα στην έδρα του Ερμή Σχηματαρίου με 73-60 Αναρτήθηκε 21 Απριλίου 2024 Γυναίκα χαστούκισε την Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη! Αναρτήθηκε 20 Απριλίου 2024 Επίσκεψη Φλωριδη στην Καβάλα. Συνάντηση με μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αναρτήθηκε 20 Απριλίου 2024 ΔΡΑΜΑ – Βρήκε κομμένα τα φρένα από ανθρώπινο χέρι – Κινδύνεψαν και τα παιδιά της Αναρτήθηκε 19 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Συζήτηση Δημάρχου με τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου για θέματα που τους αφορούν Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 ΚΡΗΝΙΔΕΣ – Κινδύνευσαν οι αποθήκες του Δήμου Καβάλας επειδή έβαλε φωτιά σε χόρτα! Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 Διευρυμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 «Καθάρισε» τις προκαταβολές στους πληγέντες σε Διαλεχτό, Αβραμυλιά, Ξεριά και Μυρτόφυτο ο Μακάριος – Δεσμεύτηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αναρτήθηκε 17 Απριλίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συλλήψεις δυο ανηλίκων για ναρκωτικά Αναρτήθηκε 15 Απριλίου 2024 Συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Θάσο ενόψει των Ευρωεκλογών Αναρτήθηκε 15 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να μεριμνήσουν για την αντιπυρική προστασία Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 ΘΑΣΟΣ – Στο αυτόφωρο ένας άνδρας για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην FRESKON – HELEXPO Αναρτήθηκε 14 Απριλίου 2024 Συνάντηση εργασίας Τοψίδη-Μουριάδη για τα έργα που αφορούν την Καβάλα Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 Συνάντηση Προέδρου Ε.Π.Σ. Καβάλας με Περιφερειάρχη ΑΜΘ και Προέδρους των Ε.Π.Σ. Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ: «Το Παληό δεν θα έχει πρόβλημα υδροδότησης όσο και αν αναπτυχθεί» Αναρτήθηκε 11 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στο Παληό ενισχύεται Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Δεν έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής, το παραμικρό επίσημο ενδιαφέρον” Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 Ο Δήμος Καβάλας εντατικοποιεί τις στειρώσεις και απευθύνει κάλεσμα Αναρτήθηκε 10 Απριλίου 2024 Η παράταξη Μέτιου καταγγέλλει τη διοίκηση Τοψίδη για χαμηλότατες εκπτώσεις στα αντιπλημμυρικά έργα που προγραμματίζονται Αναρτήθηκε 8 Απριλίου 2024 Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ΑΜ-Θ: “Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών” Αναρτήθηκε 7 Απριλίου 2024 Θοδωρής Ζαγοράκης και Άννα Βερούλη παρουσιάστηκαν από τον Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με ακόμη 32 υποψήφιους Αναρτήθηκε 7 Απριλίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Πενήντα χρόνια Νέα Δημοκρατία! Πενήντα χρόνια στην σωστή πλευρά της ιστορίας» Αναρτήθηκε 6 Απριλίου 2024 Συναντήσεις του Θ. Μαρκόπουλου με τους Γιατρούς του Κόσμου και την Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 Αυτοί είναι οι 20 λαμπαδηδρόμοι στο Δήμο Παγγαίου Αναρτήθηκε 2 Απριλίου 2024 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Εγκατάσταση επιπλέον ειδικών κάδων. 50 τόνοι ανακυκλώθηκαν το 2023 Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΘΑΣΟΥ – Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της» Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Ακόμη μία δικαστική απόφαση κρίνει νόμιμες τις απολύσεις στα Πετρέλαια Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ – Ξεκίνησαν οι ενέργειες για την καταπολέμηση των κουνουπιών Αναρτήθηκε 27 Μαρτίου 2024 Για την Δημοτική Καπναποθήκη και το Φρούριο συζήτησε ο Δήμαρχος Καβάλας με την γ.γ. Σύγχρονου Πολιτισμού Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 Σύλληψη σε οικισμό του Δήμου Νέστου για παραβίαση λεωφορείων και αφαίρεση χρημάτων Αναρτήθηκε 26 Μαρτίου 2024 ΚΑΒΑΛΑ – Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή