


Έκπληξη αλλά και αναστάτωση έχει προκαλέσει στον π. Δήμο Φιλίππων η δημόσια δήλωση του κ. Ιωάννη Κελίδη από τις Κρηνίδες υποψηφίου του Συνδυασμού του υιού του π. Δημάρχου κ. Γιάννη Εριφυλλίδη , ο οποίος σε ανάρτησή του στα social αναφέρει ότι συντάσσεται με τον υιό Εριφυλλίδη και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί στο πρόγραμμά του ο κ. Εριφυλλίδης προβλέπει την επανασύσταση του π. Δήμου Φιλίππων!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΛΙΔΗΣ : .."Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων επειδή είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας που έχει αντιληφθεί ότι για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων είναι αναγκαίο να επανασυσταθεί ο δήμος Φιλίππων. Όπως έχει πει και ο ίδιος, είναι προτιμότερο δύο καλοί γείτονες παρά δύο προβληματικοί συγκάτοικοι"
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γιάννη Κελίδη:
«Γεννήθηκα στις Κρηνίδες πριν από 48 χρόνια, όπου και ζω με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος με τη Βασιλική Καραλιόλιου και έχω δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Γιώργο.
Δραστηριοποιούμαι από το 1998 στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κυρίως στην τηλεόραση και τα τελευταία 15 χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας και με πιστοποιήσεις επαγγελματικής κατάρτισης ως Εικονολήπτης, Μοντέρ και Δημοσιογράφος.
Λάτρης του κινηματογράφου, της καλής μουσικής, της δια βίου μάθησης, όπως και του Δικέφαλου Αετού. Επίσης, πιστεύω, συνεπής οδοιπόρος στην πορεία μας ως άνθρωποι για κοινωνική δικαιοσύνη.
Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων επειδή είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας που έχει αντιληφθεί ότι για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων είναι αναγκαίο να επανασυσταθεί ο δήμος Φιλίππων. Όπως έχει πει και ο ίδιος, είναι προτιμότερο δύο καλοί γείτονες παρά δύο προβληματικοί συγκάτοικοι.
Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη επειδή τα σχέδια του για τις Κρηνίδες είναι ρεαλιστικά, φιλόδοξα, πραγματοποιήσιμα και μπορούν να δώσουν μία αναπτυξιακή ώθηση στις Κρηνίδες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει μια φθίνουσα πορεία που πρέπει όμως να ανατραπεί».

«Πιστεύουμε ότι η διάθεση να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο μας, η καθαρή πολιτική σκέψη, ο ακέραιος χαρακτήρας, η εργατικότητα, οι προτάσεις του για την ανάπτυξη των Κρηνίδων, η εμπειρία του ως τοπικός σύμβουλος και η μεγάλη αγάπη του για τις Κρηνίδες και την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων καθιστούν τον Γιάννη Κελίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τις Κρηνίδες. Γιάννη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.
Αναρτήθηκε 3 Φεβρουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 27 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 24 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 11 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 7 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 3 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 2 Ιανουαρίου 2026
Αναρτήθηκε 16 Δεκεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 16 Δεκεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 13 Δεκεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 13 Δεκεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 7 Δεκεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 27 Νοεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 23 Νοεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 13 Νοεμβρίου 2025
Αναρτήθηκε 31 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 31 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 31 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 30 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 18 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 17 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 17 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 17 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 16 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 2 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 1 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 1 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 1 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 1 Οκτωβρίου 2025
Αναρτήθηκε 1 Οκτωβρίου 2025